Davetlerden Ortaya Karışık Stiller !

Davetlerden gözüme takılan, beğendiğim beğenmediğim konuşmaya değer isimlerin hepsini bir araya topladım.

Mine Kalpakçıoğlu her zaman ki gibi çok zarif. İlk bakışta siyah bluzun kesimine bayıldım. Çok güzel taşımış ve klas bir kombin yaratmış. Kilitli kemeri, portföyü ve buna uygun ayakkabı modeliyle baştan aşağı harika görünüyor. Sorun olarak birtek makyajını görüyorum. Ağır makyajı ne yazık ki kaldıramamış. Doğal bir makyajla saçlarını açık bıraksaymış çok daha iyi olurmuş.


Feryal Gülman 'ın kıyafeti eminim hepinize tanıdık gelmiştir. Çünkü aynı Lanvin kombini çok önceden Rooney Mara 'nın üstünde görmüştük. Biliyoruz ki Feryal Gülman daha önce kim giymiş nasıl durmuş kesinlikle önemsemiyor. Beğendiyse onun için yeterlidir. Ve görüyoruz ki uygun bir kıyafetse giyenin yaşı hiçte önemli değil. Kıyafet Rooney Mara 'nın üstünde çok daha iyi durmuş ama Feryal Gülman da duruşuyla havasıyla pekala altından kalkmayı başarmış. Ayrıca riske girmesi de hoşuma gitti :)
Demet Sabancı Çetindoğan 'a Elle Style Awards ödüllerinde bayıldım. Konuşmasını yaparken çekingen ve naif havası dikkatimi çekti. Kısacık bir konuşma bile ne kadar zarif bir ruha sahip olduğunun belirtisiydi. Amaaaaa geliyor meşhur ama'larım :) Elinde öylesine uçsuz bucaksız imkanlar varken bir türlü tarzını bulamamış olması olmuyor yakışmıyor. Üstündeki çok güzel bir Emilio Pucci. Kolyesi çok alakasız. Saçlar ve makyaj da bir türlü olmuyor olmuyor :(
Begüm Şen yine uçmuş :) Üstünde ki dinamik kombini nasıl güzel taşımış koca bir bravo !! Her parçasıyla son derece havalı, cakalı ve buram buram son moda kokuyor !


Ve uzun zamandır kayıp bir isim var karşımızda. Esin Maraşlıoğlu ! Çok beğenirim kendisini. Nereye kayboldu da uzun zamandır ortalarda görünmüyor bilemiyorum ama tekrar gördüğüme çok memnun oldum. Kıyafeti de çok hoş. Çorap üstüne giydiği siyah minisi, tüvit paltosu, Chanel çantası bootie leri ile klasik bir Esin Maraşlıoğlu. Güzelliği ise hala yerli yerinde. Estetikçisini bilen varsa paylaşsın lütfen :)
Bahar Şer 'in aynı renkten kombini müthiş göz yorucu. Tabi sağolsun flaşlar da hiç yardımcı olmamış. Lakin güzeller güzeli kolyesine bayıldım !
Müge Canmutlu 'daki değişimin farkına vardınız mı ? Müthiş zayıflamış harika görünüyor ! Kendisine kocaman bir bravo ! Zayıflayınca daha bir boylu poslu görünmüş çok hoş olmuş ! Zayıflayan her kadın gibi mini giymesini anlıyorum ama çorap rengi olmamış. Tarzı genelde çok demode. Ben kendisinin yerinde olsam hemen bir stil danışmanından profesyonel yardım alırdım. Çünkü bu güzellik bu yeni görünüm harcanmamalı değeri bilinmeli !
  


