GÜNÜN ŞIKLARI : Feryal Gülman, Siren Ertan Çarmıklı, Begüm Şen, Güzide Duran, Hande Ataizi, Suna Vidinli, Burcu Esmersoy, Merih Turan, Dilek Hanif, Ela Taşkent, Serra Taşkent



Feryal Gülman yeşil Elie Saab elbisesiyle çok hoş görünüyor. Şıklığıyla uyumlu saç modeli, belirgin makyajı, birbirinden güzel mücevherleriyle nefisss ! 





Geçtiğimiz günlerde ise Salvatore Ferragamo 'lar içinde yine çok şıktı. Altın renkli brokar eteğin kemer detayına bayıldım. Dolce&Gabbana siyah bluzu ve yine Salvatore Ferragamo çok bantlı ve püsküllü ayakkabılarla karşımızda klasik bir Feryal Gülman var. Tümü tığ örgüden Salvatore Ferragamo elbisesiyle de bir başka zarif görünüyor.



Siren Ertan Çarmıklı kendi markasından pırıl pırıl ışıl ışıl yeşil bir elbiseyle. Bu tarz parlak purluk şeylerden hiç haz etmem ama taşımanın önemi de işte burada devreye giriyor. Üstelik Siren Ertan Çarmıklı 'ya bu kadar pırıltı yetmemiş bir de Zela 'dan nefis bir kolye takmış. Normalde olmaz olamaz demem lazım ama bu karelerde herşey fevkaladenin fevkinde bir uyum içinde. Hiçbir şey sırıtmamış. Topladığı saçları, dozunda makyajıyla yine prensesler gibi. 



Begüm Şen 'in bu kareleri için Instagram 'da takipçilerimden biri aynen şu cümleyi kullanmış : " It's so obvious that she's from Bel Air LA " Şahsen kendisini bundan daha güzel ifade edemezdim. Şampanya renkli Christian Dior elbisesi, taşlı Christian Dior ayakkabısı ve altın renkli box Chanel çantasıyla tam manasıyla crème de la crème bir şıklık içinde. 



Ve geçiyoruz kendisini şiddetle özleten Güzide Duran 'a. Ve diyorum ki bazı modellerin evlenip çoluk çocuğa karışması yasaklanmalı. Özellikle Türkiye 'de tabiki. Yoksa elin mankeni mesleğine devam ederken evlenmeyi de cırt cırt doğurmayı da gayet iyi beceriyor. Ama bizde evlenildimi hemen ışık hızıyla leydi moduna geçilir. Kadının mesleği varmış modelmiş ünlüymüş herşeye set çekilir. Sonra da modellik iyi koca bulmak adına basamak olarak kullanılıyor iddiasına veryansın edilir. E herşey ortada canım ne isyanı :)

Siyah sıradan bir elbise ve Dior çantasıyla bile havası ve duruşuyla muhteşem görünmeyi başarmış. 



Hande Ataizi 'yi listeme alıp almama arasında çok kaldım. Ama iddialı bir leopar mantonun işin dozunu abartmadan, frapanlaşmadan nasıl sade ve klas bir şekilde giyilire güzel bir örnek olması adına listeye almaya karar verdim. 


Suna Vidinli 'nin pelerin kesim trikosu muhteşem güzellikte. Güzel de taşımış. Saçı, makyajı ve aksesuarları ile gayet hoş görünüyor.



Burcu Esmersoy 'un siyah pantolonu, siyah bluzun üstüne giydiği beyaz ceketiyle Suna Vidinli gibi hoş bir monokrom örneği sunmuş. Ağır makyaj gördüğümde bikbik eden bendeniz bu karelerden sonra Burcu Esmersoy 'u her daim sıkı bir makyajla görmeyi tercih ediyorum :)


Merih Turan yaşına şiddetle karşı koyanlardan. Genellikle de giydiklerini pek beğenirim. Straples Siren Ertan Couture elbisesiyle çok hoş görünüyor. Sıkı spor yaptığını biliyorum o yüzden biraz daha kollara ağırlık verirse süper olacak. Kendini bırakmaması ve her daim bakımlı olması adına takdir edilmesi gereken bir isim.


Dilek Hanif kendi markasına ait gece mavisi tonlarında tümü kadife kare yaka çok şık bir elbise giymiş. Bu tarz elbiseleri her daim yakıştırmasını biliyor ve güzel taşıyor. İnci akseaurları ve gümüş clutchı ile çok hoş çok klas görünüyor. 


Ela Taşkent minimal şıklığın en güzel örneklerinden birini vermiş. İpek saten bluzun altına maksi siyah bir etek seçmiş. Doğal havasıyla mükemmel bir uyum yakalamış.


Serra Taşkent bel bölgesi işli straples elbiseyi sadece sallantılı küpe ve kutu clutch ile eşleştirerek kalbimi fethetti. Doğal bıraktığı saçları ve sade makyajıyla harika görünüyor.

