Monaco Prensi II. Albert Davetinden Seçtiklerim..

Monaco Prensi II. Albert 'ın Türkiye 'ye eşi olmadan gelmesi hafif çaplı bir hayalkırıklığı yarattı. Monaco prensesi yerine biz de bizdeki prenseslere bakalım :) Aslında elimde birçok görsel var ama konuşulmaya değer 3 kişiyi seçiyorum.

 
 
Feryal Gülman böyle bir davete çok yakışan bir isim. Biliyorsunuz pek severim kendisini. Ama bu sefer kıyafetini sevmedim sevemedim. Tül bluzu çok şık müthiş yakışmış ama eteğin boğucu deseni ve boyu olmamış. İki parça gibi görünsede bu Gucci 'nin fall koleksiyonundan bir elbise. Ne yazık ki görmeye alışık olduğum ışıl ışıllık yok bu karelerde. Feryal Gülman hemen acilen bu kıyafetini unutturacak bir seçimle çıkmalı karşıma :)



Ruken Mızraklı birtek bana mı çok çıplak görünüyor yoksa soğuktan popom donduğu için mi böyle algılıyorum bilemedim. Elbisesi tek başına çok şık olsa da Ruken Mızraklı 'nın vücut yapısına olmamış yakışmamış diyorum. Saçlarının kuaförden hemen çıkmışta gelmiş havası ve lüle fazlalığı rahatsız edici. Giuseppe Zanotti yeni sezonun en hit model ayakkabıları bile güzel gelmedi gözüme.

 

Siren Ertan Çarmıklı 'nın vücudu saran bordo renkli jarse Ralph Lauren elbisesi çok yakışmış. Fotoda ruj rengi kırmızı görünüyor ama eminin bordoya çalan bir kırmızıdır. Saçı, gülüşü, havası harika. Bulgari çantası nefisss bir seçim. Buraya kadar herşey memnun edici. Tek sorun değişik formlu Christian Louboutin ayakkabılarını sevmemem. Tek başına çok beğendiğim bir model olmasına rağmen sanki bu kombin çılgın gibi bir Charlotte Olympia istiyorum diye bağırıyor :)
 

Yorumlar

  1. tabiki daha şık olabilirlerdi F.G la S.E.Ç çünkü onları daha şık oldugunu gördüğümüz davetler oldu ama bence ikiside kraliçe gibi asil ve güzel gerisi boşşş______________

    YanıtlaSil
  2. Ahh nasıl olurda Feryal hanım böyle bir seçim yapar anlamadım :) Seçimi üstünü geniş altını dar göstermiş. Üstelik bluzu ile göğüsleri aşağıda durmuş, kadife kemer (belinde olan neyse), gövde boyunu kısaltmış. Tuhaf bir görüntü olmuş :S Bilmesem profilini Feryal hanımın neyse. Bu sefer çanta seçimini bile beğenmedim maalesef. Siren hanım için de aynı şey geçerli. Rujunun rengi flaştan dolayı mı değişmiş bilmiyorum ama elbiseyle sırıtıyor resmen. Ayakkabı konusunda katılıyorum. Diz altı biten elbise için o bootie formunda ayakkabılar ile bacak boyu iyice kısalmış ve elbisenin klasikliğine hiç yakışmamış. Ayrı olarak güzel olduğunu düşünüyorum. Çantanın zinciri ile bilekliğinin rengi arasında olan farklılıkta mesela gözüme çarpıyor. Öteki elinde olsaydı çanta belki bu kadar batmazdı :) Ruken hanım için de yanlış bir elbise. Takıları ve portföyünü özellikle hiç sevmedim. Ruken hanım - Feryal hanımın kıyafetini, Siren hanım - Ruken hanımın kıyafetini, Feryal hanım - Siren hanımın kıyafetini giyse daha mı iyi olurmuş ne :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eyvah eyvah o çantayı diğer elinde tutsaymışı okuyunca hayatlarının hiç kolay olmadığını bir kez daha anladım :)

