GALA MODERN Daveti

İşte yazmaktan, yorumlamaktan keyif aldığım bir davet daha. Ünlü simalarımız en gözalıcı kıyafetleri içinde adeta şıklık yarışındalar. Beğendiğim birçok isim var. Hadi hep beraber yorumlayalım.





İlk olarak davette en beğendiğim isimle başlamak istiyorum. Feryal Gülman 'ın Oscar de la Renta elbisesiyle. Prenses elbise dediğimiz kabarık etekli, taşımakta zor ama sosyetemizde görmekten mutluluk duyduğum nefis bir parça. Artık herkes o kadar modern çizgilerde ki Feryal Gülman 'ın bu romantik ve haute couture esintili elbisesini görür görmez inanın kanımın akışı hızlandı :) Feryal Gülman kraliçeler gibi görünüyor. Çok güzel harika bir dengede taşımış. Bu elbise gerek rengi gerekse ağırlığı itibariyle bir genç kız için fazla ama Feryal Gülman 'ın yaşına göre isabetli bir seçim. Toplu saçları ve makyajı yerinde. İnce taşlı saç bantı taç havası vermiş ama siyah renkli olmasıyla tam ayarında güzel bir bütünlük kazandırmış. Tabi buna bir de Feryal Gülman 'ın kendine has naif, kırılgan vücut dilini katarsak herşey mükemmel görünüyor diyebilirim. Gönlüm bu tarz nadide seçimlerin daha sık yapılmasından yana. 





En beğendiklerimle devam ediyorum. Sırada Aylin Tahincioğlu var. Son zamanda harika seçimler yapıyor. Michael Kors elbiseyi olabilecek en güzel şekilde taşımış. İncecik hatlarını son derece klas bir şekilde belli etmiş. Yarım sleek saç modeli müthiş olmuş. Kırmızı rujun ön plana çıktığı makyajı güzel. Aksesuar seçimi de gayet başarılı..Yüzük müthiş güzel. Kısacası Aylin Tahincioğlu nefissss !!




Daha dün ellerindeki imkanla nasıl bu kadar sessiz sakin sularda yüzüyorlar diye yazmamın üstünden 24 saat geçmedi ve işte buyrun size sezonun en iddialı elbisesiyle Elif Boyner. Emilio Pucci elbiseyi sadece Hollywood ünlüleri değil haziran ayında Edvina Sponza 'da giydi. Gwyneth güzel, Kim iddialı, Edvina zarif, Elif ise masum havasıyla elbiseye olabilecek tüm farklı havayı katmışlar. Elif Boyner 'in bu kadar çok giyilmiş ve artık herkesin ezberinde olan bir elbiseyi seçmiş olması hoşuma gitti. Üstelik saç modeli ve güzel makyajıyla elbiseyi gayet güzel taşımış. Duruş konusunda biraz daha iyi olsak çok iyi olacak ama genel olarak harika görünüyor.



Kendi markasına ait iddialı bir renge sahip elbisesiyle Siren Ertan Çarmıklı göz alıcı görünüyor. Mücevherleri de Siren Ertan for Zela 'ya ait. Herhalde parfümü de Siren Ertan Istanbul 'dur. Bir kadın için ne kadar güzel bir duygu ! Güzelliği her zaman ki gibi muhteşem. Saç modeli, makyajı, Judith Leiber minaudiere 'i herşey harika. Kırmızıya özellikle vizon rengi ya da siyah kürk bolero seçmemesi harika olmuş. Çünkü bu renge en yakışan beyaz kürktür. Bravo !



Esra Oflaz Güvenkaya kolları ve beli dantel hoş bir Michael Kors ile. Ölüp bittiğim saç modeli, güzel makyajı, nefis gülümsemesi ve gold renkli aksesuarlarıyla gayet hoş ve şık görünüyor.



Dalia Garih Reem Acra 'nın iddialı elbisesini harika taşımış. Son zamanlarda güzel bir şekilde zayıflayan bir diğer isim. Saç modeli, makyajı ve duruşuyla harika görünüyor. Bu elbisenin altın renkli olanını geçtiğimiz sene Serra Tokar giymişti.