Yorumlar

  1. Feryal Gulman ve Begum Sen'i cok begendim

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  2. postu inceledim evirdim çevirdim birde fena değil diyebileceğim bir kombin dahi bulamadım hepsimi şık olur bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  3. Bu postta tek favorim var "Siren Ertan" dır O elbis enasıl güzel dikilmiş, mum gibi durmuş üzerinde, rengi, pulları dekoltenin kesimi ve kıvamı tamm benlik. Bayıldım, bayıldım. Kendisine inanılmaz yakışmış ve o mücevherleri de iyi ki takmış. dediğin gibi hiç göze batmıyor. Çok güzel, çok güzel...

    Burcu Esmersoy'un tarzı ise sıradan olmuş ama kötü mü hayırrrr, çok yakışmış, sade şık güzel bir kombin olmuş.

    Ve Güzide Duran. nerelerdesin be kadın ! Özledik. Ben kendisini modellik yaptığı zamanlarda da çok beğenirdim. Çok farklı, değişik bir yüzü var. Umarım bundan sonra daha sık görürüz.

    YanıtlaSil
  4. EvrimKuzey21 Ocak, 2013

    Feryal Gülman a artık ne yazsam manasız gıbıme gelıyor.. yanı yazacak soylenecek her sozu soyledım sanırım kac yıldır.. cok hoş, çok naif.. ve her zaman çok zarif.. çok asil.

    Burada en dıkkatımı çeken isim Ela Taşkent oldu.. baktım,bır daha baktım.. çok hoş.. çok.

    YanıtlaSil
  5. Merih Turan ile Serra Taşkent in elbisesi nerdeyse birbirinin aynı bana mı öyle geldi.Ela Taşkent, Burcu Esmersoy süper

    YanıtlaSil
  6. burcu esmersoy un bence iyi bi pudraya ihtiyacı var :)) benim önerim ya mac studıo fix yada nars beach tonu uygun olabilir :D bütün kadınların yaptığı şu hayatı düzeltelim hanımlar makyaj yaptık tamam ama en azından parlama olmasın diye biraz t bölgesine pudra sürelim fotolarda böyle ayna misali parlamayalım :))

    YanıtlaSil
  7. Burcu Esmersoy solaryumdan, ağır makyajdan sanırım cildini erkenden yaşlandıracak. Kıyafeti çok hoş ama. Begüm Şen ne kadar hoş olmuş. Yumuşacık, su gibi üstündekiler. Siren Ertan'ı ben de çok beğendim. allı, pullu ama düz kesim kıyafet. herhalde o yüzden göz yormuyor, çok hoş. Feryal Gülman'ın dore etek üstü dantelli bluzu, sanki çok geldi. Suna Vidinli minyon tipli, şirin bir kadın ama giyimini hiç beğenmem.

    YanıtlaSil
  8. Eline saglik Pelin:) Canim dergi haberine cok cok sevindim ama daha once yazamadimm. Insallah senin icin daha guzel maceralara ve islere hayir olur. Bu arada belki begenen olmustur, Burcu Esmersoy'un krem rengi ceketi MANGO. Ben gecen gun aldim aynisini, begenenlere duyuruyum istedim;)

    YanıtlaSil
  9. Siren Ertan'in alli pullu yesil elbiseye mavi tasli mucevherler takmasini yersiz buldum. Elbisesinin dekolte kismi ne kadar iyi dikilmisse, omuz vatkalari bir o kadar oturmamis fazla dik duruyor gozumde. Sac rengini yasli isi buluyorum zaten.
    Bir baska yasli isi meraklisini da Suna Vidinli ilan ediyorum. O yastaki biri cok daha dinamik ve cesur olmali.

    Begum Sen de bir icim su (kemeri gormezden geliyorum). Ama bir onceki posttaki gibi diz ustu etekler tercih etsin, masallah fistik gibi bacaklari selvi gibi boyu var, hiiic cekinmesin. Muzip muzip guldugu karelerde de ayri bir tatli.

    YanıtlaSil
  10. siren ertan her zamanki şıklığında. gerdanlık ve küpelerdeki pırlanta dışındaki taşlar seylan safiri sanırım. elbisenin yeşiliyle aynı tonda olmaları dikkat çekici. dilek hanif'in sıcak gülümsemesi kıyafetinden daha şık :) feryal gülman ise damien hirst sergisindeki kombiniyle şık ama kendileri tek renk tercih ettiklerinde kemik yapısını daha vurgulayıcı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siren Ertan'ın mücevherleri de kendi tasarımı olan Siren Ertan for Zela'ya ait.