      Sil
  3. 2 gün önce Siren Ertan'ın bu fotoğrafını görüp, dün bordo alışverişine çıktım hemen. Çok yakışmış gerçekten. Özellikle sarışınlarda bordo bir başka çoşuyor. Elbisenin kumaşı çok güzel. Botielerini küçük bir karede gördüğümde beğenmiştim fakat bu fotoğraftan sonra ben de beğenmedim.
    Feryal Gülman'ı görünce hafif bir hayal kırıklığına uğradım. Tabiki seçtiği tüm kıyafetler aynı derecede yakışmak zorunda değil. Ama kendisine yakıştırdığı olağanüstü seçimler, bu konuda bu kadar iyi olması, bize onu arada eleştirme şansı tanıyor =) Çok daha güzeller hallerini gördük ve görmeye devam ediyoruz. Bu kıyafetini ben de beğenmedim. Belki de fotoğraftan böyle görünüyordur. Aslında tül bluzu tam sevdiği ve yakıştırdığı tarzda.
    Ruken Hanım bana da çok çıplak geldi. Elbisenin yaka kısmını beğenmedim. Bir de straplez elbiseleri oldum olası sevmedim ama ayakkabıları çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Feryal hanım'ın bluzunun büzgülerinden mi acaba bilemiyeceğim ama göğüsler düşük görünmüş. Zor bir bluz seçmiş. Aslınd akendisi her haliyle güzel ama ben etekten ziyade bluza takıldım.

    Ruken hanım bari boynuna bir kolye taksaymış. Zarif bir kolye. Dediğin gibi çok çıplak geldi.

    Siren Ertan ise aslında çok güzel olmuş. Elbisenin rengi çok yakışmış. Bootie konusunda seninle hemfikirim. Bu elbise ile olmamış. Ayrı olarak nefiss bir pabuç rengi de çok güzel.

    YanıtlaSil
  5. Ruken hanım küpe taktığından kolye takmamış belli ki. Keşke kolye takıp küpe takmasaydı.

    YanıtlaSil
  6. Feryal Gulman'in Gucci elbisesi magazalara dusmeden onun eline dusmus, elindeki muazzam kiyafetleri , ki kanimca 2000 tane rahat vardir, yari fiyatina satisa cikartsa , gelirini de bagislasa ne kadar guzel olur....SULE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla söz konusu feryal gülman olunca beni hiçbir kıyafeti şaşırtmıyor. seçimleri konusunda müthiş çalışkan biri. ben artık sadece gardrobu değil kıyafetleri için tüm kontakt isimlerini de istiyoruuum :)

      Sil
  7. Ben sadece Siren Ertani begendim, ama sana katiliyorum o bootieler tek basina sahane olsada bu elbisenin altina olmamis. Skinny bir pantolonla daha iyi gider diye dusunuyorum. Ayrica kiyafetin bordo tonu ve ayakkabininki tutmamis, oda gözüme batti.

    Ruken Mizrakli fazla siradan.
    Feryal Gülmanin etek boyunu sevmedim.

    Ayrica Pelin madem elinde bir sürü görsel var neden bize iskence yapip sadece bu kadarini koydun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lara 'cım en tanıdık ve kılık kıyafetlerini didik didik etmeyi sevdiklerimizi seçtim :)

      Sil
  8. Birkac gun once fotograflari gordugumde ben de tam da ayni detaylara takildim ve hatta "bakalim post yaptiginda Pelin ne diyecek" diye de dusundum. Feryal G.'nin etegini hic sevmedim, rengi, deseni, modeli ona yakismamis ama bluzu cok hos, saclarinin modelini de cok begendim. Ruken M.'yi gorunce bir usume geldi bana! Siren E.C'nin aslinda bootieleri nefis ama bu elbise ve bu davete bence hic olmamis. Hayalkirikligi yasamadim desem yalan olur:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ne düşünüyorsam o. bu konuda çok eleştiriler geliyor kıyak geçiyorsun diye. ne alaka yahu. uygun bir şekilde dile getirdin mi zaten kimse (birkaçı hariç :) buna takılmıyor bile.