Nevbahar Koç güzel Caroline Koç hem güzel hem zarif. Nevbahar Koç 'un çizmelerini sevmesem de kesinlikle kötü diyemem.
Beyza Arslan baştan aşağı Isabel Marant 'lar içinde. Çocuk partilerinde baştan aşağı marka olayını bir türlü sevemiyorum ve ısınamıyorum. Fazla abartıyı doğru bulmuyorum. Hele hele Hermes'ler Chanel'ler çok rahatsız edici. Kıyafetlerde organizasyonun ruhuna uygun bir dinginlik bir sadelik olmalı derim. Bu yüzden Beyza Arslan 'ın minimum makyajını sevdim. En azından fazla marka giymesine karşın bir denge yaratmış. Ahh bir de saçlarının sarılığını koyultsa ne iyi edecek.
Sitare Akdilek bir çocuk partisi için çok abartılı olsa da o kadar güzel görünüyor ki susma hakkımı kullanarak kendimle çelişmeyi bile göze alıyorum :) Kıyafetiyle incecik belinin güzelliğini ortaya çıkarmış. Zaten en güzel esmerlerden. Bu sefer ruj rengi de çok hoş görünüyor.
Pınar Talay da baştan aşağı Chanel 'ler içinde. Elbise, kolye, çizme herşey Chanel. Çanta Hermes. Dediğim gibi çocuk organizasyonlarında sevmiyorum bu kadar markaya abanmayı ama kibar ve hoş bir şıklık yaratmış olduğunu söylemeden de edemem :)
İşte çocuk partilerine bu şekilde giyinmeli. Ayşe Kucuroğlu bu konuda güzel bir örnek vermiş.


Ama bir başka davette de olması gerektiği gibi gayet gözalıcı. Elle Style Awards ile aynı gün gerçekleşen bir organizasyon olduğu için saç ve makyaj önceden yapılmış. Kıyafetini sevdim daha doğrusu ona yakıştırdım. Ama asıl beni ayılıp bayıltan o boynundaki muhteşem Swarovski kolye oluyor. Bu güzelliği Gossip Girl 'ün son bölümünde uyuz Georgina 'da da (Michelle Tachtenberg)görüyoruz :)


 Kalpçiklerimi göndere göndere sonunda kalpsiz bir kadın olmaktan korkuyorum :)

Yorumlar

  1. Feryal Gülmanı çok beğendim her zamanki gibi..ne giyse yakışan şanslı insanlardan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yasına göre etek boyu cok yanlis! Balerin pozu tuhaf gorunuyor.

      Sil
  2. Begüm Şen ve Sitare Akdilek müthiş gözüküyorlar :)Caroline Koç her zamanki gibi çok zarif.. Nevbahar Koç'un kıayfetini beğenmedim ama harika makyaj ve doğal saçlarıyla çok hoş gözüküyor..

    YanıtlaSil
  3. Pınar Talay'la Ayşe Kuçuroğlu arasındaki farkı anlayamadım.İkiside aynı tarz giyinmiş.Pınar Hanım'ın chanel giymesi mi uygunsuz?Belki Ayşe hanım'ın elbisesi botu ayakkabası da ünlü bir marka.Sonuçta chanel'in kokteyl elbisesiyle katılmamış,gayet günlük bir elbise.Ha ben ikisini de beğenmedim o ayrı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek istediğimi anlamamışın ki ! fazla markaya boğulmaktan bahsediyorum. çocuk organizayonuna sade bir elbise ceket hatta jean pantolon bluz ceket giy çık o kadar. Ayşe k. da hiçbir marka bağırmıyor ve ortamına uygun giyinmiş.

      Sil
  4. Esin Maraşlıoğlunu tanıyamadım, nasıl gençleşmiş ve güzelleşmiş inanamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esin m. benim ikonlarımdandır keşke daha fazla kendisini görebilsek. giyim kuşamını da pek beğenirim. en seksi kıyafeti bile üstünde severim. yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor

      Sil
  5. Esin Maraşlıoğlu rocks!! Başka da kimse yok. Yine aynı terane:)

    Ayrıca Demet Sabancı Çetindoğan'a sarılasım geldi, çok tatlı biri gerçekten, fotoğraflara kadar geçtiğine göre eminim ki öyle. Ve evet keşke danışmanlık alsa, eminim o sıcaklığı karşı tarafa daha iyi geçecektir.

