Maison Martin Margiela with H&M Koleksiyon Daveti !

H&M 'in MMM işbirliği gözde isimlerimizin katıldığı bir davetle görücüye çıktı. Böyle bir davette doğal olarak gözlerim markaların kimliğine uygun stiller aradı. Bazıları gayet başarılı, bazıları ise çok zorlamış. Bakalım sizin beğenileriniz benimkiyle uyacak mı ? :)
 


 
İlk olarak davetin en şık ve en tarz kadınıyla başlamak istiyorum. Didem Soydan oluyor kendileri. MMM deri elbisesinin kesimi ve sırt dekoltesinin güzelliği bir yana saçlarına ve makyajına hayran kalmamak işten değil ! Ayak tırnağından saçının teline kadar ben özelim ve farklıyım diyen diyebilen bir kadın. Mükemmelllll !! Ve nihayet kime benzettiğimi buldum ! Patricia Kaas ! Haksız mıyım :)
 

 
Davetin bir diğer en şık ve tarz bulduğum kadını ise Zeynep Tosun. Omuzuna attığı paltosu, yelekli pantolon takımı, stilettoları ve tavla kutu çantasıyla harika görünüyor. Zorlamamış ve başarmış !
 

 
Ve Beliz-Derin Sarıyer çifti. Zaten tarzları gereği markaya çok uyan bir çift. Beliz Sarıyer 'in baştan aşağı siyahlar içinde olup bordoya yakın rujuyla vurucu ve yerinde hamlesi çok hoşuma gitti. Saç modeliyle de komple bir sofistike şıklık içinde.
 
 
Beğendiğim isimlere Aslı Şen ile devam ediyorum. Ne yazık ki kaliteli bir görseli yok. Neyseki bu küçük fotoyu buldum. MMM etek pantolonu yakışmış, güzel hoş bir bütünlük yakalamış. Saç modeli, tacı ve makyajıyla gördüğüm kadarıyla gayet şık ve geceye çok uygun.
 


 
Etel Baler 'de aynı şekilde spor şıklık içinde davetin temasına çok uygun görünüyor. Happiness is a 10$ tee ve Jitrois marka deri pantolon eşleşmesi süper olmuş ! Givenchy 'nin köpekbalığı dişi formlu kolyesi olay olayy !! Bu kolyenin daha küçük boyunu geçenlerde Beyza Aslan 'da da gördüm. Sezonun almaya değer hit parçalarından ! Botlar Balenciaga 'dan.




Bir de çok uğraşan ama benim için olmamışlar var. Mesela Ayşe Kucuroğlu. Üstünde MMM gömlek elbise, MMM Candy çanta ve tuhaf saç modeliyle ben farklıyım ve tarzım diye sesini yükseltmek istemiş ama olmamış. Son günlerde gözümden kaçmayan bir diğer unsur ise pudradan mı bilemiyorum ama bembeyaz kalıp gibi görünen makyajı. Eski görsellerde herhalde flaş patlamış dedim ama hayır fazla pudramsı. Ben onu hırkaları, 50'ler tarzı floral elbiseleriyle beğeniyorum. Sevmiyorum böyle çok uğraştım havalarını.


 
Tamam bu sezon büyük beden geniş kesim ceket, parka ve paltolar moda ama Şirin Ediger Bayülgen 'in üstünde durduğu gibi olmasın lütfen. Benim gibi simetri hastalarını deli edecek bir görüntü var ortada. Elbisenin kumaşı ve yerleri süpüren uzunluğu çok sevimsiz. Lakin yüzü o kadar güzel ki buraya kadar söylediğim herşeyi unutabilirim. Saç modeline tacı bebeksi güzelliğine müthiş yakışmış. Makyajı kusursuz ! Keşke devamını da getirseymiş :(



 
Eda Taşpınar 'ı MMM sütyen efektli bluzu ve pantalonuyla görüyorsunuz. Ha bakın bunlar kesin orjinal :))

 
Indhira Taşpınar 'da MMM pantolonu ve deri ceketiyle davetin temasına uygun giyinenlerden.

 
Nihan Buruk 'un kıyafeti için birşey diyemiyorum çünkü artık hep bu tarzda hep maskülen ! Kısa saçları, ince fiziği ve hatlarıyla yakıştığını söyleyebilirim. Ama detay konusunda elimizde konuşulacak birşeyin olmaması üzücü.


