FERYAL GÜLMAN mı BEYZA ARSLAN mı ?

İşte bu tarz üstünde konuşulmaya tartışmaya değecek piştileri çok seviyorum.


Dolce&Gabbana 'nın 2012 Fall koleksiyonundan tümü dantel elbiseyi Feryal Gülman ve Beyza Arslan 'nın üstünde birbirinden farklı 2 stilde görüyorsunuz. Beyza Arslan markanın look 'una sadık kalıp birebir uygulamayı tercih ederken Feryal Gülman kendi tarzında konuşturmayı seçmiş. 

Hem Beyza Arslan 'ın cesur yaklaşımını hem de Feryal Gülman 'ın kendi kalıplarına sadık kalmasını sevdim. Ama tercihimi anket bitimi yazacağım :)


Bakalım sonuç ne çıkacak ve sizlerden nasıl yorumlar gelecek..


Yorumlar

  1. Tabii ki de Feryal Gülman, taşıyışı bile bir başka. Ayrıca çanta-ayakkabı kombini de daha başarılı.

    YanıtlaSil
  2. Hiç biri tabiki markanın kendi looku

    YanıtlaSil
  3. Feryal Gülman'ın duruşu elbiseyi güzelleştirmiş. Postür çok şeyi değiştiriyor.

    YanıtlaSil
  4. Beyza Hanım bu işi bir bilene danışmalı, çok zamandır blogunda görüyorum ama olmuyor olmuyor.

    YanıtlaSil
  5. Beyza Aslan'i cok begenirim ama bu elbise kendisini cok formsuz gostermis. Acil omuzlar ve kollar icin agirlik calismasi gerek.
    Melek.

    YanıtlaSil
  6. ben oyumu cesaretinden dolayı Beyza Aslan'dan yana kullanıyorum. Feryal Hanım'ın kombini son derece sıradan

    YanıtlaSil
  7. Beyza Aslan'ı dergide gördüğüm an 'ne yapmış bu kadın kendineee' dedim.
    Feryal Gülman ise her zamanki gibi asalet timsali...

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle ama kesinlikle Feryal gülman, durusu havası asaleti ile bambaska gercekten, tebrikler

    YanıtlaSil
  9. Feryal Gülman tabiki de. Harika olmuş..

    YanıtlaSil
  10. orijinalinde içe koyu renk body giyilmiş. beyza hanım da cesaretli olup body giyebilmeliydi. açıkçası ben beyza aslanı annelerinin elbiselerini giyip takılarını takan çocuklara benzettim bu "look"uyla.

    YanıtlaSil
  11. Hicbiri, ikiside birbirinden kotu.

    Selin

    YanıtlaSil
  12. Aslında elbisenin kendisini beğenmedim. Eskiden kuaförlerde (belki bazılarında hala vardır) saç boyarken-keserken falan ufak bir pelerin koyarlardı omuzlara.. Onlara benzettim.
    Ama kim daha iyi taşımış derseniz, şüphesiz Feryal Hanım.

    YanıtlaSil
  13. Aslı Sevgi25 Ocak, 2013

    beyza aslan'ın look'u daha başarılı olsa da omuzları elbise için yetersiz kalmış,
    elbisenin total look'u güzel olsa da dar omuzlar o tarz bir yakayu taşımak için uygun değil..

    YanıtlaSil
  14. Feryal Gülman her zamanki gibi elbiseyi harika tasımıs. Birde bende omuz takıntısı var herseyden once gozlerim omuzlara gidiyor ve dusuk omuz goruntusu de beni son derece rahatsız ediyor. Bu elbise ile Beyza Aslanın omuzları cok kotu gorunmus diger kısımlara bakamadım bile....

    YanıtlaSil
  15. kesinlikle Feryal Gülman:)

    YanıtlaSil
  16. Kesinlikle FERYAL GÜLMAN. Beyza Aslan bence bu elbiseyi taşıyamamış. Omuzları sanırım dar ve dar omuzda elbisenin üst kısmı ve yaka detayı iyice düşük durmuş.Feryal hn. feminen hava katarak elbiseyi iyice konuşturmuş.