      Sil
  9. pelincim aylin tahincioglunu neden artik göremiyoruz? nerelerde ne yapiyor ne giyiyor? yoksa devetlerde bulunmuyormu. birazda onun üzerine post yapsan?:)
    cok tesk
    ela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ela 'cım hay aklından bin yaşa. bende dün bunu soruyordum kendi kendime. nerede aylin tahincioğlu 'muz. çok ara verdi cidden özletti kendini :)

      Sil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. http://www.net-a-porter.com/product/320585

    YanıtlaSil
  12. İlk defa feryal g.yi cok kötü görüyorum felaket ötesi, gerçi giyecek artık elbisede bulamıyor olabilir hepsini tek tek giydi dımı:))
    Ruken mizrakli cokk çıplak geldi bana :) o elbiseye kapalı sivri burun bir ayakkabı ya da ayakkabıyı istiyorsa bence bu mevsimde sık bir pantolon ceket takım giyebilirdi ki bence daha doğru olurdu.
    Siren ertani cok beğendim bence ruhu kırmızıda olsa guzel bordosu olsa guzel , bootieleri cok cici degisiklik yapmak istemiş bence olmuş fakat riskli oldugu icin herkesin begenisinikazanmayacaktir fakat Ruken hanım icin dediğim gibi sivri burun nude bir ayakkabı nefis olurdu , makyaj guzel kendi guzel guzel kadın isteee:))))) Gökhan bey de ilk defa gulerken çıkmış bence hep güleninin:)birde dikkatimi birsey çekti siren Ertan bir el atmalı acilen su paça boylarına, i biraz kısaltsa iyi olur.
    Hande t.

    YanıtlaSil
  13. Ben ucude kotu derim. Normalde benegirim Siren Ertanin secimllerini ama nedir o bootiler yahu? Keske soyle gercekten sik gorunen kislleri ele alsaydin be Pelin!!!

    YanıtlaSil
  14. Gonlume Gore10 Kasım, 2012

    Feryal G nin her ne kadar risk almasada hit elbiselerini ve kombinleyisini her zaman cok sik bulan biri olarak bu ara cok saskinim.Pelin valla inan sana yazicaktim.Bu ara ust uste cok kotu secimler yapti.Bir kis davetimi ne dergilerde filanda var orda geometrik desenli etek ustune tshirtu inan hic olmamisti.Botla giydigi bir Mary K elbisesi vardi onuda begenmedim ,bu da saniyorum Gucci inanilcak gibi degil.Nazar deydi heralde.Iste illa herzaman marka elbiselerin guzel olmadiginin kaniti.Dogrusunu ve uzerine yakisani giymek lazim dedirtti ilk defa Feryal G. Gecici bir donem oldugnu umuyor ve bu ara cok sik bir secim bekliyorum bende ondan.

    YanıtlaSil
  15. siren ertan'ın bacak boyu kısa olduğu, daha doğrusu uzun olmadığı için bu ayakkabı ve daha önceleri giydiği platformlu ayakkabılar ona yakışmıyor kanımca. sanırım platformlu olmayan stilettolarla çook daha zarif olacak kendisi. ben feryal gülmanı beğendim. hatta eteğini de cıvıl cıvıl buldum. etek boyu konusunda size katılıyorum. epeydir aklımda, feryal gülmanın pek çok fotoğrafında yanında bulunan ve bana çok 'janti' görünen eşi de bir değerlendirmeyi haketmiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın kemal gülman her daim özenli ve şık beylerimizden.