 
Ceylan Çapa 'nın göz yoran kalabalık kombinleri devam ediyor. Keşke annesinin yaptığı gibi saçlarını kestirse. Kesinlikle çok daha hoş görüneceğine eminim.


 
Calamity Jane pardonn Özge Ulusoy 'u görüyorsunuz. Givenchy 'nin çizmeleri bu kombinle göze fazla batmadan güzel bir uyum içinde. Ama renkler çok yorucu geldi sevmedim sevemedim ! Kaşlarda çok mu yapıştırma gibi görünüyor nedir ?! Gözlerim eski doğal Özge 'yi aramadı değil.


 
Özlem Serter büyük olasılıkla kendisini dondurmuş olmalı. Ya da boş vaktinde kendini buza yatırıyor işi oldumu ayaklanıyor. Her daim aynı her daim siyah tenli. Off içim bayıldı !


Piyasa Merve Büyüksaraç gibi fıstık gibi vücuda sahip olupta zevksizlik ne demektiri gözüme gözüme sokanlarla dolu !  


 
Yasemin Taciroğlu 'nu tanımadım desem inanırmısınız ?! Belli ki saçlarını doğal bırakmış. Bence iri dalgalı fön çektirmeye devam. Kıyafeti hoş dingin renklere sahip. Özellikle papişlere bayıldım.

 
Berna Ataman geçtiğimiz günlerde değindiğim yakalı bir kombin içinde. Hem yaka hem de triko üstündeki fiyonk desen gözümü yorsada makyajının ve saçlarının doğallığıyla güzel taşıdığını söyleyebilirim.

 
Işıl Sarraf 'ın kıyafetinde şiddetli dozda bir olmamışlık var ama tam olarak sorun nerde bilemiyorum.


 
Begüm Şen 'in Dior davetinden çıkıpta geldiği çok belli. Yoksa hayatta böyle klasik bir kombinle gelmezdi. Kabanı müthiş şık ve klas.



Aynı şekilde Yelda Tiftik 'de Dior davetinden çıkıpta gelmiş. Yoksa ne diye böyle bir davete Stella McCartney brokar elbiseyle gelsin ki ? Elbisenin kesimi minyon vücut hatlarına müthiş yakışmış bayıldım. Narin yüz hatlarına çok yakıştırdığım makyajı da kusursuz !
 

Yorumlar

  1. Eda Taşpınar bu koleksiyonu en iyi taşıyacaklardan onu böyle orjinal parçalarla görmek hoş. Bence ayakkabısı da aynı koleksiyondan pleksi topuklu nude ayakkabılar o kadar çok gördüm ki bloggerlarda ucundan görünce tanıyorum artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de o ayakkabılara bayıldım çizmeleri de çok hoş.

      Sil
    2. ama maalesef hiç rahat değiller

      Sil
  2. Favorilerim:

    Didem Soydan kesinlikle seninde dediğin gibi patricia Kaas'a çok benziyor.Ben onda Patricia ve Uma Thurman karması benzerlik ve hava buluyorum. Elbisesi nefiss yakışmış. Çok değişik, farklı bir kız.

    Begüm şen'in paltosu ne kadar güzelmiş. Çok iyi görünüyor.

    Özlem Yıldız'ın bronzluk hususunda kesinlikle yine sana katılıyorum ve o kaşları o kadar kalın yapmasın. Tamam kalın kaşı severim ama bu kadar da değil. Kıyafetini ise ben çok beğendim. Çok yakışmış.

    Ve diğer son favori ismim kesinlikle Etel Baler. Enerjisi ne yüksek bir hanım. Maşallah. Çok beğendim. Evet artık deri pantolon görmekten gına geldi ama yakışan, kendine yakıştıranlarda görmekten de hiiiiç sıkılmıyorum. Aynı Etel hn. gibi. Çok güzel.

    Özge Ulusoy bana çok karışık geldi. Sutyen formlu kıyafeti zaten Eda Taşpınar'ın giymesini bekliyordum. Ancak o kaldırır. Ama yakıştırdım.Hoş durmuş.

    Aslı Şen'i ben hiiç ama hiç beğenmedim. Bence böyle pantolon üstü etek detaylı kıyafetleri daha uzun boylu ve ince hanımlar giymeli.

    Şirin Bayülgen'in durumu nedir öyle? Bu kadar rüküş olmak bence bir tek rahmetli Aysel Gürel'e yakışyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslı şen 'i birtek ben beğendim sanırım :) benim hoşuma gitti doğrusu. aslında bir gazetede gördüğüm kare daha hoştu. bu kare çok zayıf kalmış.