    YanıtlaSil
  17. Yorumalrı da şimdi okudum. Ve benim gibi birçok kişi dar ve düşük omuzları görmüş. Yok yani Beyza hn.a hiç olmamış. yazık onca paraya valla:)

    YanıtlaSil
  18. Beyza Aslan bence . Feryal Gülman risk almadan sıradanı uygulamış .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyza aslan risk aldıysa tam alacaktı bence. İçine mini siyah birşey değil de look'taki gibi siyah mayovari herneyse işte onu giymeliydi.

      Sil
  19. Benim tercihim de Feryal Gülman. Elbisenin omuz detayını beğenmedim ama Feryal Hanım daha güzel taşımış.

    Beyza Aslan'ın çok hoş bir fiziği var; hem varlıklı hem de lüks giyime meraklı. Umarım stilini oturtmak için profesyonel yardım alır, bizim de gözümüz şenlenir. Bir de acilen saç rengini / modelini değiştirmesi lazım.

    Feride

    YanıtlaSil
  20. Feryal Hanım elbiseyi konuşturmuş çok beğendim adsız

    YanıtlaSil
  21. Tabii ki feryal hanım .Beyza bacım bari defiledeki gibi tacı takmayaydın yaa. Bu kadar da birebir ne gerek var.sallantılı uzun küpe takmasıda aynı. İyi bari aynı çantadan kullanmamışsın bak onda azıcık yaratıcılık denemişsin.

    YanıtlaSil
  22. Feryal Gulman derim ben. Evet dogru Beyza Aslan risk almis ama riski uzerinde bir sekilde guzel durmayan bir elbise icin almis. Omuzlar kutu duruyor, bel bolgesinde potluk var. Siyah canta ve ayakkabi hic olmamis. Bakiyorum bakiyorum Beyza Aslan'in secimlerini genel olarak begenmeme ragmen bu sefer begenilecek pek birsey bulamiyorum. Sallantili kupe, tac cok karisik olmus. Maalesef olmamis olamamis. Feryal Gulman'a gelince -- kesinlikle en guzel hali degil fakat karsilastirma dusuk omuzlu Beyza Aslan olunca zahmetsiz bir zafer olmus.

    YanıtlaSil
  23. Anna del Russo bile defiledeki eslestirmeler mukemmelken ben niye kombinasyonu bozayim ki demis, bence Beyza Aslan'in defiledeki cok hos kombinasyonu kulanmasinda hicbir sakinca yok. Bi de merak ediyorum, kendisi kimdir? Bir anda dergilerde fln gormeye basladik da, merak ediyorum cidden

    YanıtlaSil
  24. Feryal Gülman. Elbise omuzları dar göstermeye müsait, Beyza Aslan'ın kombini de çok tatlı aslında ama omuz payıyla Feryal Hanım'da daha iyi durmuş diyorum.

    YanıtlaSil
  25. Tabiki Feryal Gulman, Feryal hanimin kombini daha soft daha klas geldi bana.

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle Feryal Gülman. Elbiseyi doldurmus hakkını vermiş

    YanıtlaSil
  27. Feryal Gülman elbiseyi çok çok güzel taşımış.Beyza Aslan'ın uyguladığı look güzel ama ya çok zayıf olduğu için böyle göz doldurmamış ya da birşey eksik işte. :)

    YanıtlaSil
  28. Cok net Feryal Gülman!
    Beyza Aslan için aman allahım diyorum!Markanın look'uyla ilgisi yok:))

    YanıtlaSil
  29. Beyza Aslan kambur Durmuş. Küpeler tac bileklik hersey o kadar fazla ki. Less is more felsefesinden yola çıkarak Feryal Gulman diyorum. İnsanın bir tarzı olmalı. Defiledekini kopyalasan bile olmuyor iste.