Aytül Türkmen 2 'de 2 gidiyor. TOG davetinde giydiği Stella McCartney 'i çok iyi taşımıştı. Bu seferde Elie Saab 'ın elbisesiyle çok hoş görünüyor. Hatta Kristen Stewart 'ı bile ezmiş geçmiş. Şu Kristin'ciğe de mümkünse sadece Balenciaga giydirsinler. Bu marka dışında ne giyse sakil duruyor olmuyor. Aytül Türkmen 'in altın renkli elbiseye gümüş portföy kullanması ise güzel ve farklı bir dokunuş olmuş. 


Edvina Sponza yakası çok zarif siyah bir elbise seçmiş. Yakışmış yakışmasına ama ben onda iddialı modelleri kendince dingin ve zarif bir şekilde yorumlamasını daha çok seviyorum. Bu biraz silik kaçmış. 

Serra Taşkent de aynı şekilde sade ve hoş görünüyor. Bu boyda saçların açık bırakılmasını seviyorum. 





Şirin Yalçın tam olarak göremesem de büyük ihtimalle geçtiğimiz haftalarda Beyza Aslan 'ın da üstünde gördüğümüz beli taşlı Balmain elbiseyi giymiş. Eteğin kısa görüntüsünü sevmedim. Makyajı ve aksesuarları gayet başarılı. 

Elif Dürüst yine siyahlar içinde. Elbisenin taşlı tuşlu alaturka havasını hele hele tek askısı düşmüş görüntüyü sevmedim. Ama kalın kumaştan cache-coeur 'üyle hem daha hoş görünüyor hem de eteğin pırıltıları ortaya daha klas bir görüntü çıkartıyor.




Ronit Gülcan hayalkırıklığı diyebilirim. Elie Saab elbisesi tarzına gitmediği gibi bu yakaya nasıl o tasma kolyeyi takmış aklım almadı. Ama makyajı son derece başarılı.



Suzan Toplusoy 'un üstünde ilk bakışta Valentino dediğim ama sonrasında hiçbir defilesinde bulamadığım bir elbise var. Elbisenin ne deseni ne kesimi ne de rengi hiçbir şeyi kendisine yakışmamış. Demek ki bu tarz romantik modeller yerine sade ve modern kesimleri tercih etmeli. Ama takılarını çok beğendim. Sade saç modeli ve makyajı da çok hoş.



Zeynep Çarmıklı her zaman ki sadeliğinde giydiğini yakıştırmasını bilenlerden.

Yasemin Aloğlu 'nun kıyafetini anlayamadım. Hele o ceket içinden görünen sütyen hiç hoş değil. Saçı ve makyajıyla Cyndi Lauper 'ın 2000 'ler versiyonu gibi. 




Maide Kurttepeli 'nin Azzaro marka elbisesini nisan ayında Ronit Gülcan 'ın üstünde en mükemmel şekilde görmüştük. Maide Kurttepeli için hem fazla iddialı olmuş hem de o bel bölgesindeki 3 şeritle saçındaki altın bant bir arada overdose olmuş. O kafasındaki olmasaymış bildiğim sade ve narin Maide Kurttepeli olacakmış. Ama elbise vücuduna güzel oturmuş ve makyajı da gayet başarılı.


Melisa Eliyeşil Faber Castell altın suyuna batmış gibi. Ama eşiyle birlikte güzel bir renk uyumu yakalamaları açısından verdiği görüntüyü sevdim.



Suzan Sabancı Dinçer de iddialı bir Zuhair Murad içinde. Malum bu sene barok altın işlemeler pek bir moda. Bu elbisede Zuhair coşmuşta coşmuş kendini kaybetmiş :) Ama bu tarz fazla işlemeli ve simetrik olan elbiseleri mümkünse boyu uzun olanlar giymeli. Aksi taktirde giyenin boyunu kısaltmak için elinden geleni yapan bir modeldir. Ha daha ince görünürsünüz orası ayrı :) Her iki kolda Trabzon bilekliklere hiç gerek yokmuş. Elbise zaten başlı başına mücevher gibi.


Yelda Elmas her zaman zarif. Yine narin yüz güzelliği ve sade tarzıyla çok hoş görünüyor. Ama lacivert tonlarında bir elbise üstüne siyah kürk sevmeyenlerdenim. Tek kaybı budur.




Maya Portakal yanılmıyorsam bir Roberto Cavalli giymiş. Saçını ve makyajını çok beğendim. Ama elbisenin fazla katları üstüne bir de karışık deseniyle ortaya yorucu bir görüntü çıkartmış. Bunun yanısıra hiçbir mücevher takmaması isabetli olmuş. 



