Yeni Yıla Güzellik ve Şıklıkla Başlayalım !

2013 senesini son günlerde şık bulduğum isimlerden derlediğim kolajlarla açıyorum. Zamansızlıktan post yapamasam da Allahtan instagram var hemen şipşak kolaj hazırlayabiliyorum. O yüzden orda paylaştıklarımı hemencecik yorumlarımla buraya ekliyorum. 

Instagram hesabımda sadece şık bulduklarıma yer veriyorum. Beğendiğim, gözüme çarpan güzel ayrıntıları ele alıyorum. İşin yorum kısmını buraya bırakıyorum :)


Aylin Tahincioğlu püsküllü Stella McCartney elbisesiyle harika görünüyor. Elbise üstüne çok iyi oturmuş. Renk yakışmış. Saçı, makyajı ve zengin aksesuarlarıyla kendi stilini en iyi şekilde yansıtmış. Son zamanlarda Aylin Tahincioğlu seçimleriyle pek hoş pek bir şık !


Siren Ertan Çarmıklı 'ya her renk yakışıyor ve bu beni hafiften deli etmeye başlıyor !! Kıskanç bir kadın da değilimdir ama bu kadar mı olur yahu :) Siren Ertan Istanbul imzalı ilk elbiseyle dört dörtlük bir şıklık içinde. Ayakkabı rengi bir ton açık olsaymış daha iyi olurmuş ama bu renkte gayet iyi. Altın renkli portföyü çok hoş. Saçı, makyajı, duruşu herşey kusursuz. İkinci kombinde ise o Chanel bootie'lere aşık olmamak imkansız !


Begüm Şen 'i 3 kombiniyle misafir ediyoruz. İlki tümü dantel siyah Emilio Pucci elbise. Yeni saç rengi, mükemmel makyajı ve havasıyla 10 üstünden 10 numara. İkinci siyah elbise ise Hervé Leger. Aynı şekilde bu elbiseyle de çok hoş. Makyajda açık tonlara gitmeyip daha natürel renkleri kullansaymış iyi edermiş ama şikayetim yok gayet iyi görünüyor.


Metalik mavi Burberry Prorsum pardesüsü pek bir gözalıcı, iddialı ve cesur bir seçim yapmış. Buna bir de iddialı renkten sarı bir Tom Ford çanta seçmiş. Bu kombini başkasında görsem burun kıvırırım ama Begüm Şen 'e çok yakıştırıyorum. Zaten o da yakıştığının fazlasıyla farkında :)


Beyza Arslan bordo renkli Hakaan 'lar içinde. Dört dörtlük dinamik ve modern kombinlemesiyle kalbimi fethetti. Bazılarınız zeytin yeşili ceketini beğenmeyebilir ama benim için işte budur diyebileceğim bir eşleştirme olmuş. Celine çantası ve gümüş renkli ayakkabılarıyla renk konusunda epey başarılı bir look olmuş.


Didem Antebi yandan şeritli Rag&Bone pantolonu, Narciso Rodriguez bluzuyla hem sade hem de bir o kadar iddialı ve şık. 


Sedef Karamehmet 'in tüvit ceketinin rengine bayıldım. Rengi ön plana çıkartmak için siyahlarla buluşturması yerinde olmuş. Hermes çantasının renk uyumu da harika. Tuğana Savgı 'nın bordo renklerindeki deri pantolonu yakışmış. Üstüne giydiğini pek beğenmedim ama Chanel çantasının rengi o kadar güzel ki gözüm zaten ondan başkasını görmüyor :)


Sanem Tezman kendisine en yakıştırdığım tarzda. Böyle spor kombinlerle bir başka güzel ve şık görünüyor.


Etel Baler 'in ilk kıyafeti hoş bir Roland Mouret. Kolları ve eteği tüllü elbise ise Mapa 'dan. Hatta şu ara mağazanın vitrininde. Müthiş yakışmış. Eski sezon Louis Vuitton ayakkabıları kullanması çok hoşuma gitti. Saçı, makyajı ve Kısmet by Milka imzalı takıları gayet başarılı.


Güliz Onursal 'ın kadife ceketine, ışıl ışıl parlayan yüzüne ve gülümsemesine bayıldım. 


Suna Vidinli 'nin Roland Mouret kokan elbisesi çok yakışmış. Siyah çizmeleri ve sarı Hermes ile pek bir hoş görünüyor. Nevbahar Koç derilerden vazgeçsin derim. Bu tarz pantolon takımlarla çok daha hoş görünüyor. Arzu Sabancı daha önce Feryal Gülman ve Kim Kardashian da da gördüğümüz yeşil Lanvin elbise giymiş. Pınar Sabancı sade elbisesi içinde şık ama öyle güzel bir gülümsemesi var ki bazen giydiklerini bile arka plana atacak güçte :)


Yılın ilk kalpçiklerini Ayşe Kucuroğlu 'nun pembelerin en güzeli Prada ayakkabılarına gönderiyorum. Harikalar !!