      Sil
  16. feryal hanım benimde bayıldıgım ve su an istinye magazasında da satısta olan kadife boy bag ile :) super şık cok begendim.
    bluzu da ayrı bir güzel cok cok begendim ben.

    bahar

    YanıtlaSil
  17. Feryal hanımı ilk gördüğümde daha yazıyı okumadan dedim ki pelinle zıt düştük,ben hiç beğenmedim dur bakalım pelin neresini beğenmiş? Sonra anladım ki aynı kafadayız yine:) aklın yolu bir!:) Feryal hanımı hiç beğenmedim ya!! Çok kötü görünüyor üstündekini hiç sevemedim hadi sevdim diyelim, etek olmamış onun altına çok sırıtmış,yakışmamış,renk uyumu kötü,ayakkabı kötü,saçları bile sevmedim hatta feryal hanımın yüzüne birşey olmuş sanki..eski ışıl ışıl,genç,canlı cildi yok.Daha soluk gördüm,daha yaşlı gördüm gibi geldi sanki yorgun bir hali var.. hatta sanki davette olmak istemiyorum der gibi. Burası senaryo oldu artık abarrtım:) Geçelim Siren ertan'a. Ben siren hanımı çok beğenirim,her daim güzeldir.. ama bordolu hali beni çekmedi. Fazla bordo bordo olmuş sanki, heryeri bordo olunca sevemedim.. ayakkabıları güzel ama bu elbisenin altına gitmemiş asla! Elbiseyi de model olarak tutmadım,fazla yaşlı işi gibi çok klasik geldi bana sevemedim. Arada daha iddaalı seçimler görmek istiyorum siren hanımdan. Ruju da sırıtmış bana göre. Yüzünde birtek ruju görüyorum.. açıkçası siren hanımı da sevemedim! Ruken hanımı hele hiç beğenmedim!! Saçları çok kötü kendi toplasaymış keşke,elbise de çok tarzım değil iddaalı olmak lazım ama böyle değil, böylesi rüküşlük oluyor! Bacakları da güzel değil ruken hanımın artı çok beyaz bacakları sırıyor,yerinde olsam bacağımı çok açmam. Ayakkabılarına gelince çok güzeller,çoook çooook güzeller ama onlar da yakışmamış ruken hanımın ayağına.. fazla negatif oldum farkındayım ama beğenemedim üç hanımı da. Birgün pelin post yapacak, sende o postta hem feryal hanımı hem siren hanımı beğenmiceksin deseler,biryerlerimle gülerdim ama oluyormuş demekki:)) Bu saatte de karnım açıktı pelin'im:)))))

    YanıtlaSil
  18. yeni yaptigin ve cevap olarak en cok bordonun geri gelmesine sevindim dedigin roportajin uzerine Siren Ertan komple bordo. artik bunu kasti yaptigini dusunmeye baslicam:)
    Ruken Mızraklı ile yorumu yazmasaydin sorun nerde anlamicaktim muhtemelen. ama evet cok ciplak gorunuyor. cok daha dekolteli kiyafetler nicelerinin uzerinde super duruyor ama renkten mi omuzlarinin genisliginden mi bilmiyorum hakkaten oyle!

    YanıtlaSil
  19. Feryal hanımın kıyafeti etek-bluz değilmiş yahu. Meğer ELBİSE imiş. Ama yine de elbise de olsa üst kısım niye öyle durmuş:( Ama olsun biz Feryal hanımı çok seviyoruz orası ayrı. Arada bir tane de bir şey olmasın yahu üstüne kadıncağızın. Bak ne iyi işte bi,r tane beğenilmeyen kıyafeti çıktı. Olur böyle şeyler:)

    YanıtlaSil
  20. Pelin eklemek istiyorum bence Feryal hanımın Gucci elbisesinde bir sorun var. Netten baktım da modelin üstünde de göğüsler düşük görünüyor.Üst kısım fenaaa.

    YanıtlaSil
  21. Feryal Gülman'ın Gucci elbisesi gerçekten üstüne hiç olmamış :(
    Ruken Mızraklı konusunda noktasına kadar katılıyorum.
    Bir tek Siren Ertan'ı beğendim. Evel CL'lardan iyisi olabilirdi ama bence onlar da kötü değil.
    Ama ben şunu anlamadım HT kulüpden baktığım kadarı ile bir tek SEÇ'yı beğendim ben. O kadar II. Albert gelmiş belki Charlene de gelicekti kimse özenmemiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bizimkiler charlene 'i gölgede bırakır. tamam balolarda iyi giyiniyorda kokteyl davetlerde pek beğenmem charlene 'i.

