MAG DERGİ 'deyiiim :)

Sevgili okuyucularım değerli dostlarım..Şubat ayından itibaren MAG Dergi 'de olacağımın müjdesini sizlerle paylaşırım :) 


Hem iş hem ev hem çocuk hem sosyal hayatım derken ne kadar yoğun biri olduğumu biliyorsunuz. Şu ana kadar gelen teklifleri üzülerek sıkılarak reddetmek zorunda kalıyordum. Sonuçta sabah 9 akşam 6 tarzı çalışamayacağım için hem de o davet bu davet gezemeyeceğim için bir türlü ortada buluşamıyorduk. 

MAG Dergi 'den teklif geldiğinde yine aynı şekilde olacak diye epey üzüldüm. Çünkü çalışmalarını beğendiğim ve profesyonel yaklaşımlarını oldum olası takdir ettiğim bir yayındır. Çok şükür tahmin ettiğim gibi olmadı ve ikimizde orta yolda en uygun şekilde buluşmayı başardık.

Bundan böyle her ay blogda alışık olduğunuz tarzda tanınmış isimlerin kıyafetlerini yorumlayacağım. Tabi MAG Dergi 'de daha bir uslu ve hanım hanımcık bir Pelin göreceksiniz :) İşin cadılığı hınzırlığı burada devam edecek :) Sakın aklınıza burayı boşlayacağım gelmesin çünkü imkanı ihtimal yok !! 

İşin bir diğer güzelliği ise MAG Dergi 'de yorumlarımın yanısıra tanınmış kişilerle süpriz röportajlarım da olacak. Şubat sayı için geç kaldım ama mart sayısı için kafamda şimdiden birbirinden güzel ve ilginizi çekecek isimler var.

MAG Dergi ile henüz tanışmadıysanız sizi dooooğruca bu adrese yönlendiriyorum :)

E elbette tarafınızdan birazcık da olsa şımartılmak istiyorum :) 

Yorumlar

  1. Hayırlı olsun Pelin !! Çok sevindim..Yorumlarını beğenerek okuyorum..
    Bol başarılar ve sevgiler
    Ebru

    stilmodatrendy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. En iyi şekilde yapacağından eminim. Bol şans, başarılar.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun gerçekten çok sevindim takip ettiğim bir dergiydi zaten seninle daha zevkli hale gelecek.Başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, hayırlı olsun. Bu işi herkesten iyi yapacağından hiç kuşkum yok. Cadı olmasan da, hanım hanımcık Pelin'in de buradaki tarzından ödün vermeyeceğini, kibar kibar eleştiri ve beğenilerini belirteceğini düşünüyorum.
    Heyecanla bekliyoruz. İyi şanslar.

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim =) Her zaman en iyisini hakettigini dusundum. Blogger aleminin en ozverili en basarili blogger'isin sen ! Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. çoookkkkkk sevindim pelincim inşallah senin için çok hayırlı olur ve istediğin başarıları elde edersin. ben senin kendi dergini çıkaracağın günleride görmeyi çok isterim, o da olur inşallah.

    YanıtlaSil
  7. çok tebrik ediyorum.
    çok doğru bir karar:)

    YanıtlaSil
  8. pelincim çok sevindim hayırlı olsun senin için . gerçi seni daha çok kişiyle paylaşacağız ama napalım artık :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  9. Geç bile kalınmış bir teklif !!! Tebrik ederim canımm bu bir başlangıç olsun kendi dergini çıkarmak çatır çatır eleştirilerini yapmak nasip olsun :))

    YanıtlaSil
  10. çok doğru bir karar her akşam bloğuna bakan izleyicin olarak çok sevindim...

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler, yolun acik olsun, kolay gelsin :)
    blogunu unutma sakiiin
    Sevgiler
    Nazli

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Pelin hanim nasil sevindim nasil mutlu oldum bilmezsiniz, tebrikler <3 :) Yeni isiniz hayirli olsun :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Tebrikler Pelincim, Mag dergisini keyifle okuyorum seninle ayri bir tadi olacagindan eminim:) basarilar. Neslihan.

    YanıtlaSil
  14. Senin adına çok sevindim :)) Tebrikler.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Pelin bu senin ozverinin sonucudur tebrik ederim .bisi sormak istiyOrum kesinlikle artniyet
    Aramayın lütfen . Sadece merak ediyorum :) bu kadar yogunluk arasında bilmem ne markanin bilmem hangi sezonuna kadar nasil bilebilion bu sadece netaporter ile olacak is diil nasil haturlion nasil ogreniyon. Ya belki de kendimi yabancı hissediyorum bu konulara ondan anlayamiyorum ama bı cok moda ile ilgilenen blogcu var onlar da eksik bakıyorum . Bı de seni cidden merak
    Ediyrum kızın sana mi babasina
    Mı benziyor onu söylesen az buçuk tahmin edebilirim :)gorunmemen
    Daha gizemli su an. sevgiler

    Selin

    YanıtlaSil
  16. hayırlı olsun..
    harika gelişmeler :)))
    sevgiler pelin.