Ruken Mızraklı 'nın pileli elbisesinin rengi epey iddialı. Bir de özellikle herşeyde altın rengi eşleştirmeye gitmesi elbiseye daha da ağırlık vermiş. Lakin romantik saç modeline bayıldım. Yüz hatlarına çok yakışmış. 


Serra Tokar bir Stella McCartney ile. Elbisenin halter yakası vücut hatlarına yakışmış. Özellikle dağınık model saçlarını çok sevdim. 


Tamara Mansinova adeta takılarımla adamı döverim ezerim mahvederim der gibi. Herşey çok abartılı çok ağır çok çok çok işte yahu :) Saçlar gergin tüm hatlarını sertleştirmiş. Göz makyajı kötü. Ne yazık ki güzel ve şık birşey bulamadım. 


Oya Eczacıbaşı 'nı beğenmemek zor hele onun için negatif birşey yazmak daha da zor. Ama yazmazsam olmaz kendimle ters düşerim. Ne yazık ki hatları bu elbisenin kesimine olmamış. Gereksiz yere basenlerini çıkartmış. Bu yakaya hiçbir kolye takmayabilirdi. Makyajı ve saçları başarılı. Hele o zarif duruşu olağanüstü !

Yazacak daha bir sürü kişi var ama malum benim zaman kıtlığım her daim devam ediyor. Bakalım beğenilerim sizinkilerle tutacak mı ? 

Ha bu arada gece sizin için seveceğinize emin olduğum bir post daha gireceğim haberiniz olsun :)

Yorumlar

  1. eliniz, gözünüze, emeğinize sağlık çok keyifli bi yazı olmuş

    YanıtlaSil
  2. Çok fazla siyah var, iç bayıcı ama benim favorilerim de siyahlardan yana oldu. O kadar giyilmesine Emilio Pucci ile Elif Boyner'e, Edvina Sponza'nın klas şıklığına ve Serra Tokar'ın iddialı Stella'sına bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. Valla Elıf Boyner aglıyor,durusu aglıyor, elbıse aglıyor.. bu kadar varlık ıcınde bu kadar yokluk.. ne bılımm yaa.. olmuyor,hep havada gıbıler.. oturmuyor uzerlerıne hıc bır sey.

    Dalia Galih.. cok hoş gorunuyor.. gerıye donup baktıgımda aklımda kalan tek ısım..

    Elif Durust, neden boyle olmus anlayamadım.. fırtınanın ıcınden cıkmıs gelmıs gıbı, saclar bı yanda, askı bır yanda..

    Suzan Toplusoy un elbısesıne bayıldım,bıttım.. ama kendısınde olmamıs..,senın tabırınle kalpcıklerımı gonderıyorum bu elbıseye..

    Maide Kurttepeli nin altına Ronıt Gulcan ı koymussun :) yanı Ronıt Gulcan da elbıse bır ıcım su gıbı duruyor.. Maıde Hn da ıse ı ıhh.. olmamıs.

    Suzan Sabancı Dıncer ı begendım ben nedense..

    Maya Portakal ın fotografına ıkı sanıye bakamadım, gozlerım agrıdı, gece boyu nasıl tasıyabıldı anlayamadım.

    Oya Eczabıcası.. soylenecek cok fazla soz olmasa gerek.. asalet denen sey sanırım bu dur.

    YanıtlaSil
  4. Ronit Gülcan kaç yaşında? Son zamanlarda acayip çöktü. Hep cem hakko'nun genç sevgilisi diye bahsederlerdi buaralar yaşlı gösteriyor ya da ben yaşını genç sanıyorum :Ppp 30'ların başında olsa gerek ama 40 dan aşağı durmuyor.
    Feryal gülman'a hayranım beni ekranın karşısında kitledi bıraktı. Herzamanki gibi çok hoş.

    allahım,duy sesimi. ben de bir gün oscar de la renta giyebilmek istiyorum. sen giyip gidebileceğim bir davet yarat parayı ben ayarlayacağım söz :):):)

    YanıtlaSil
  5. Ronit gulcan 37'e basmak uzere, o yuzden artik 40'a yakin gorunmesi normal;)

    YanıtlaSil
  6. Sana neler oldu pelin sastim kaldim:)feryal hanimin elbisesi cok hos ama o yasta biri icin degil,belki genc bir hanim giyseydi yorumum boyle olmazdi. Herkesin memintolarina laf ederken elif durustunkine yorum yapmaman ilginc:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa haklısın aslında askısı düşmüş halinden sonra dekoltesine bir şeyler yazacaktım ama atlamışım ben de şaşırdım :)

      ama feryal gülman da farklı düşünüyoruz ben çok beğendim elbisenin üstünde duruşunu.