      Sil
  3. Pelin'cim bence en şık ve tarzı olanlar,senin de dediğin gibi Didem S.ve Zeynep T:Didem gerçekten mankenliğin hakkını sonuna kadar verenlerden,vintage aksesuar ve kıyafetleri kendisine nasıl yakıştırıyorsa bu deri elbiseyi yaptığı saç ve makyajla mükemmel taşımış,kendi tarzından şaşmayarak o çanta ve ayakkabıyla da eşleştirmiş.Etel Baler'in kıyafetini sevdim ama ayakkabılarını sevmedim,bir de kaşlarını birazcıık kalınlaştırsa daha iyi olacak gibi.Ayşe Kucuroğlu'nu bu saç,makyaj ve elbiseyle geyşaya benzettim,ama o zaman da çanta-ayakkabı ne alaka diyesim geldi:)Çünkü son zamanlarda sık kullandığıbeyaz ten ve kırmızı ruj ikilisini görünce aklıma geyşaları getirdi kendisi.Nihan Buruk'a bu saç ve tarz yakıştı yakışmasına ama aralara azıcık kadınsı detaylar koysa iyi olur,bu kadar da erkeksi olunmamalı bence.Bir de Işıl Sarraf'ın bacak boyu o ayakkabıların burunlarının uzunluğunun üzerinde kısa kalmış orantısızlık var,ceket uzun ,ayakkabı beyaz ve uzun burun,jean-bacak kısa kalmış sanki...

    YanıtlaSil
  4. Favorim kesinlikle Etel Baler ve Didem Soydan.

    Etel Baler'in t-Shirt'unun usteki Steve jobbs ve apple mi? Bayildim... Nerden? Deri pantalonun da durusuna bittim.Onun da nerden oldugunu soylermisiniz?

    Didem Soydan kesinlikle cok guzelgorunuyor.Ama konu istinyepark'ta bir alisveris oldugu icin,hatun da bu tarziyla herhangi bir davete cok rahat katilabilicegi icin bir puan kirdim :)

    Arada iphone ve i pad den yorum yazdigimda ismimi yazmama izin vermiyor artik sayfa.bir sorun mu var?


    Seyhan C.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seyhancım etel baler mutlaka cevap verecektir soruna :) ben de iphone ve ipad den yorum yazabiliyorum sorunla karşılaşmıyorum hiç bilemedim

      Sil
    2. seyhancım etel baler 'in deri pantolonu jitrois marka. t-shirt ise happiness is a 10$ tee :) marka ismi süper değil mi :) beymen'lerde bulabilirsin.

      Sil
    3. Super dupersin ! Ne diyim ! Tum kalpciklerimi gonderiyorum ve arastirmaya basliyorum.

      Seyhan C.

      Sil
  5. Blogger times16 Kasım, 2012

    Moda gurum Pelin,kesinlikle aynı fikirdeyiz yine.En beğendiklerim Etel Baler,Zeynep Tosun ve Didem Soydan.Uzun zamandır dar deri pantalon arıyorum ,heryerde var ama böyle dapdar güzel birşey bulamıyorum.Markasını söylersen sana sonsuz şükranlarımı sunucam!
    Zeynep Tosun'un çanta tutuşu çok klas ,gözümüze sokmamış.
    Bir tek Aslı şen2de aynı fikirde değiliz,ben beğenmedim.
    Uğraşıp da yapamayanlarda tamamen aynı fikirdeyiz.
    Şirin Bayülgen,Işıl Sarraf en olmamışları.
    Begüm Şen ve Yelda Tiftik komik gözüküyorlar her yere 14 cm topuklularla ,berberden yeni çıkmış saçlarla tam takım erdavat gelerek.
    Eda taşpınar'ı hiç beğenmedim.
    lütfen biri Ceylan çapa'nın elinden tutsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begüm şen ve yelda tiftik posta yazdığım gibi başka bir davetten çıkıpta gelmişler. o yüzden böyle alakasız görünüyorlar. ama giydikleri çok şık çok beğendim :)

      Sil
    2. Blogger times21 Kasım, 2012

      ŞÜKRAN ŞÜKRAN ŞÜKRAN!!!
      Ne yapıp edip Etel Baler'in pantolonunun markasını bulucağını biliyordum,o kadar taktım ki kafaya saatte 1 nerdeyse kontrol ediyordum blogu!Maalesef Jitrois Türkiye'de yok;İngiltere'de hatırlıyorum müthiş şık butiği vardı, celebrity lerin göz bebeğiydi .