    YanıtlaSil
  30. Dün Hello'da Beyza Aslan'ın bu fotoğrafını görünce Moda ve Sosyete bunu atlamaz dedim :) Beyza Aslan omuzsuz çıkmış resmen, oyum Feryal Gülman'a.

    YanıtlaSil
  31. Bence kıyaslamak yersiz; iki farklı tarzda kullanılmış ve bence iki tarz da cok başarılı:) beyza aslanın tek sorunu ya duruşu ya da omzunun darlığı onun dısında ikisi de yasına göre gayet başarılı bir sekilde kombin sunmuşlar , millet yapsa bayılırız beyza Aslan yapınca eleştiriliyor ayyy allahımı ya!!! Biride mayo giysin demiş , kız giyse kim bilir neler derdiniz :)) bence yapmaya çalıştığı tarz icin alkış:)
    Hande t

    YanıtlaSil
  32. Melisa kanatlı da görmek istedim bu kombinasyonu nedense :)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  33. EvrimKuzey26 Ocak, 2013

    Feryal Gülman = Zerafet.. her zamankı gibi yerinde ve kararında..

    YanıtlaSil
  34. Omuz mesafesi kısa olan birinin bu elbiseyi gyimesi çok yanlış.Elbise Beyza Aslan'da çok kötü duruyor

    YanıtlaSil
  35. Eğri oturup doğru konuşalım, sağdaki hanımefendiyi hiç bilmiyorum, fakat üstünde ne olursa olsun o kıyafeti taşımanın bir havası, üslubu olmalıdır. Podyumdakini birebir kopyalamk için de bir podyum havası yansıtmak gerekir, bilemiyorum yanılıyor muyum acaba?Bu hanımefendinin üstünde kıyafet değerini yitirmiş malesef, biraz ucuz bir görüntü oluşmuş. Feryal Gülman ise kıyafeti kendi stiline göre yorumlamış ve değerine değer katmış. Zaten onemli olan şey stil katabilmek. Amaç güzel ve pahalı bir kıyafet alıp üstüne geçirivermek olmamalı.

    YanıtlaSil
  36. Feryal hanımdaki astar değişikliği tarzına daha uygun. Ondan elbise daha bir romantik duruyor beğendim.Artı astarın uzunluğunu da yerinde buldum. böyle elbiselerde o astar ya da iç elbise artık ne demek gerekirse kısa olunca göz tırmalıyor hele Beyza hanımınki gibi kontrast renklerde.

    Tabi günlük hayata uygun olmasa da eğer zıt renkli bir şey giyilecekse elbise içine bu bodysuit olmalı podyumdaki hali gibi ya da elbise boyuna eş olmalı ölçüsü.

    Bir de Beyza Aslan'ın dar olan omuzları elbise içinde daha da küçülmüş ve alt kısmı daha geniş görünüyor o nedenle. Kafasında prenses tacı ama ayaklarında o botlar yaratmak istediği hava hangisi anlamadım. Romantik mi olacak yoksa asi mi?

    YanıtlaSil
  37. Beyza Aslan'da olmayan ne diye bakıyorum ne zamandır ve bu fotoda tam olarak anladım: acilen iyi bir antrenör bulup ciddi şekilde kol-omuz-sırt çalışmalı ve kas ağırlıklı 5 kilo almalı! Kıyafetler üstünde ağlıyor hep:(

    YanıtlaSil
  38. tabiki asalet kraliçesi feryal gülman herkes her kıyafeti taşımaz zorlamanın anlamı yok bence_______

    YanıtlaSil
  39. Feryal Hanim takilariyla, ayakkabi çanta ve iç aktarıla elbiseyi öyle güzel yorumlamış ki ben bu ısı biliyorum diyor adeta. Beyza Hanim da ki mankendeki gibi de değil.ayrica tac ve takılarını beğenmedim. Feryal gulman ezip gecmis..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.