      Sil
  7. bir tane bile yakisikli yok ayol!
    kadinlarimiz bi icim su, yanlarindakiler i ih:)

    YanıtlaSil
  8. Feryal Gülman tek kelime MÜKEMMEL! Romantik endamı ile tam benim zevkime oynamış, aynı seninkine olduğu gibi ablacım :) Ben şuana kadar gördüğümüm en iyi Feryal Gülman balo kıyafeti. Elbise başlı başına harika bir parça. Ama Feryal Gülman'ın üstünde bambaşka bir perfectionist bir yapıya girmiş. Saç bandı ve hafif makyajı ile elbiseyi taçlandırmış. Havasına da dehşet gittmiş. Kimisi daha genç yaşa uygun geliceğini düşünüyor ama bence elbisenin havası, üstündeki işlemeler genç bir yaşın kaldıramayacağı bir ağırlık katmış. Ayrıca renginin de siyah olması ile prenses elbisesinden çıkmış kraliçe elbisesi olmuş resmen.
    Aylin Tahincioğlu çok şık ama benim tarzım değil.
    Elif Boyner çok hoş ve avrupai olmuş ama biraz demode kalmış sanki?
    Siren Ertan yine çok zarif. Ama ben bolerosundan hiç hoşlanmadım. Kürk zarafetinden bir nebze eksiltmiş sanki.
    Esra Oflaz Güvenkaya'nın elbisesi çok yakışmış ama hem Bottega Veneta seçmesinden hem de aynı renk stiletto aynı renk çanta kasmasından hoşlanmadım.
    Aytül Türkmen gerçekten ikidir can alıcı parçalar seçiyor. Clutch'ından ve küpelerinden hoşlanmasam da başarılı. Kristendan iyi olduğu kesin zaten :)
    Ronit Gülcan malesef ki çok kötü. Ama yüzü çok güzel görünüyor.
    Ben Maya Portakal'ı beğendim. Çok dinamik bir look çıkmış ortaya.
    Benim gözüm Beyza Aslan'ı aradı. İçimde geldiyse hoş bir şeyler giymiş olabilir diye bir his var ama? Bilen var mı? :)

    YanıtlaSil
  9. Feryal Gulman Rus Fashionista Uliana Sergenko'ya donmus,saci ve elbisesinin genel havasiyla hic sevmedim, Oren Bayan sac modeli sadece genc mankenlere yakisir, belli bir yastan sonra garip oluyor. Kafasindaki aksesuar cok gereksiz. Cok sade bir topuz ve daha az kalip gibi duran bir makyaj iyi olurdu. Aylin Tahincioglu'nun vucudu ve elbisesi mukemmel, kirmizi ruj ustune Lila far surmese ve saclari Cemiyet Kadini sarisi olmasa kusursuz olurdu. Sanirim cogu makyajlarini disarida yaptiriyorlar ama hep bir dugun makyaji kirolugu mevcut Birkac kisi haric...Ronit Gulcan in dogal yuzu en iyi ornek, makyaji Mukemmel olmus bayildim, az ve oz. Maide Kurttepeli nin kirmizi rujlu hali ve Kafasindaki tacI sevemedim,az makyajli ve sade hali her zaman hos. Siren Ertan in beyaz sari saclari, agir mucevherleri ve kiyafet secimleri onu Monaco jet sosyetesinden geckin kadinlar gibi gosteriyor. Mansimov I bir an Nadire Ickale sandim! Ayni estetik Cerraha gidiyorlar galiba.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan cumhuriyet balosuna mi gidiyor oyle,kirmizi beyaz bayrak gibi?Feryal Gulman'in elbisesi kesinlikle yasina gore degil.Her gun ayni insanlarin birbirinin aynisi insani darlayan kiyafetlerini gormekten biktim Pelin Hanimcigim.Biraz da daha genc dinamik sokak modasina dair postlar hazirlasaniz:)