      Sil
  6. Zeynep Tosun hep sahane,hep kusursuz!
    Ceylan Capa nasil bu kadar zevksiz giyinmeyi basariyor? o günluk kombinle o clutch nasil bir araya gelir? onu geçtim o botlar ne alaka? (oda yakinda blogger olacakmis, vay halimize)
    Etel Baler iyi hosta, 20lik çitir gibi giyinmesi bir bana mi batiyor, o ip gibi ince olan kaslarini biraz kalinlastirip, botoxa dur demeli en acilinden.
    Özlem Yildiz ve Eda Taspinar bronz gezmek için ne kadar ugrasiyorsa, Ayse Kucurogluda hayalet gibi görunmek için elinden geleni yapiyor...
    Sirin Ediger hanimefendi cool göruneyim derken fena olmus.
    Nihan Burugu ve maskulen tarzini, kisa saçlarini çok begeniyorum, bu maskulenlik içinde bile güzel olmayi basarabiliyor, ama kombini çok sade, çok siradan, bir modaci gibi degil..
    özge Ulusoyu hiç begenmedim, zaten kendisinin otumus bir tarzi yok, her telden giyiniyor..
    Özlem Yildiz, su ten rengini degistirmiyor, bari saçiyla oynasin, hep ayni renk hep ayni model, içim sisti!! Ama kombinini begendim..

    Son olarak Pelin, bu yüksek kalite fotograflar için sonsuz tesekkuler, böyle postlari okumak nasil zevkli oluyor bilemezsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. laracım görsellerimin üstüne yok biliyorum :) ama konu edilen kişiler bu durumdan hiç memnun değiller söyliyim. yani en küçük kırışıklığı bile görebiliyoruz düşünsene :))

      Sil
  7. S.K (selin)16 Kasım, 2012

    EN UYGUN ETHEL BALER OLMUS.AYAKKABILAR ÇOK FARKLI.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. botları balenciaga olmalı diye düşünüyorum.

      Sil
  8. Favorim kesinlikle Beliz Sarıyer. Son derece sofistike bir hanım. Kendine has bir tarzı var ve gel geç moda akımlarından fazlaca etkilenmiyor.
    Eciko'nun cadı kazanına gelince:): Aslı Şen'in kıyafetinin markası ne kadar önemli olursa olsun, ne kadar kıymetli ve pahalı olursa olsun, sonuçta pantolon üzerine bir etek. Köylerde bunun şalvarlı versiyonu yıllardır çok revaçta. Bence marka giydim diye yaşanan ve ilerdeki yıllarda fotoğraflarına baktıkça "amanın ben ne yapmışımmm!!!!!" nidaları atacak bir durum. Aynı şeyleri Indra Taşpınar için de söylüyorum.
    Etel Baler'in fotoğraf çekilirken flaş sorunu var sanırsam. Çünkü çoğunlukla yüzüne ışık tutulmuş tavşan misali gözleri faltaşı gibi açık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beliz sarıyer stili olan bir kadın. ben de uzun zamandır kendisini çok beğenirim.

      Sil
  9. didem soydan'ınki nasıl bir natürel güzelliktir böyle!yabancı dergilerden fırlamış gibi!
    etel baler hep beni orta yerimden çatlatıyor!nerden buluyor böyle enfes parçaları;kolyenin güzelleği,ayakkabıların güzelliği,bluzunun tatlılığı,pantalonun duruşu...offf offff wuavvv yani! bayıldım bayılıyorum!
    beliz sarıyer tatlı ama üstündekini başkası giyse dönüp bakmam.
    zeynep tosun modacı farkı dedirtiyor!