    YanıtlaSil
  6. f. gülmanı beğendim. müge canmutlu bomba olmuş zayıflayınca yaa. ama o çorap ne öyle. nevbahar koç u daha önce de çizmeyle - çizmesiz gördüm canlı canlı. Çok kısa boylu, minicik, zarif bir kadın. çok hoş, nazik biri ama çizme de kayboluyor. uzun boylu, endamlı kadınlara yakışır çizme bence. neyse çizme dışındaki herşeyi, özellikle bluz çok hoş. tatlı bir kadın. caroline koç zaten hep aynı. çok güzel yüzü var evet. demet sabancının kolye tek başına çok tatlı. ayrıca kendisiyle iş yapmış biri olarak pamuk gibi narin ve zariftir hep söylemeden geçmeyeyim. begüm şenin saç facia bence. kaçak kat. kaban çok güzel ama. severim kendisini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katiliyorum benim icin yorumunuza fazla olmus ama kendi bukadarda kotu deildi sanki :(( korkunc :)

      Sil
    2. Ne kadar özgüveni yüksek, tatlı bir insansınız. Ben tabii abartıp, espirili yazdım canım. Ama bu blog fotoğrafında ki saçınız da müthiş mesela. Beğenerek takip ediyorum sizi, sevgiler.

      Sil
    3. ne kadar güzel birşey değil mi insanların eleştiriyi bu kadar olgunlukla hatta espriyle karşılamaları. pekala aa siz beni kıskanıyorsunuz da diyebilirdi :) begüm şen bu konuda en taktir ettiklerimdendir her zaman klasını konuşturur. teşekkürler ve sevgiler begüm şen.

      Sil
    4. M.Canmutlu ya biri o çorap etek boyu ve cizmenin artık sadece Rus kadınlar tarafından tercih edildiğini söylemeli...Sitare Akdilek pantolon ve ruj uyumu beni benden aldı, pantolonun modeli apayrı bir konu...Beyza Aslan İsabel Marant'in ası, cool ruhunu ziyan etmiş, boyalı sacları en büyük problemi. Ayşe Kucuroglu nun kalın çorap üstü sandalet goruntusu yerine biraz daha zarif ayakkabilar arıyor goz. Esin Maraslioglu, Caroline Koç en iyileri çünkü oldukları gibiler, baskası ne düşünür diye giyinmemisler...

      Sil
  7. Feryal Gülman'ı bu sefer nasıl olup da beğendiğinizi aklım almıyor. Stil sahibi olmak körü körüne cesur olmak değildir. 20 sene önce giymesi gereken bir elbiseyi giyerek bence komik duruma düşmüş. Kafası gerçekten photoshop programı yardımıyla oturtulmuş gibi duruyor. Üzgünüm hiç olmamış.

    Nevbahar Koç çok hoş bir bayan. Acilen bir profesyonel yardım alarak makyaj tarzını günümüze taşımalı. Her nedense onu her gördüğümde 80'lerden kalma bir magazine baktığımı hissediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha! Photoshop lu kafa durumuna aynen katiliyorum

      Sil
  8. Eye hn birincisi evetf feryal gulman 20 yıl önce giymeliydi o elbiseyi ,2 ..stil bu sahibi olmak körü korune cesur olmak değildir evet haklısınız bir sey hariç feryal gulmana stil sahibidir denilemez o kendine iyi bakan fizigine uygun guzel giyinmeyi bilen ve hatta belliki çokta zarif bir hanımefendimiz,bende cok begenirim ama maalesef canim sosyetemde MARKALAR YARIŞIYOR programı yarışmacıları gibı bir izlenim birakıyorlar BENİM uzerimde, hep soylerim benim unlu lafımdır.......GİYİNMEK SANATIN BİR DALIDIR SONRADANDA EDİNİLEN BİR KABİLİYET DEĞİLDİR YA VARDIR YA YOKTUR....en dogrusu bu sanati iyi icra eden doğru kisilerin yardimini almaktir..tırki Buda bence büyük bir meziyettir... Ha buarada ben modaciyim diyenlerden uzak dursunlar yalnızca onların !!!!!!!!!!!!!! Devaminin yorumu anliyana bırakılmistir...SUDOGA

    YanıtlaSil
  9. Feryal hanımın ayakkabı tercihini daha çok begendim. sanki Rooney Mara o ayakkabılarla işin kolayına kaçmış ama tabi ki elbiseyi daha iyi taşımış.

