SAADET IŞIL AKSOY Parlıyor !

Twice Born filminin Roma galasında Saadet Işıl Aksoy harika görünmüyor mu ? Ben tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. Hem bu sefer kimse kusura bakmasın Penelope 'yi bile ezmiş geçmiş !
 
 
Norma Kamali marka siyah elbisesi ve Gilan takılarıyla bana sonunda işte budur dedirtti. Daha önceki gala ve basın tanıtımı kıyafetlerinde minicik bir hayalkırıklığım vardı ama bu kıyafetiyle zerre kadar yok !
 
Saç modeli ve makyajıyla da harika bir görüntü içinde. Saadet Işıl Aksoy elin kırmızı halısında pişsin gelsin bir de bizimkilere el atsın demek için daha erken ama doğru yolda ilerlediği de ortada !

 
 


Yorumlar

  1. Zarif ama aynı zamanda seksi nasıl olunur konulu dersimiz tamamlanmıştır :)) tek kelimeyle harika!!!

    YanıtlaSil
  2. Saçlarını pek sevmedim :( Onun dışında fiziği dahil her şey on numara :)

    YanıtlaSil
  3. vallahi parlıyor. penelopeyi bastırmış. kusur musur aramam artık, resime baktığımda ilk gözüme çarpan saadet ise olmuştur bu iş artık. saçlar tam kırmızı halılık ben çok beğendim her türlü.

    YanıtlaSil
  4. Saçina bir anlam veremedim ama bütünü çok hos!

    YanıtlaSil
  5. Hamamda keselenirken gorme serefine nail olmustum , guzel bir kiz. Derin Mermerci ile de bir Ist-Dubai ucusunda ayni ucaktaydik , ablasinin balayi icin Maldivlere gidiyorlardi hem de hepsi economy'de , cok kisa boylu bir kiz.

    YanıtlaSil
  6. Woooooowwwww cok beğendim , bu kadar zarif bu kadar guzel bu kadar seksi olunmaz en sevdiğim tarzla endam etmiş ,; kendine yakışır bizi temsile ve turk kadınını temsile yakışır olmuş !!! Cok beğendim kusursuz:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  7. Gonlume Gore12 Kasım, 2012

    Bende cok begendim.Guzel olunca insan ufak touchlar yetiyor tabi.Panolope nerde diye baktim kalcali domes gibi cikmis Isili in yaninda hell olsun Isil sana simsicak Akdeniz kadinini gorsunler,guler yuzlu asil Turk kadini

    YanıtlaSil
  8. saclarının o on bombesi dısında her sey super kocaman bi topuz abartılı makyaj kondurt-mamışlar.makyajı kım yapmısssa helal hep dıkkat edıyorum gozlerı super huper ön plana çıkartıyo. fizik desen cok iyi. emın sessız sakın adımlarla gidiyo oscar alır mı alır helal olsun ve örnek tabiki :)

    YanıtlaSil
  9. Elbisesi gercekten cok yakismis ve durusuyla goz dolduruyor..Ama ben saclarini begenmedim, kafasini oldugundan uzun gostermis, kulaklarda sivrilesmis haliyle..Ama genel guzellik yine de bozulmamis:) bravo!

    YanıtlaSil
  10. postu iki kez okudum bir yorum yapmak gelmedi içimden beni pek açmadı kendisi güzeldir başarılıdır hoştur o ayrı ama benım içim pek ısınmadı S.I.A ama yinede pelinimin ellerine sağlık________

    YanıtlaSil
  11. bana kalırsa çok hoş bir kadın Saadet. Kıyafet ve tarz bir bütün olarak çok şahane...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  12. Ne kadar inceymiş saadet. Hiç göbek yok, gram yağ yok. Bayıldım. Çok beğendim. Ben zaten bu kızı ilk çıktığı günden beri sevdim, sempati duydum. Çok daha iyi yerlerde olsun inşallah, yolu hep açık olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.