    YanıtlaSil
  17. WOW super cok sevindim tebrik ederim. Hepsine en iyi sekilde yetisirsin hic suphem yok .

    YanıtlaSil
  18. Hayırlı olsun sevgili Pelin. Ankara'ya da bekleriz bu durumda :)

    YanıtlaSil
  19. tebrik ederim zevkle okuyacağım yazılarını..

    YanıtlaSil
  20. hayırlı olsun pelin!
    bekliyodum aslında ben boyle bişe.belliki uzun zamandır birilerinn dikkatini çekiyodun ki herkes senn yazdıklarını kopyalıyodu
    merak ediyorum aceba yüzünü görebilecek miyiz? ;)

    YanıtlaSil
  21. Çok sevindim, çoook hayırlı olsun :))) Pek takip etmiyordum dergiyi ama eminim okuyucu sayısında ciddi artış olucak ;)
    Bi de söylemeden geçemicem, artık "cahil ve ev hanımı bir blogcu(!)" değilsin :P

    YanıtlaSil
  22. Tebrikler Pelincim! Bir Ankaralı olarak MAG'ın bu isabetli seçimi karşısında ayrıca onları da tebrik ederim :) en iyi şekilde yazacağından eminim..başarılar!

    YanıtlaSil
  23. Tebrıkler ama şimdiden burayı boşladın:)

    YanıtlaSil
  24. Hayırlı uğurlu olsun Pelinim. Buradan da yazayım çok sevindim, tebrik ediyorum ve daha çoook yerde olacağını hissediyorum.Seni kaçırmamalılar bence.

    YanıtlaSil
  25. ben çok sevindimm pelinim MAG bence doğru yolu bulmuş senle çalışmakla büyük başarı kazanıcaklar bence.Senin için o dergi her ay alınır artık,ama yalvarıyorum burası ikinci planda kalmasın lütfen ____________

    YanıtlaSil
  26. Tebrik ederim. Bu başarılı blog ödülsüz kalamazdı zaten... MAG'i de tebrik ediyorum, derin moda bilginin farkına vardığı ve seni kaçırmadığı için. Umarım buraya da vakit ayırırsın. Sevgiler Nagehan Nemli

    YanıtlaSil
  27. çok sevindim adınıza, başarılar! :)

    janset

    YanıtlaSil
  28. EvrimKuzey10 Ocak, 2013

    Geç bile kalmıstın.. cok sevındım senın adına.. MAG seni kazanmakla bence cok akıllı bır yatırım yaptı.

    Sonsuz Tebrıkler Pelinim.

    YanıtlaSil
  29. Tam bir hayalkırıklığı

    Geçen ayın MAG dergisini evire çevire inceleyip okuduğumda, bu Türkiye'de gelmiş geçmiş en kötü yayın dedim. Hatta aklımdan bu kadar kalın (gerçekten tugla kalınlığında) dergide moda ve sosyetenin bir entry'sinin bile içeriği yok diye düşünmüştüm. Daha profesyonel, hatta en azından bir konusu olan yayınlarda yazmayı hakkettiğinizi düşünüyorum. MAG dergi gerçek manada kagıt israfı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fikrini paylaştığın için teşekkür ederim. Ne yazık ki aynı düşünmüyoruz ama herkes aynı düşünmek zorunda da değil zaten. Bu olumsuz düşüncenin en kısa zamanda değişmesini diliyorum sevgiler :)

      Sil
  30. tebrikler...inanin cok sevindim.bu kesinlikle yaptiginiz her postu ciddiye alarak muthis bir caliskanlikla olusturdugunuz emek verdiginiz blogunuzun size hakli getirisi..zaten bir cok yayin sizi taklit ediyordu..simdiden her yazinizi merakla bekliyorumm..ve umarim en azindan bir resminizi gorebiliriz mag de..gercekten sizi cok merak ediyorumm..sevgiler ve basarilar dilerim...

    YanıtlaSil
  31. Hepinize çok çok teşekkür ederim :)) Sakın burayı boşlayacağım aklınızın ucundan bile geçmesin. MAG de yazmak çok keyifli olacak çünkü sevdiğim beğendiğim bir yayın. Ama ne olursa olsun benim evim yuvam öncelikle her zaman burasıdır bilesiniz.

    YanıtlaSil
  32. Herşey gönlünüzce olsun sizi tüm platormlarda aktif görmekten izleyicileriniz olarak mutluluk duyarız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.