    YanıtlaSil
  10. Mine K.'nin bluzu ozellikle 1. resimde cok kotu duruyor. Sanki bir beden kucuk gibi, gogus ustu ve kol altlarinda vucut katlari oldugu gibi gozukuyor ve bu beni cok rahatsiz etti. Feryal G.'nin kombinini gunduz bir magazada (Harvey Nichols bile olsa)yapilan parfum tanitimi icin cok abartili buldum. Ayni davetteki diger konuklara bakarsak daha iyi anlariz olmamisligi. Begum S. ve Esin M.'ye bayildim, hem sik, hem modern hem de yerine uygun giyinmisler.

    YanıtlaSil
  11. Begüm Şen'e ba-yıl-dııımmm. Kabanı nefisss. Nerden acaba? Ve Nevbahar Koç'u ilk kez çok çok beğendim. Sitare Akdilek ise ne kadar ince ve zarif. Nasıl ince beli, o deri ceket nasıl güzel durmuş ben kombinini çok beğendim. Esin Maraşlıoğlunun ise kıyafetini sevdim ve çok yakışmış yıllar ona estetiğin de etkisiyle uğramamış ama yine de tuhaf görünüyor. Gzöleri beni ürküttü açıkçası. Çok yapay görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. Cok guzel karisik olmus harika tum resimlere bayildim eline saglik.
    sadece kendimi gorunce bir bagirmak geldi Aman Allahim bu benmiyim diye;(( korkunc buldum kendimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begum Hanim, kendinize hic haksizlik etmeyin. Yukarida da yazdigim gibi cok hossunuz ve yerine gore giyim konusunda ornek alinmalisiniz. Sevgiler...

      Sil
    2. Hiçte bile ne korkuncu yahu !! Ama saç konusunda hala profilindekini ısrarla ümitle bekliyorum :) makyajını ig 'da görmüştüm çok hoştu bu karede ne yazık ki belli olmuyor.

      Sil
  13. ayşe kucuroğlu suratına güneş kremi beyazlığında birşey sürüyor. sanki güneş kremi sürmüş, suratı apayrı telden çalıyor. çoğu fotorğrafında neredeyse pandomim sanatçısı beyazlığında bir surat görüyorum. sedef beyazı, normal bir ten rengi değil.

    YanıtlaSil
  14. Begüm hanım ne tatlısınız, ne kendinizle barışıksınız. Kabanınızın markası nedir acaba? Bir de onu söyleseniz. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  15. Cocuklar partide oynayip eglenmeye mi gidiyorlar yoksa anneleri birbirine son model Hermes canta yaristirmaya mi, bu nasil is ben hala anlamadim. Beyza Aslan'a yorum bile yapamicam. Bu cocuk davetinde Etel Baler'de var, Pinar Talay'in yanina koyun,ayni canta bska renk, benzer durus. Daha da dunya da bu kadar Hermes canta meraklisi bir topluluk arayin, bulamazsiniz. Modayla uzaktan yakindan ilginiz olsun olmasin, bu alemlere girecekseniz Hermes ya da Chanel cantanizi kolunuza takicaksiniz.

    Aralarinda cok tarz sahibi, surekli Hermes ve Chanel'e yuz vermeyen cok tarz sahibi kadinlar da var ki, bence bu ayri bir post un konusu olmali.

    YanıtlaSil
  16. Pelin bu çocuk partisi yorumuna sonuna dek katılıyorum. Ne oluyoruz ya?? Bu çocuk partisi. Onlar ön planda. Eğlenceli,casual veya casual - chic olmalı böyle organizasyonlar. Hazım meselesi tabii ki.
    Mine K. güzel de hoş da, o bluzun parlak jersey mi anlamadığım kumaşını ve göğsüne öyle yapış yapış olmasını beğenemedim.
    Begüm Ş. yess!!!
    Feryal G. kıyafet muhteşem,güzel de taşımış. Ama ne bileyim hep aynı gülümsemesimidir, hem basmakalıp hali mi bir türlü elbiselerin ruhuna girebildiğini sanmıyorum. Hep bir şeyler deniyor. Ama en iyisi beyaz Pucci si idi.Bu üstünde kağıt bebek elbisesi gibi olmuş.
    En çok Nevbahar K. yi anlamıyorum. İnsanda birazcık ufacık mı bir stil olmaz. Kendini cezalandırıyor gibi.

