Hollywood Kırmızı Halı Şıkları..

Sosyetem kayak sezonunu açtı artık mart ayına kadar bu böyle gider :) Davetlerimiz azalacak sıkıntıdan patlayacak hale geleceğiz ama devreye hemencecik Hollywood 'cuğumuzu sokacağız. Çünkü ödül sezonu açılıyor ver elini Altın Küreler sonrasında Oscar'lar diyerekten belki de daha hoşunuza gidecek postlar yapmış olacağım.

Bu sessiz dönemde dünya yıldızlarının kıyafetlerine bakalım istedim. Son günlerde kimler hangi kıyafetleriyle bendenizi heyecanlandırdı diye merak ediyorsanız işte size güzel çeşidi bol bir post.

Cate Blanchett 'ciğim son 3 kıyafetiyle beni benden aldı mahvetti !! Zaten en mükemmel Givenchy kadını. Bir diğer favori Givenchy kadınım ise Rooney Mara. O da sessiz bir döneme girdi pek ortalıklarda yok. Neyse dönelim Cate 'e. Sadece Givenchy yetmemiş buna Rodarte ve Peter Pilotto 'nun kendisine en yakışan modellerini de seçerek bendenizi bir keyiflendirdi ki anlatamam.




Beyaz Givenchy ile kusursuz bir kompozisyon çizmiş. Cüretkar sırt dekoltesini en klas şekilde taşımış. Makyajı ve saç modeli hayran kalınası güzellikte.




Peter Pilotto ile heykel misali bir görüntü vermiş. Yine aynı şekilde saçı ve makyajıyla muhteşem bir uyum içinde..




Ve Rodarte elbisesiyle kraliçeler gibi. Aslında elbiseyi beğenmedim ama Cate giyince gözüme güzel görünüverdi. Kadında öylesine zarif ve klas bir hava var ki görsellerine bakmaya doyamıyorum. Çuval bile giyse beğenirim :) 





Kerry Washington Louis Vuitton 'un 2013 Spring koleksiyonundan elbisesiyle muhteşem görünüyor. Ten rengiyle elbisenin rengini öyle güzel patlatmış ki bayıldım. Beyaz saç bantı, beyaz ayakkabıları ve minik çantasıyla defiledekinden çok daha güzel ve başarılı bir çalışma çıkartmış. 



Bu koleksiyondan seçim yapan diğer ünlüler ise Kristen Stewart ve Hailee Steinfeld. Kristin ve Kerry şimdilik en favorilerim. 




Jessica Chastain tümü dantel Oscar de la Renta elbisesiyle romantikler kraliçesi gibi. Çok güzel bir kadın. Zorlamadığı vakit şıklık adına daha başarılı kombinler sunuyor. Belki bu yaka kesimine sahip elbiseyle yaka formlu kolye ne alaka diyeceksiniz ama ben sevdim. Değişik bir dokunuş katma adına güzel bir değişiklik olmuş. Saç rengine zaten oldum olası deliriyorum. Modeli ve makyajı her zamanki gibi kusursuz.





Karolina Kurkova baştan aşağı harika görünüyor. Zaten bu vücuda Cushnie et Ochs marka elbisenin yakışmaması imkansız. Kıyafetini dikkat çekici kılan ise müthiş güzellikteki Alexander Wang sandallar. Bu modelleri birçok yerde gladiator diye betimleseler de bana daha çok sock garters denilen çorap askılarını anımsatıyor. Uzun bacaklılar için hem değişik hem de çok şık bir model. 






Helen Mirren kırmızılar içinde ne kadar hoş değil mi ? Escada marka elbisesiyle pek bir zarif pek bir güzel. Mesela bizde hemen böyle bir elbiseye ya kürk etol ya da kürk bolero giyilir. Helen Mirren ise sadece beyaz bir şal kullanmış. Ama o kadar zarif kullanmış ki adeta bakın kürk olmadan da olabilir diyor. David Webb imzalı gerdanlık çok yakışmış. Saç modeli ve makyajı çok başarılı. Dudak kenarlarına estetik dokunuşlar yaptırmış olsa da yüzünün genelinde fazla bir müdahale görmemek hoş. Yaşının hem güzel hem de zarif isimlerinden. 






Geçelim bir diğer kırmızılı ünlüye Emma Stone 'a. Ayakkabıları hariç kemer tokası, kolyesi herşey Lanvin marka. Bu aralar sarışın takılıyor ve haklı olarak bu saç rengine uygun renklere yöneliyor. Sarı saçlardan tez zamanda kızıla dönmesini diliyorum. Buna rağmen elbisenin rengini de aksesuarlarda aynı renge gitmesini de sevdim. Hatta o devasa Lanvin kolyesini bile sevdim. Özellikle kırmızı renkte baştan aşağı aynı renk giyilmesine şiddetle karşı çıkanlardan olsam bile sevdim. Hmmm "Houston We Have a Problem!" diyorum ve şu an kendimle çeliştiğim için müthiş bir ızdırap çekiyorum !! 