      Sil
  22. Bu arada yeni banner rocks ;)
    Grace'den September İssue fotoğrafları da güzeldi ama tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol fazılhan'cım beğendiğine çok sevindim bilirim zor beğenenlerdensin sen de :)

      Sil
  23. Evet ne olmuş bu davette herkese?? Feryal G nin elbisenin etek kısmı yıllar evvelin yanık kadife pazen desenine benziyor. Siren Ertan da hayal kırıklığı. Bu ayakkabılar 2 metre bacakta güzel durur. Ufak tefeksen ve bir de midi etek boyu giyiyorsan, bu ayakkabılar seni -50 cm yapar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ayakkabılar model itibariyle eteği istiyor ama kısa paça skinny bir pantolonla daha iyi dururlar derim.

      Sil
  24. Bu siren Ertan nasıl bir şey ya.Bir kerede kötü giyin kardeşim.

    YanıtlaSil
  25. Siren renk ve model seçiminde alışılmışın dışında gayet şık olmuş. Feryal Hanım'ın elbisesi de hoş ama sadece göğüs kısmında bir gariplik göze çarpıyor. Ruken Hanımı görünce bırrr dondummm :)

    YanıtlaSil
  26. Aman iyi ki Charlene gelmemis, boyle bir milli rezalet ile karsilasmasini istemezdim. Turkleri kizil hac balosunda gordugu gibi bilsin. FG'in ustunde emanet duran elbisesi, RM'nin mevsimsel sasirmasi, SEC'nin babaannem gibi giyinip bir de rahatsiz edici bir kombin yapmasi... kermeslere bile neler giyen Turk sosyetemiz, kraliyet ailesinden birini agirlarken secimleriniz bu mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kermeslere bile ne kadar özenilirken Monacco kraliyet ailesi için çok özensiz.

      Sil
    2. ama bir baloyla bir kokteyl daveti nasıl karşılaştırdınız anlamadım arkadaşlar. ruken mızraklı hariç bana seçimleri gayet uygun geldi. ha daha iyi olabilirlerdi onda hemfikirim.

      Sil
  27. IFW'ye dahi mukemmel giyinen guzel hanimlarimiz Monaco prensinin verdigi davete nasil boyle "casual" giyinmisler anlamadim?? Feryal Gulman icin yeterince yazilip cizilmis o yuzden daha fazla yorum yapmama gerek yok ama kendisinin sıkı bir blog takipcisi oldugunu biliyorum. O yuzden umarim bunlari okuyunca canı cok sıkılmaz, saniyorum bu gunlerde de ugrastigi da bazi sorunlar var cunku son gordugum bazi resimlerinde solgun gorunuyordu.. Ay konu nerden nereye geldi:)) Siren Ertan'in ise dress in, shoes out desem nasil olur? Bence o cici bootieleri gri bir skinny jeans ile kombinlesin, başarılı olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. davet ama kokteyl davet. bu açıdan bence kıyafetleri uygundur neslie'cim :)

      Sil
  28. yuppiii yeni header ımı bir beğenen daha :) çok teşekkür ederim canım mucukk :)

    YanıtlaSil
  29. of of.. siren ertan'a bayıldım. tepeden tırnağa enfes görünüyor, hele o elbise. her daim şık olabilen iki üç kişiden biri.
    feryal gülman konusuna katılıyorum ve eklemek istiyorum: özellikle yaşı biraz ilerlemiş bayanlar yüksek bel etek giydikleri ve bu etek özellikle göğüs altında bittiği zaman bluzlerinin ve çamaşırlarının formuna biraz dikkat etmeliler, yoksa fotoğraftaki gibi göğüsler biraz büyük ve aşağıda görünebiliyor. yoksa kombinde bir sıkıntı yok bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.