B&C Atelier Daveti

Bettina Machler ve Candan Kıramer. Son derece zevkli iki kadından müthiş bir ortaklık ve yıllardır ortaya koydukları birbirinden başarılı organizasyonlar..Geleneksel yeni yıl davetlerinde her zaman ki gibi dostları yanlarında..



İkisi de son derece dinamik görünüyor. Kıyafetleri bir yana ben arka planda yer alan B&C Atelier ürünlerine takıldım. Ürünleri yakından görmek için sizi Candan Kıramer 'in bloguna yönlendiriyorum.

Evsahiplerinden geçiyoruz davetlilere...


Gayet havalı ve zengin bir kare. Hermes 'ler Chanel 'ler Fendi 'ler havalarda uçuyor:) Biliyorsunuz severim böyle spontane arkadaş karelerini.


Sinem Güven her daim yerine ve saatine göre en doğru giyinenlerden.



Şebnem Çapa saçlarını kestirdi daha da gençleşti. Her zaman yaşsız dediğim kadınlardan. Bir saç modeli insana bu kadar yakışabilir. Ceylan Çapa 'dan da aynı radikal değişimi bekliyorum diye inatla yazmaya devan edeceğim :)


Arzu Sabancı 'nın havası, şıklığı ve güzelliği yine 10 numara. Kürk yeleğin renklerine bayıldım. Deri pantolon müthiş yakışmış. Ve işte benim en sevdiğim tarzla yani deri üstüne giydiği Givenchy çizmelerle olayı bitirmiştir ! Kendisi benim için hem davetin hem de günün en şıkıdır !


Begüm Şen her daim aksesuarlarına verdiği önemle boşuna gönlümde taht sahibi değil. Lakin bu sefer kabanının güzelliği Louis Vuitton 'u da Zanotti 'yi de sollamış.


Alara Kap ve Ezgi Kıramer. Çok samimi hoş bir kare. Alara Kap 'ın Miu Miu ayakkabıları hemen dikkatimi çekti. Bu modelleri sezonun en itici ayakkabıları seçtim ama Alara Kap 'ın kombini ile hiçte fena görünmüyor. Ezgi Kıramer içinse sitemlerim var. Yurt dışında olağanüstü güzellikte giyinmesine karşın nedense memleket davetlerinde dikkatimi çekecek kadar kombinlerine önem vermiyor. İyi ki blogu var yoksa o güzellikleri bile göremeyeceğiz. Böylesine leziz mi leziz stili her daim her yerde her şekilde görmeliyiz diye düşünüyorum.


Feryal Gülman her daim klasik tarzın en iyi temsilcilerinden. Yakası kürklü kırmıız paltosu, beyaz gömleği ve paltonun renginden pantolonu ile pek havalı pek hoş.  


Berna Sağlam Naipoğlu 'nun kombininde etek ve bluza bayıldım ama ceket ve o ayakkabı eşleştirmesi tüm olumlu söyleyeceklerimi engellemeye yetmiş. Bunu diyorum ama kendine has özgün stilini beğenirim severim.


Elif Dürüst çok hoş. Ceketi, pantolonu, saçı, gözlüğü herşey birbirini tamamlamış. Gündüz davetleri için ideal bir kombinle.

Yorumlar

  1. Herkes çok şık, çok güzel ama ben en çok Bettina Machler'in kıyafetine bayıldım,, harika!! Her tarzı çok güzel taşıyor ve ne giyse kendine yakıştırıyor..

    YanıtlaSil
  2. Arzu sSabancı diyorum. Harika görünüyor. Bu sezonun o hiç sevmediğim Givenchy çizmeleri bile onun üzerinde pek bir sevdim:))

    Ben de senin tam tersine Begüm Şen'in kabanını kendisine yakıştıramadım. Belki bunu söylemem için tek bit fotoğraf azdır bilemiyeceğim ama kabanı üzerinde çok maskülen durmuş. Yalnız ayakkabıları ile kabandaki düğmelerin tonlarını eşleştirmesine bayıldım. Ayakkabılar harika.

    Alara Kap ve Ezgi K. ı de beğendim. Feryal hn. çok hoş. Aslında herkes hoş ama enlerim yukarıdaki isimler:)

    YanıtlaSil
  3. Şebnem Çapa'nın botlarına kıyafetine tarzına bayıldımm. Ne giyse yakışıyor ve tarz duruyor. Alara Kap miu miu ayakkabıları çok seviyor ve yakıştırıyor. Ayrıca Ezgi Kıramaer'inde her zaman farklılık yaratan tarzınıda çok beğeniyorum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. Pelin ya Feryal
    Hanımın kıyafetleri ne marka lütfen yazzzz:(
    Bayıldım cok klas Durmuş .

    Gülhan

    YanıtlaSil
  5. Benim favorim Feryal Gulman. Bu ne asalet bu ne zengin bir görüntü. Bayıldım. Arzu Hanım'da çok sık gercekten. Ayrıca ne kadar zayifmis. Deri pantalonda fark ettim bunu.
    Sanırım aynı kazağı geçenlerde Gul gölge giymişti. Ama arzu Hanım'a daha çok yakıştırdım.
    Begüm sen'i karmaşık buldum. Sanki kaban ve ayakkabı uyumsuz. etek ayrı telde. Bı olmamislik war. Ama ayakkabilar süper. Gri olanini da daha önce giymişti. Gözümden kaçmadı :)) zevkli bı bayan.
    Beyza Aslan'ı bir tek ben mı saba Tümer'e benzetiyorum :)

    Merve

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Pelin ve diger yorumcular,

    Ezgi Kramer'in Keepall'i kac cm'dir? Bilen var mi?

    YanıtlaSil
  7. Arzu Sabancı'nın vizon kürk yeleği ve Feryal Gülman'ın kırmızı paltosunun kızıl tilki kürkünden yakası, günümüz modasının "Az kürk çok şıklık getirir!" sözünü benimsediğini açıkça gösteriyor, değil mi! :)

    YanıtlaSil
  8. Evet kesinlikle Beyza Aslan Saba Tumerin zayif hali bende cok benzettim. Hatta birine benzetiyordum ama kime benzettigimi cikaramamistim!

    Selin

    YanıtlaSil
  9. Pelin'cim bize ayirdigin yer ve goruslerin icin cok tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.