Kadınlar Birer Çiçektir !

Dolce&Gabbana Fall 2012 koleksiyonu sayesinde çiçekli toka ve taç aksesuar çılgınlığı bir üst kademeye yükseldi.

 


Gördüğünüz gibi ünlülerde bu akımı benimsemek bir yana olabilecek en güzel şekilde uygulamaya devam ediyor.



 
 
 
 

Bizim sınırlarımıza gelirsek bu konuda akımın öncüleri olarak elimizde 2 isim var. Derin Mermerci ve Eda Taşpınar. Derin Mermerci Hande Ataizi 'nin kır düğününe kır çiçeklerinden bezeli taçla katılmıştı. Ortama son derece uygun bir seçim. Eda Taşpınar ise Dolce&Gabbana 'nın look 'unu birebir uygulamış. Üstündeki bir Dolce&Gabbana demek istiyorum ama malum diyemiyorum :) Ama kırmızı Christian Louboutin Pigalle Spikes 'ları olay ! Acaba bunlar da Flower Ayakkabı 'dan mı diye düşünmüyor değilim. Tamam tamam sustum :))

 
 

Yorumlar

  1. Hepsi harika! Eda Taşpınar hariç! Herkes bacaklarına bayılıyor fakat dikkatli bakınca kusurları hemen göze çarpıyor

    YanıtlaSil
  2. Bazılarına gerçekten çok yakışmış ve zarif durmuş bazılarına ise öylece koyuvermişler gibi...
    Derin Mermerci her zamanki gibi işini biliyor ama Eda Taşpınar ııh ıh olmamış.

    YanıtlaSil
  3. Derin Mermerci, yine süper hep süper her zaman süper...Her ne kadar Cem Uzan'dan ayrıldıktan sonra biraz melankoli havalarda olsa da Derin Mermerci Derin Mermerci'dir... Tek kelimeyle muhteşem :)

    YanıtlaSil
  4. Haha flowera cok guldum. Umarim oyle degildir.

    Derin Mermerci her zamanki gibi isi biliyor.

    YanıtlaSil
  5. Pelin!!! Flower olay yalnız müthişsin:)) Olabilir bende aldım o havayı:) Bu çiçek olayını sevdim ben çok zarif hatta asil hatta şık ama derin mermerci yaparsa:)) Herkes yapmasın lütfen..birşey derdim de şimdi.. neyse!! Eda taşpınar da hiç olmamış o çiçekler,küpeler çok kötü,ruj bir acaip durmuş.. tamam bende sustum konu eda değil çiçekler. Çiçekler,cidden doğru tarzla 10 numara beş yıldız. Severim böyle romantik şeyleri. Ben de mi taksam acaba?? Derin mermerci'ye ne yakışmış,ne yakışmış.. ne güzel tarz o öyle. Bayıldım.. gönlüm açıldı,kır düğünlerine gidesim geldi.. çok hoş. İyiki var derin mermerci iyiki.. o kendisi çiçek zaten:)) Öperim pelin'im. Yalnız aklım hala flower'da güzeldi çok güzeldi ya!! flower!! ha ha ha ha:)))

    YanıtlaSil
  6. Daha dün tam defile görünümüyle giysem giysem Dolce&Gabbana giyerim diyordum. O küpeler ve taçların o elbiseler ile kombinlenişini çok sevmiştim çünkü :) Eda'nın kombinleyişi kötü bir taklitten ibaret çok fena!! Flower ayakkabı çok iyiydi ya :D

    YanıtlaSil
  7. Dolce&Gabbana takılarda resmen Masterpiece'ler çıkarmış!
    -
    Anna Sui defilesine sözleşip mi öyle gelmişler çok merak etti doğrusu :)
    Keira Knightley'nin Valentino elbisesi ile çiçek tacı çok tatlı olmuş :)
    Lana del Rey sonsuz kalpçik!
    Kristen Dnst Dolce&Gabbana tacı ile harika!
    Lady Gaga + Her Philip Treacy headpiece = LOVE
    -
    Derin Mermerci çok şık :)
    Eda Taşpınarın makyajı ve saç ıçok tatlı olmuş ama o elbise, Dolce & Gabbana ve Valentino kırmasıyım diye bağıran elbise bu iki markadan nasıl da böyle çirkin çıkmış anlamadım.

    YanıtlaSil
  8. Ay ben bu postu yeni gördüm:)) Peliiin, ben nişan pabuçlarımı(yaklaşık 12 yıl önce) ve daha birçok pabucumu Flower'dan almıştım. Caddedeki Flower'dan. Fakat o zamanlar ne CL'den ne de birçok başka markadan bu kadar haberdar değildim. Flower'da sonuçta birebir yapıyor valla CL pabuçları.Neyse ben de sustum:) Artık ayakkabılarını CL'den alıyordur o kadar değildir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Gonlume Gore06 Kasım, 2012

    Ay koptum suan hic anlamadim espriyi.Yukarda okudugumda cicek deseni filanda yok niye boyle bisey yazmis dedim haha.Ilahi Pelin sen cok yasa Papise katiliyorum artik heralde oda cakma degildir.su cakma lafi Eda T la butunlesti ben bu kelimenin bir kac sene once bu kadar kullanilmadigina eminim Eda T guncellestirdi kelimeyi.

    YanıtlaSil
  10. küçüklüğüm aklıma geldi benimde saçımda hemen hemen hep olurdu çok verdim takmayı pelincim yine harika bir post olmuş ellerine sağlık derin süper gözüküyor farklı olmuş kimse edayı beyenmemiş ama bence onada yakışmış dolce&gabbana taçları olağan üstü bence___________

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.