    YanıtlaSil
  10. Etel Baler'i ve Özge Ulusoy'u çok ama çok beğendim.Özge Ulusoy konusunda ters dusucez ama ikisi de bana cok ugrasmadan basarabilmis ve tarz sahibi geliyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ters düşebiliriz serra aksine farklı düşünceleri görmek çok hoşuma gidiyor bana da tekrar baktırtıyor acaba mı dedirtiyor :)

      Sil
  11. Mankenlerde Didem Soydan'ın ,sosyetede Etel Bayer ve Ezgi Kıramer'in usune yok bence. (hayret o niye gelmemiş sahi?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tuana ezgi kıramer çok nadir görünmeye başladı ve ben de hiç memnun değilim bu konuda :(

      Sil
  12. Sadecd ozlem yildiza deginecegim..hangi devirde kaldi acaba??normalde boyu posu kilosu fizigi herneyse yerli yerinde olupta bu kadar kalip gezmek nedenki???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel demişin tam dediğin gibi "kalıp" :)

      Sil
  13. Aslı Şen'e hiç ama hiç yakışmamış kıyafeti. Bari azıcık eltisi Begüm hanımı gözlemlesin.

    Favorim ETEL BALER. Çok beğendim. Ayakkabılarını da çok beğendim. Ama bazı yorumlarda arkadaşların yazdığı gibi kaşlarını iki sıra kalınlaştırsın diyorum ben de. Ama sakın ha Ebru Şallı veya Özlem Yıldız kaşı gibi de olmasın :-)

    Diğer beğendiğim isim benim de Didem Soydan. Ben tam aksine kıyafetini bu organizsayon için başarılı buldum. Çünkü sonuçta bazı kişilere özel tanıtım için davet edildiler. Evinden çıkıp alalade alışverişe gitmedi bu kız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam anladım aslı şen 'i bir tek ben beğenmişim :)) didem soydan 'ın kıyafeti de beğenildi senle ters düşen yok rita :)

      Sil
  14. Didem Soydan'da herşey iyi hoş da kolundaki dövme çok itici..sevmiyorum dövme kolda hele böyle kolun yarısınıı kaplayan cinsten çok itici sanki.. Zeynep Tosun gerçekten çok şık.. Yasemin Taciroğlu'nun saçları çok fena olmuş ama ayakkabılar bir harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selincim ben o dövmesini de seviyorum didem soydan 'ın :) çok farklı ama hoş farklılardan.

      Sil
  15. Ben de merakla bu postu bekliyordum.
    H&m'in en guzelleri Etel Baler ve Didem Soydan.
    Etel Baler'in kolyesi gercekten muthis,uzun versiyonlarini gormustum,ama boyle kisa ve toplusunu ilk defa goruyorum,cok basarili.
    Ayse kucuroglu'na topuz yakisiyor ama bu sefer olmamis,kus yuvasina donmus
    Mmm for h& m giyenlerin hic biri begenmedim,ya koleksiyon kotu,ya onlar tasiyamamis,ya da her ikisi.bilemedim...
    Asli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koleksiyonda süper parçalar var aslında. yani nerdeee versace nerde mmm :)

      Sil
  16. Didem soydan i ve Zeynep tosun U cok ama cok beğendim Zeynep tosunu n kıyafet kombinasyonu rengi ayakkabısı coookkk guzel .
    Didem soydanin kıyafeti eh olsa da halindeki soğuk duruş U yüzü makyajı ve sacları cok çekici e Avrupai :)
    Beliz Sarıyer'i seviyorum ve cok da sırın buluyorum ne olursa olsun hep gecer not;)
    Etel baler ayakkabilari felaket bence arkadaslar cokk itici yasa:(((
    Ayse kucuroglunun tam cadı kazanlik olmuş bu sefer
    İsil sarraf inda gömlek kol boyu epeyce bozmuş ısı , eline aldığı sal ve çanta tuzu biberi ve maalesef duus da etkilemiş bu görüntüyü:(
    hande t.

    YanıtlaSil
  17. zeynep tosunun giydigi mont cok hosuma gitti...
    kendisine cok yakismis.. !

    YanıtlaSil
  18. Acaba Ayşe Kucuroğlu ben doğurdukça güzelleşiyorum havası mı vermek istiyor? Makyajı falan bi değiştirdi, bembeyaz porselen gibi surat kırmızı ruj.Makyajında eskiye dönsün lütfen.

    Etel Baler'i kim ne derse desin çok beğendim. Hatta pabuçlarını bile çok beğendim, kendisine yakıştırdım. Özlem Serter'in kıyafetini de beğendim. Yakışmış şimdi kadına Allah için ama bronz ten detayında çok haklısın Pelin.

    Aslı Şen bi ara kombinlerinde iyi gidiyodu ama ne olduysa yine sapıttı. Hiç ama hiç güzel olmamış üzerindeki. Ben de beğenmedim.