    YanıtlaSil
  11. Defilelerde, moda dergilerinde gorup begendigimiz kiyafetler maalesef biz fanilerin uzerinde ayni sekilde durmuyor.O yuzden her gordugumuz designer deli sacmasi elbiseyi uzerimize gecirip goruntu kirliligi yaratmayalim.Bknz Ronit Gulcan,Maya ordakal, Ruzan mizrakli ..vs

    YanıtlaSil
  12. Bende son günlerde sana bir haller olduğunu düşünüyorum Pelin :) Herkesi beğeniyorsun. Bir kadında kötü bulduğunu,ötekinde övüyorsun. Ben kişileri sevip sevmemenle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Kızma ama bu benim fikrim.
    Feryal hanımın kıyafeti ne saçına yada giydiği yere uygun değil bence. Nereye ne giydiğin şıklık konusunda önemli bir kriterdir. O kıyafet bir düğüne uygun olabilirmiş ama bir yardım balosuna değil. Öte yandan Maya hanım 1.55 boyuna o kadar katlı bir kıyafeti asla giymemeliydi. Kıyafet onu yutmus. Elif hanımın üst taraf ağzına girecek gibi çok kötü. Aylin hanımın yaptırdığı saç modelini sadece yüzü güzel hanımlar yaptırmalı,kendisine hiç gitmemiş. Ben Melisa hanımı çok beğendim ve Oya hanımın kıyafeti de hem yaşına uygun hemde şık görünüyor. Çok zarif bir hanım.

    YanıtlaSil
  13. Yoo neden kızayım düşünceni güzel bir şekilde ifade etmişin her türlü eleştiriye açığım. Ama dediğine katılmıyorum orası ayrı ;) Aksine tanıdığım hatta sevdiğim kişilerin bile giyimleri zevkimle uyuşmadığında mutlaka ve mutlaka dile getiriyorum. Ha sizin istediğiniz çok sivri keskin bir dille eleştirmemse bak orada haklısın. Eskisi gibi değilim. Daha usturuplu daha törpülü dile getiriyorum. Ama sonuç değişmiyor. Beğenmediysem beğenmemişimdir bunu her zaman belirtirim.

    YanıtlaSil
  14. Feryal bulmanın kıyafetini göre fazla genc buldum desemde ;50 li yıllara bakarsak kadınlar bu tip kıyafetleri giyiyorlar ve tam benim sevdiğim tarz ,belkide olmayan sacının sekli daha klasik tepeden bir topuz yaptırsaydı bütün olarak fevkalade bir görüntü ortaya cikicakti :zaten kendi genc ve bakımlı 50 lerinde bir kadın o zaman yasının güzelliği ortaya cikar boyle genc 'bir gitmemislik var elbise yasına cok genc kalmis'durumu olmazdı .
    Esraoflaz zaten benim icin son derece asıl, zevkli , en gösterişli aksesuarları şahane bir zarafetle taşıyan ,ve kendine yakistiran kendi çizgisi olan guzel bir kadın burda da cok cok beğendim.
    Siren Ertan da cok sık olmus ama yüzündeki o suh bakışı maalesef sevmedim.
    susan Sabancı Dinçer'in tuvaleti bence muhteşem fakat bütün olarak yanlis sac yanlis takı ve makyaj nedeniyle kaynamış.
    Melisa eliyesili ben cadı kazanlik buldum kendisi cok guzel ama yanlis tercihlerinin kurbanı olmus bu sefer .kadın kadın olmus, tombul çıkmış, boyunu kısaltmış,olmamış.
    Sızan toplusoyum kıyafetine bayıldım tek kelimeyle fakat üstünde duruş bicimi. Sanırım vucuduyla örtüşmemiş gayet zayifken kilolu göstermiş , takıları aslında yapmaya çalıştığı tarz icin cok uyumlu fakat kolye fazla geldi bana.
    Hande t.