    YanıtlaSil
  17. Ben bu sefer Feryal Gülman'ı beğenemedim. Elbise seçimi yalnış olmuş bence. Çok ageless birisi olmasına rağmen yaşına gitmemiş. Yani çok sakil olmamış ama asıl kemer çok kötü olmuş. Rooney Mara gibi değiştirseymiş keşke kemeri.
    Begüm Şen MÜKEMMEL olmuş! Hiç bir kusur yok. Chanel çantasına ise öldüm bittim.
    Evet çocuk partilerine çok abartmak bence de saçma ama marka giymek değil aslında. Hep aynı markaların aynı modellerine yönelinmesi çok hoş olmasa da bence abartı olmadan marka da olabilir. Diyelim kot, sade bir bluz, Chanel tüvit ceket eline de bir Celine alsa yine uygun olur.
    Ama Ayşe kucuroğlunun o sandallar içindeki çorabına nasıl gıcıksam o bitch Georgina ile ikisinin kolyelerine o kadar bayıldım :)
    Benim Pelin ablam ve kalpsiz kadın ha? Ancak olumsuz cümlede yanyana gelirler onlar canım ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazilhan ya cidden merakimdan soruyorum, sen kac yasindasin? Birisi orta okula gittigini soyledi de inanamadim, sozlerin buyuk birisi gibi?

      Elif

      Sil
    2. @Elif Teşekkürler :) Evet biraz enfant kaldım ama 15 yaşındayım, lise 2 :)

      Sil
    3. Ablam siz de benim sweetheartlarımsınıız ❤

      Sil
    4. Ooo ciddi misin ? Ben de universite ogrencisidir diye dusunmustum abla diye hitap edince (nedense aklima Izmir Ekonomi moda tasarimi bolumu falan gelmisti) ama bravo valla uslup, akil maasallah :)

      Sil
    5. Çok teşekkürler :)

      Sil
  18. Yaa madem Feryal hanımı kimse beğenmemiş ( ki ben çok beğendim) elbisesini bana göndersin lutfeeenn.. Ben yakıştırdım açıkcası. Oyle bir havası var ki ne giyse yakışıyor. Vitrindeki gibi de giyse defiledeki gibi de giyse yakışıyor yani.
    Demet hanımın elbisesi tek basına guzel ama kolye hiç olmamış. Beyza Aslan Çok kötü. makyajsiz bı tuhaf olmuş. Sanki biraz kilo alması lazım. Yanaklar dolgunlassa fena olmaz. Gömleğin aynısı roman'da vardı. Demek isabel'denmis :) ayse hanim'in eteği de yine roman'daydi. Ben denedim ama bana yakışmadı :)

    Merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyza Aslan hakkında aynı fikirdeyim sizinle. Fazla zayıflıktan olsa gerek yüzü çok ince, gözaltları mor. Ne zaman görsem acaba hasta mı diye düşünüyorum. Saçlarını doğal rengine döndürse daha iyi olur bence.

      Sil
  19. Ayşe Kucuroğlu'nun burnundan siyah çorap çıkan ayakkabılarını gördüm. Daha bir şey görecek halim kalmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk olsam o makyajı ve ayakkabıları görüp ağlaya ağlaya kaçardım.

      Sil
  20. Pelincim, eline sağlık. Çok güzel bir yazı olmuş. Ayşe Kucuroğlu'nun kolyesini görür görmez aklıma geldi, bir ekleme de benden :) Kuzey Güney'de Ebru Hanım (Hale Soygazi) de takmıştı, ama yazında geçen daha genç isimler takınca sanki daha iyi taşımışlar. Görmek isteyen olursa link: http://ondagordum.com/2012/10/10/kuzey-guney-41-bolum-kiyafetleri/ondagordum_kuzeyguney_bolum41_banu_ozgur_masur2/

    Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  21. Feryal Gülman sen nesin böylee.Allahım bayıldım sana yaa.O nasıl kıyafet seçimi.

    YanıtlaSil
  22. Beyza Aslan Saba Tümer'in ikizi olabilir mi?