Naomi Watts baştan aşağı elektrik mavisi içinde. Roland Mouret elbisenin kesimi de rengi de çok yakışmış. Plexiglass topuklu Louis Vuitton ayakkabıların elbisenin renginde olması iyi olmuş..Bu boyda iri dalgalı saçların açık bırakılmasına bayılıyorum. 

Yorumlar

  1. Hiç kimse bir Cate Blanchett kadar son derece sade ama acayıp güzel olamaz. Çok beğendim!

    YanıtlaSil
  2. Cate Blanchett'in ilk elbisesini sevmedim, sanki büyük gelmiş gibi, ama diğer iki elbise şahane.

    YanıtlaSil
  3. Cate Blanchet, Peter Pilotto elbiseyle harika gorunuyor. Tek kelime ile Bayıldım.......

    YanıtlaSil
  4. merhabalar
    öncellikle ellerinize saglik, harika bir post olmus, resmen icim acildi :), kiyafetler birbirinden guzel birbirinden renkli, genelde kis geldiginde hepimiz koyu renklere kosuyoruz! Ama yabanci unluler sagolsunlar bizim icimizi actilar :). Sadece Kerry Washington'da sizinle ayni fikirde degilim, bence bu guzelim LV elbise daha uzun boylu birine yakisir, mesela Michelle Obama ve Monica Bellucci! Bence Kerry W guzel tasimamis ama makyaji harika olmus, diger unlulerde öyle, kirmizi giyipde kirmizi ruj surmemisler.. ama biz ( icimden ah cekerek yaziyorum) kirmizi elbise giyeriz, kirmizi ayakkabi giyeriz, kirmizi takilar takariz ve kirmizi canta vs ( bazen'de kirmizi corap) .. bide bunlarin ustunde '' kirmizi'' ruj sureriz ve rukus olmayi böyle guzelce basariyoruz :D..

    YanıtlaSil
  5. Yine gözlerimiz senlendi :) sayende. Sadece ben mi Karolina Kurkova yi cok seksi buluyorum. Burnunu yaptirmamasi, inanilmaz fizigi burada cok güzel görünüyor. Didem Soydan i kendisine benzetiyorum ben. Umarim Didem Soydan estetik yaptirip bozmaz kendini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didem Soydan muthis bir model ama bence yuzu hic guzel degil. Kurkova'yi begenmeyen cok olur ama ben fotograflarda onu her zaman cok guzel buluyorum.

      Sil
  6. Kerry Washington konusunda Minna'ya katılıyorum daha uzun boylu birisinde çok daha güzel olurmuş.
    Karaloni Kurkova'nın elbisesi çok yakışmış ancak ayakkabıları konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. Ayakkabılar tek başına çok güzel ancak daha ince ve kemiksiz ayaklı ve tabii ki uzun bacaklı birisi giyse daha kendini gösterir.

    YanıtlaSil
  7. emma stone o saç renginden dönsün diye kendimi parçalıyabilirm :D bide bi sorum olucaktı ben naomi watts kadar beyaz sayılmam ama o renk saça da hastayım sence benim yaşım için erken mi :( resimlerde küçük göstersemde 21 yaşındayım pelin 17 misin diye soruyolar devamlı şikayetçi değilim ama hani yani bu kadında mı sadece güzel duruyo bu saç :((

    YanıtlaSil
  8. Cate tam bir elf kralicesi benim gozumde (Lord of the Rings'den sonra). Helen Mirren ve Judi Dench kadar guzel yas alan ( yaslanan lafini kullanmak istemiyorum) baska Ingiliz sanatci tanimiyorum. Her zaman zarif her zaman stilleri 10 puan. Creme de la Creme bu iki hanimda :) XOXO

    YanıtlaSil
  9. Louis Vuitton'un Spring 2013 koleksiyonu bana çok anlamsız geliyor... Desenlerin de modellerin de hiçbir hikayesi-özelliği yok gibi...ve çok çok az insana yakışabilir.....

    YanıtlaSil
  10. Kerry Washington Allahım nasıl bir güzellik bu yaaa.15 dakika kesintisiz kadına baktım.

    YanıtlaSil
  11. Karolina Kurkova'ya bayıldım. Hele ki sandalları gerçekten nefisssss...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.