    YanıtlaSil
  19. Aslı Şen ve Indira Taşpınar ikisinin de kıyafeti al birini vur öbürüne. Hiç yakışmamış arkadaş hiç.

    YanıtlaSil
  20. Aysegül Akdemir16 Kasım, 2012

    Ethel baler her zaman çok iyi bence,Postu okuyup 20 birbirinden güzel bayanı inceledikten sonra,aklımda bir tek o kalıyor.Niye ben de tam bilmiyorum ama kesin farklı bir havası,tarzı var!

    YanıtlaSil
  21. Didem Soydan müthiş gözüküyor ama sonuçta işi bu.En güzel kızlar seçiliyor,durmayı,bakmayı,makyaj yapmayı öğreniyor.Dolayısıyla sosyete ile mankenleri karşılaştırmak yanlış geliyor bana.Sosyetede asıl ilgimi çeken güzellikleri,değil havaları.daha kaliteli,daha bilmiş,daha elit bir havaları var sanki.Bu havayı da en iyi bana göre Siren Ertan ve Etel Baler yansıtıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rukiye olur mu burda kimseyi ayırmaca yok. bu postta bile ne mankenler var felaket görünen. olay meslekte ya da kimlikte değil bence :)

      Sil
  22. Didem Soydan cidden son zamanlardaki favorim. Çok karizmatik geliyor her hamlesi

    YanıtlaSil
  23. etel balerin ayakkabıları çok çirkin, ilk fotoda beyaz çorapla parmak arası giymiş gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  24. Pelin, bana da Patricia Kaas'tan cok Mery Streep ile Bennu Gerede karisimi gibi geliyo Didem Soydan:) ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ellecim yok dediklerini göremedim ben. hele sırtı dönük profil resminde patrici 'nın hık demiş burnundan düşmüş müthiş benziyor.

      Sil
  25. Gonlume Gore17 Kasım, 2012

    Didem Soydan a ve Zeynep Tosuna bayildim.Benimde favorilerim onlar onun disinda Ozge Ulusoy un puskullu paltosunu ve botlarinida tek tek cok begendim fakat hepsi bir arada olmamis kaplanli kazakla filan cok safari olmus.Etel Balerin mavi lensleri ve ayakkabilari,Eda Taspinarin Mmm ustu,Asli Sen in etek pantalonu,Ayse Kucurun makyaji cok kotu bence kimse kusura bakmasin itti beni bu goruntuler.Tarz yapicam, cool olucam diye bu kadar futuristik seyler giymeye ne gerek var ay cok yordu beni looklar modernlikten cok yana olsamda kokteyl kiyafetleri daha iyi kaldi.

    YanıtlaSil
  26. Didem Soydan'in ayakkabilarini cok begendim, markasini cikarabilen var mi acaba aramizda?

    Asli Sen'in etek pantolonunu, Etel Baler'in ayakkabilarini cirkin buldum.
    Sirin hanim V dekolte elbise altina Tshirt giymis gibi durmus, cok goz yoruyor tum kombin.
    Ayse K acilen makyaj aynasinin isiklarini degistirmeli.

    YanıtlaSil
  27. Yelda Tiftik tarziyla saciyla Feryal Gulmaní animsatti bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın ikisi de klasik tarzı benimseyen isimler.

      Sil
  28. Etel Baler süper olmuş bence.Modernle farklı arrasındaki denggeyi çok iyi kuruyor.O kadar ince bir çizgi ki bu.Ayakkabılara bayıldım,ha ben giyer miyim?hayır,herkesin vücudunu kendini tanıması lazım.Ama yiğidin hakkını vermek lazım :Müthishhhhh taşıyor!

    YanıtlaSil
  29. Zeynep Tosun a bayılıyoruuum!!!
    Su etekli pantolon nasıl bir zevksizliktir, nasıl moda olur anlayamıyorum. Bir şey moda diye hemen uygulamak da bence ayrı bir eksiklik.
    Pelincim sen de hemen yoruluyorsun, Ataman ın fiyongu ne de hoş bi hareketlilik katmış:)) Sema.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha semacım alemim değil mi ? evet hemencecik yorulan huysuzlardanım :)

      Sil
  30. Ellerinize sağlık elbise modellerini oldukça başarılı buldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim benim için büyük keyif ama elbise modellerini derken kısmını anlamadım

      Sil
  31. Şirin Egider'in kafasındaki de saç bantı değil de kolyesiymiş. Instagram'da paylaşmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kolyeyse de fark etmiyor. sonuçta güzel durmuş mu durmamış mı o öenmli. ben çok beğendim :)