    YanıtlaSil
  23. sayin Begum Sen hanimefendinin mutevaziligi ornek alinmali bence :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  24. nevbahar koç'un o kadar farklı ve özgün bir güzelliği var ki bu kadar kötü giyinmesini evrenin bir karma dengelemesi olarak kabul ediyorum; bir de çok güzel giyinse fazla mükemmel bir görüntü oluştururdu.
    demet sabancı çetindoğan'ı da dün balçiçek pamir'in programında izledim; aman tanrım ne kadar zarif ve kibar bir kadın. zaman zaman eh'ten biraz daha iyi giyindiği oluyor. yüz yapısı ve saçları çok kolay değil üzerinde çalışmak için ne yazık ki, bu onun dezavantajı. yine de ne zaman baksam kendisinden pozitif elektrik alırım, hiç bir zaman yerden yere vuramam.
    bu postun en iyisi esin maraşlıoğlu en kötüsü ise bahar şer.

    YanıtlaSil
  25. Pelincim işler vesilesiyle bu aralar seni maalesef günlük, anlık takip edemedim yine döktürmüşsün :)
    Mine K. kıyafeti iyi hoşda bütünüyle göze hoş gelmeyen birşeyler var ama nedir bilemedim belkide dediğin gibi saçından olabilir.
    Feryal G. herzamanki gibi şık. kıyafet o kadar yakışmışki hiç yaşına yakışmadığını düşünmedim.
    Demet Sabancı için tüm düşüncelerine katılıyorum
    Begüm Şen çok tatlı kendisi zaten eleştrisini yapmış artık bize laf düşmez :)
    Esin Maraşlıoğlu'nu görünce daha yazdıklarını okumadan nerelerdeydi diye geçirdim içimden. kendisini her daim çok beğenirim ne giyse yakıştırır ve bir tarz yaratır.
    Beyza Aslan mavi elbiseyi mavi çorapla giymiş olmamış eh siyah çoraplada olmuyor neyle giyilecek mavi elbiseler acil önerilerinize ihtiyacım var :)
    Müge Canmutlu zayıflasa ne olacak acil yardıma ihtiyacı var danışmanmı olur stilist mi olur artık bilmem
    Koç'lar herzamanki gibi iddiasız zarifler.
    Ayşe Kucuroğlu ne kadar aykırı giyinsede ben ona bayılıyorum hiç sakil durmuyor.
    gülnihan

    YanıtlaSil
  26. keşki burda yorum yaptığımız her kişi begüm şen gibi olsa özgüveni tam kendini herşekilde eleştirebilse ve bizlerle yorumlarını paylaşsa bu arada bağüm şen'e kalpçiklerimi gönderiyorum kendinin ne kadar doğal biri oldugunu burdan gördük_____gelelim pelinim sana harika bir post agzına saglık_____ feryal gülman herzaman ki yakıştırmış yaşına uyar uymaz 20 yıl öncesi sonrsı farketmez hatuna yakışmış taşımış_____ esin Maraşlıoğlu nu görünce bende inanamadım nerelerdeydin deyip bağırasım geldi tarzı hoştur ve hep aynıdır hiç değişmedi ama estetik varmı yokmu o tartışılır işte_____ bahar şer üzerindekileri tek tek ele alırsak hoş ama hepsi aynı renk olunca ayırmakta zorlandım üzerindekileri________ayşe kucuroğlunada bayılıyorum ayrıca her davette aynı bir güzel kolyesine ise öldüm bittim

    YanıtlaSil
  27. Feryal Gulman dan bahsedıyoruz, uzerınde egretı duran hıc bır seyı gıymez.. bence yıne harıka, kıyafetı doldurmus, Begum Sen ın havası,ambıyansı ayrı bır guzel, her sey uzerınde çok dişi duruyor.. sanırım dogru tabır bu..

    YanıtlaSil
  28. Gonlume Gore14 Aralık, 2012

    Feryal G yi begendim evet elbisesi oraya biraz fazla olmus ama ordan baska bir davete daha gitmis gordum dergide ikisinide idare edebilicek birsey giymis.Cokta hos olmus o iyiki var zarif e sik.Esin M nesini begendiniz anlamadim korkutucu duruyor yuzu ve bir siklikta goremedim onda.

    YanıtlaSil
  29. esin maraşlıoğlunda on yıl önceki güzelliğin esamesi okunmuyor. hem de estetik müdahalelere rağmen. yüzü düşmüş, göz makyajı gerçekten çok kötü. aah ah nerede eski esin maraşlıoğlu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.