    YanıtlaSil
  15. Pelin hn sizin blogunuzu yanlis hatırlamıyorsam 4-5 ay önce keşfettim ve bağımlınız oldum hatta bir ara aynigun zirtpirt bakar olmustum :))) ,neyse normale dondum hf bir gun ayirip elime kahvemi alıp en sevdigim dergiyi okuyorum durumuna gectim:)) ama 2-3 saatimi almasına rağmen beni kesmiyor:(((( buna bir care lutfen !!! Cidden tuhaf bir inanışım vardir, biz turkler bazı isleri de kıyafetlerimiz gibi üzerimize oturmadan ve yakışmadan giyiyor dolayısıyla tasiyamiyoruz olmuyor yakismiyor ve bunu farkedemiyoruz (,RENCİDE ETMEK İCİN SÖYLEMİYORUM ) Buse terim ve daha niceleri durumuna dusuyorlar iyi seyler ise doğru noktalarda hakkini ve yerini buluyor,ben her zaman sevdigimizi değilde tutkumuzu meslek olarak secmeliyiz savimi savunuyorum sizin bu bloğunuz bana bunu tekrar hatirlatti söylemeden gecemezdim,bu arada bende Feryal Gulman hnmin giydigi kıyafetin ona gitmediğini dusunuyorum sizin bu aralar hanimefendiye karsı biraz yanlı kaldığınızı varsayıyorum ki bu benim nacizane dusuncemdir:))) hersey gonlunuzce olsun bu yeni yılda 2013 AİLENİZLE SİZE SAGLIK VE MUTLULUKLAR GETİRSİN . Sizin bloğunuzu okuyan butun arkadaslar icinde SAGLIK ,MUTLULUK VE BOL KAHKAHALİ BİR YIL DİLİYORUM. SUDOGA

    YanıtlaSil
  16. Feryal Gülman'ın kıyafetini çok beğendim ve çook yakıştırdım.Hiç bir sakillik göremedim. Saç modeli, başındaki tacı hepsi çok güzel. Yaşına yakışmadığı yönündeki eleştirileri de anlayamıyorum. Bir defa anladığım kadarıyla çok yaşlı bir hanım değil. Yahut yaşlı olsa ne yazar, istemiş, beğenmiş, giymiş ve yakıştırmış. Zevkinden dolayı kendisini tebrik ederim.
    Ve evet, bu fotolarda ben de kendisinin vücut dilini çok naif buldum ve çok sevdim.

    YanıtlaSil
  17. Benim favorim kesinlikle Feryal Gulman... Gercekten kraliceler gibi olmus, elbisenin modeli de kumasi da kendisine cooook yakismis:)

    Gozumu nedense kiyafetlerden cok bazi suratlardaki fazla estetikler yordu.. Yani kiyafetler bir sekilde guzeller zaten, hepsi belli lux markalarin cici bicilerinden ama extra dolgular&botokslar&sasi bakan gozler icin ayni seyi soyliyemeciiimm:(

    YanıtlaSil
  18. Aylin Tahincioğlu'nun Elif Dürüst'ten kırmızı ruj nasıl kullanılmalıdır içerikli ders almasını istiyorum. Kırmızı ruj bir "statement" dır. O zaman gözler ya geri plana çekilmeli, ya da illa belirtilmek isteniyorsa renk tercihi siyah olmalı, mor hiç değil.

    Feryal Gülman'ın çok zervkli olduğunu düşünüyorum ancak giydiği kıyafet her ne olursa olaun yüzü o kıyafetin ruhunu taşımıyor. Mesela Oscar de la Renta gown içindeyken deü Stella Mc Cartney spor kesim bir elbise taşırken de yüzü hep aynı. Bence onun fotoğraflarına bakıp da ayılıp bayılmamamızın en önemli nedeni bu. Makyaj stilini kıyafet stiline eşleştirmesiyle bu soruunun ortadan kalkacağına inanıyorum, bir diğer tavsiyem ise kaşlarının aşırı kavisinden acilen vazgeçmeli, tarzı ne kadar sade ve modern olsa da o kavisler havasına arabesklik katıyor.

    Esra Oflaz Güvenkaya ülkemdeki bayanlara inancımı ayakta tutuyor. Gerçekten seçimleri çok başarılı, güzelliğinin altını çiziyor.

    Siren Ertan Çarmıklı'nın tarzı çok romantik, nar çiçeği rengi elbisesine bayıldım.

    Oya Eczacıbaşı ne giyserse giysin asaleti kendini gösteriyor. İnsanın stilinin beyninin içindekilerle el ele çalıştığını düşünüyorum. İşte bu yüzden bazıları ne kadar uğraşsa da olmuyor- olamıyor.

    YanıtlaSil
  19. feryal gülmanın elbisesi tam da bir genç elbisesi

    YanıtlaSil
  20. Pucci ve Azzarolar sahane.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.