      Sil
  32. MMM H&M in simdiye kadar en begendigim misafir koleksiyonu,favori parcam olan gri kasmir bogazli uzun elbise ve bej nubuk ceketi davette kimsede gorememek uzdu.Dikisiyle kumasiyla en iyiler onlardi.Ama kanimca markanin onemli temsilcileri turkiyedeki tanitima gelseler,satis oncesi markayi tasiyanlarin halini gorseler,birtek istinye magazasina verdikleri ozel koleksiyonu da geri cekerler.
    Zeynep Tosun en begendigim,ust kisim-canta manto tavla canta-turk mahalle kahvesi,alt kisim-pantolon ayakkabi-parizyen.Mukemmel kompozisyon yaratmis.
    Ayse Kucuroglu,bende burdayim bende biseyler yapiyorum beni de cekin bakin giyiniyorum yemekte yapiyorum cocukta doguruyorum.Surekli goz yoruyor.
    Sirin Bayulgen,masum yuz hatlarina sezonun modasi cicekli tac yakismis ama ceket ve cantanin maskulenligi taca hos bir kontrastlik getirmemis.Elbisesi felaket hamile sanki heran geldi diye ciglik aticak gibi.Bir de koyu renk rujlarla objektife 32 dis gulerek poz verilmemeli diye dusunuyorum.
    Eda Taspinar,sevgililerinde citayi kuculttukce giyimindede kaliteyi dusurdu.Yakinda ikoncan degil spor egitmeni eda falan diye haberlerini duyucaz.Zaten hep derim o yalnizca ayakkabi ve cantaya zar zor para harcayip kiyafetlerini ordan burdan bulur karistirir diker kopyalardi.
    Ozge ulusoy,nasil hoppa bir kisilikse,mankensin yani tayt giymissin bacagini o kadar acip poz vermen sacma.Sacindaki 50 kahve tonunu kiyafetindede kullanmaya calismis anlasilan.
    Ozlem S ve Merve B adeta fabrikasyon turk kizi stili.Zara gibi markalari yaratici bulup ustlerine gecirip sokaga firlayan hatta kulube kacan kizlar....
    Begum Sen kabaniyla MMM yi ezmis gecmis mukemmel.

    M.D.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MD aslında yorumunu yayınlamayacaktım ama o kadar detaylı yazmışın ki harcadığın vakte hürmet ettim ve yayınladım. Yayınlamak istemedim çünkü Özge Ulusoy 'un gayet normal kıyafetini hoppalıkla nasıl bağdaştırdın anlam veremedim. Ha kıyafeti beğeniriz beğenmeyiz ama hoppalık denecek ne var Allah aşkına bu kombinde. Kadın bir de manken tabiki de duruşu ona göre olacak.

      Sil
  33. didem soydan saçlarına bayıldım______zetnep tosun bence çok tatlı olmuş yakıştırmış kendisine yelek pantolon tavla şeklindeki çanta ________aslı şen beni hüsrana uğrattı______etel bayer harika heleki onungiydiği tişörtlerin hayranıyım her giydiği tişörtte buldukça bende almaya çalışıyorum pelinim bu tişörtünü nerden bulabilriz fikrin varmı____________ayşe kuyucuoğlu of of of o makyaj ne kıyafet hiç yakışmamış__şirin bayürgenin çok güzel bir yüzü var bence ben saçıyla makyajını çok beyendim kıyafeti konuşmaya bile gerek yok hiç yakışmamış hiç __________edacım her zamanki gibi orjinalleriyle harika olmuş çok yakışmış_______özlem yıldız aynı senin dediğin gibi pelinim klonlanmış gibi hep aynı stil deri pantolon ceket dalgalı fön saçlar seten bir buluz off özlemmm______begüm şenede bayıldım çantası çok havalı___ nihan buruk o ne hal yaa o saçlarr off içim eridi vallahi bu gencecik yaşta ________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tuğbadecim t-shirt happiness is a 10$ tee :) beymenlerde bulabilirsin.

      Sil
  34. zeynep tosun super ama ceylan capanin o desenli kazagi kapitone etegi ve o cizmeleri birbiriyle cok alakasiz saclari konusundada haklisiniz biraz modernlestirmesi lazim.Ozge ulusoyun kombinindede benzer sorunlar var bence fazla goz yorucu ama ceketi aslinda cok hos daha farkli kombinleyebilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ceylan çapa 'nın her kombini yorucu ve boğucu.