      Sil
  11. uzun zaman oldu yazmayalı ama o kadar işin gücün arasında günde 3 fasıl bakıyorum yeni yazı var mı diye. madde madde yazayım :)
    - Pelin öncelikle MAG haberine sevindim mi üzüldüm mü karar veremedim. MAG için tartışmasız büyük bir kazanç ona şüphe yok. senin için ben fazla bir artısı olduğunu düşünmüyorum zira sen zaten kendini kanıtlamış, birçok insanın dergi almak yerine bloguna kilitlemiş birisin. en büyük korkum bizim için kayıp olması. burayı ihmal etmeyeceğine eminim ama ne bileyim paylaşmak zor işte :(
    - Yukarıdakilere gelecek olursak; Begüm Şen kadın mıdır? eğer o bir kadınsa diğerleri nedir? Nasıl bir zerafet 41 kere maşallah.
    - Feryal Gülman ve Siren Ertan'da çok klaslar. Bir maşallahta onlara.
    - Ela Taşkent çok duru ve güzel.
    - Diğerleri ise güzeller ama bir al benileri yok açıkçası.

    Bu arada şu senin taklitler vardı ya. Bir anda her yereden silini verdiler. Hani sanki yer yarıldı içine girdiler o derece :)

    YanıtlaSil
  12. Feryal Gülman Elie Saab'ı ile çok şık. Tam anlamıyla benlik bir look olmasa da kesinlikkle çok şık, hele o elmas ve zümrüt bileziklerine bayıldım!
    Damien Hirst Sergisinde ise ben Salvatore Ferragamo eteğini beğenemedim malesef. Üstündeki Dolce&Gabbana da, daha da ağırlaştırmış. Benim malesef hoşuma gitmedi.
    Brandroom'daki Cobert festivali için verilen davette ise benim bu üçünden favorim oluyor. Salvatore Ferragamo elbisesi ve ayakkabıları ile çok zarif bir görüntü yakalamış, bayıldım!
    Siren Ertan'ın elbisesi ilk olarak çok güzel. Ona da çok yakışmış, üstüne tam oturmuş hiçbir potluk yok. Onun dışında bu kadar parıltıya mücevherler hiç ağır gelmemiş-ki bence dekoltenin getirisi bu-, saçlar da tabii ki toplu olmalı. Ama benim beğenmediğim tek bir nokta var, makyaj. Biraz fazla pembe kaçmış bu sefer sanki?
    Begüm Şen çok zarif. Ben ayakkabılardan hoşlanmadım ama genel ile çok uyumlular. Yorum çok tatlıymış :) http://goo.gl/JDUqb

    YanıtlaSil
  13. Siren Ertan'ın kendi tasarımı yeşil elbisesi ve yine kendi tasarımı mücevherleri ile ilk twitterda gördüğümde çok beğenmiştim burda daha büyük formatta elbisenin aslında pullardan oluştuğunu görünce daha da bir beğendim. Elbisenin üste oturuşu, az dekoltesi ile gerçekten prenses etkisi yaratmış kendisinde.Saçını toplamaklada en güzel seçimi yapmış.
    Feryal hanım herzamanki gibi üstün performansı ile çok şık.
    Suna Vidinli'yi her daim sempatik bulur ve beğenirim. Burda yine sade bir şıklık içinde gözü yoran yada aykırı gelen hiç bir şey yok.TV programını da fırsat buldukca zevkle takip ediyor ve kendisini çok başarılı buluyorum.
    Burcu Esmersoy genelde sade makyaj yapar yada hiç yapmaz o yüzden Seyranın dediği gibi yıpranacak bir durumu yok bence.BE her zamanki gibi şık ve havalı.
    Melih Turan yaşına rağmen görünümü çok hoş ayrıca Siren Ertan elbisesi ile de kendisine ayrı bir şıklık yaratmış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Ela Taşkent, sade şıklığı çok güzel yakalamış. Feryal Gülman, Begüm Şen ve Siren Ertan Çarmıklı her zamanki gibi harika görünüyorlar. Bu arada Suna Vidinli'nin trilyonu harika, markasını bilen varsa yazsın lütfen. Bence Burcu Esmersoy kaşlarına birşey yaptırmış, herne ise o kötü durmuş

    YanıtlaSil
  15. bence feryal gülman bu tip ayakkabı, siren ertan da kısa elbise giymemeli. begüm şen daha zarif durabilme çalışmaları yapmalı, hala kürk giyenler de insanlığından utanmalı

    YanıtlaSil
  16. siren ertan çarmıklı cemiyetteki art deco dönem lüksünü en iyi temsil edenlerden. takıları , saçı , makyajı hep altın çağı yaşıyor gibi. ayşegül tecimer Türkiye'de yok ama aynı lüksü siren ertan çarmıklı arattırmıyor. keşke ayşegül tecimerde olsa o dillere destan mücevherleriyle bir boy gösterse.

    YanıtlaSil
  17. Güzide Duran'ın yanındaki beyefendinin arkasındaki çiçek taç gibi durmuş söylemeden geçemeyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.