      Sil
  35. Didem Soydan yine konuşturmuş şıklığını. Siyah sade bir elbise yapılan makyajla saçla ancak bu kadar güzel taşınabilirdi. Işıl Sarraf'ın ayakkabıları o kadar gereksiz gözü alıyor ki gömleği de beyaz olunca kardanadam gibi olmuş sanki. Bir tek Aslı Şen'in kıyafeti hakkında seninle aynı düşünemiyorum zaten etek-pantolon koleksiyondaki çok içime sinmeyen biraz demode gelen nadir parçalardan olmuştu. Onun dışında resmen yazdıkların tek tek aklımdan geçti resimlere bakarken :) Zeynep Tosun geniş kesim palto modasını ve maskülen tarzı en iyi yansıtanlardan olmuş. MMM ne kadar alışılmışın dışında tasarımlar sergilemek için düzenlediyse bu geceyi Yelda Tiftik ve Berna Ataman gibi bazı isimler de o kadar klasik ve bilindik tarzlarla katılmış gecenin konseptini şaşırmış gibi, diğer misafirlerin arasında sırıtıyor.

    YanıtlaSil
  36. bence sirin edigerin makyajın cok kotu sankı anneısnın malzemelerıyle yuzunu boyamıs kız goruntusu olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar bebek gibi bir yüzü var ki çok beğeniyorum kendisini çoook.

      Sil
  37. tuğçem benim harika bir yorum yapmışın. hem tam sen hem de baya eğitici öğretici ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  38. Gerçekten merak ediyorum neden mmm ürünleri giyip geliyorlar böyle bir alışveriş partisine hani bakın ben önceden aldım gibi mi?

    YanıtlaSil
  39. Pelincim ellerine sağlık yine ne güzel postlar hazırlamışsın.

    Eskiden Tuğçe Kazaz için beslediğim duyguları şimdi Didem Soydan için düşünmekteyim. Gerçekten şuan için Türkiye'nin en iyi mankeni ve tarzıda çok kararında. Zeynep Tosun o kadar şirinki ne giyse yakışıyor biliyor bu işi. Aslı Şen maalesef olmamış bu kıyafet için daha ince uzun olmalı düşüncesindeyim. Ayşe Kucuroğlu'nun olduğuna inanamadım değişik olmak adına bu kadarı aşırıya kaçmış bence.Şirin Bayülgen'in kıyafeti feci kötü ama kendisi pek güzel. Eda Taşpınar'ın üstündeki bluz bence koleksiyonun en kötü parçası. Yasemin Taciroğlu baştan aşağı çok kötü pantolon ve ayakkabılarla hiç olmamış.Begüm Şen çok klas. Bu koleksiyonda en beğendiğim parça Indhina Taşpınar'ın üstündeki ceket...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  40. Didem Soydan gerçekten şahane. Makyajını son dönemlerde hep MAC Nişantaşı mağazasından Atilla yapıyor, bu makyaj yapılırken de ordaydım. Sırrını isteyenler olabilir belki diye yazmak istedim :)

    YanıtlaSil
  41. Didem soydan çok şık görünüyor ancak arkasında olan fazlalıklar rahatsız etti. Acaba çapraz bant detayı gibi bir şey mi vardı çıkardı gibi bir izlenim yaratıyor bende :) Yelda Tiftik ve Begüm Şen çok şıklar :) Zeynep Tosun muhteşem tek kelimeyle tek geçerim şu davette! Diğerleri rezalet hele Merve Büyüksaraç aman allahım!!

    YanıtlaSil
  42. Didem Soydan bence de çok iyi bir model, kesinlikle tarzı ve zevki de var bence. Benim kendisiyle ilgili modayla alakasız bir yorumum var, bu zarafetinin sadece görüntüde olduğunu instagram da kendisinin yazdıklarını okuyunca öğrenmiş oldum. Bu kadar argo, küfür dünyanın en güzel kadını bile olsa insanı irite ediyor, en azından beni etti. Bunu buraya yazmamın sebebi de gerçekten şaşırmış olmam yoksa herkes istediğini istediği gibi söyler kime ne de....

    YanıtlaSil
  43. Pelin Etel Baler'in bootie'lerini tam 3 yıl önce yazmış! http://modavesosyete.blogspot.com/2009/08/haftanin-rukusleri.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.