Yorumlar

  1. bence yani benim favorim güzil onursalın kombini :) bu aralar sanki çok rüküş olmaya başlandı..farklılık bu deill bence..

    YanıtlaSil
  2. Didem Antebi yi ilk defa bu kadar çok beğendim, tek kelimeyle mükemmel gözüküyor.Beyza Aslanın elbisesi çok hoş fakat kombin olarak beğenmedim ve son olarak Begüm Şen in Emilio Pucci elbisesine
    BAYILDIM...

    YanıtlaSil
  3. Güliz Onursal, herkese yine cevap niteliğinde. Herkesin döndüre döndüre aynı şeyleri giymesi elbette ki kaçınılmaz, ama bu kadar büyük paralar harcanıp aynı şeyleri giymek, 'stil yaratmak' ya da 'kendi karakterini ortaya çıkarmak' değil malesef. B.Arslan'ın eteğini daha önce kaç kişi giydi biliyoruz, tekrar giymesi çok gereksiz. Begüm Şen'in tarzı belli elektrik mavisi trenchkotla ben asıl buyum diyor ve lütfen artık kendi gibi olsun, başkaları gibi olmasın. A.Kucuroğlu'da bazen yolu bulamasa da arada hah işte budur dedirtiyor. S.Ertan Çarmıklı'yı zaten ayırıyorum her haliyle. Ama yine de o da arada kayabiliyor genel akıma. Sevgiler PS:Tatildeyim ve bol bol yazdım bu sefer:)

    YanıtlaSil
  4. Tüm hanımlar neredeyse çok şık benim için ama içlerinde ennnn beğendiklerim:

    *Etel Baler'e ba-yıl-dım. Roland Mouret elbisesiyle daha da sevdim:)

    *Didem Antebi. saçının boyu, rengi, kıyafeti nefis olmuş. epeydir ortalarda yoktu özledik kendisini :))

    *Siren Ertan'ın paltosu mükemmel, Burberry atkısı ve Chanel bootiler nefissss, çok yakışmış. Ne kadar pırıl pırıl bir kadın, maşallah.

    *Begüm şen nefisssss. saç rengi hususunda kesinlikle sana katılıyorum. Mavi parlak pardösüsü Begüm şen'e çoook yakışmış.

    * Beyza Aslan'ın kıyafeti güzel ama makyajı çok silik kalmış bence. dudaklarına birkaç tık daha koyu ruj sürebilirdi.

    *Arzu Sabancı yine nefisss.

    YanıtlaSil
  5. merhabalar ,benim favorim Didem Antebi ve Aylin Tahincioğlu ikiside cok şik ve asil.Aylin hanimin elbisesi takilari saci makyajı 10 numara,Didem hanimda pantalonu cok güzel kombinlemiş bide o içten gülüşü muhtesem durmuş

    YanıtlaSil
  6. Sirencimin atkısına paltosuna gri çorabına ve kırmızı rujuna bayıldımmmmm_____begüm şenin Paltosu olağan üstü birde begüm hanıma toplu saç koyu makyaj yaşını daha bir üste çıkıyoruz bence____didem antebin saçlar yıkılıyorr________Sanem Tezmanın doğal ve spor tazını cok sevdim____güliz onursalın kadife laciver ceketi gerçekten hoşş_____ellerine sağlık pelinimm

    YanıtlaSil
  7. begün şen kesinlikle harika!:)

    www.prettyinpinkbride.com

    YanıtlaSil
  8. neden kıs vakti acık ayakkabı giyilir anlayamıyorum sanırım bu konularda cok geriyim

    YanıtlaSil
  9. Begüm Şen metalik Burberry'si ile çok cool olmuş! Defilede beğenmemiştim...
    Beyza Aslan harika! Aynen ben de Balmain ceketi kulanmasına bayıldım!
    Etel Baler'in saçları çok tatlı :)
    Ah Arzu Sabancı kolyeyi takmasaymış keşke!

    YanıtlaSil
  10. Bu postta herkese bayildim.Pozitif mi basladik yila ne?
    Favorilerim:
    Ethel Baler Roland Mourret elbiseli olan
    Pinar Sabanci
    Sedef Karamehmet'in ceketinin rengi
    Tuvana Savgi'nin cantasini tutusu

    Seda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hepimiz pek bir pozitifiz ama postun amacıda buydu zaten :)

      Sil
  11. begüm şene bence o saç rengi onu yaşlı gösterdi sarı daha havalı güzeldi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en favorim sarı kesinlikle haklısın. ama bu renkgi de çok yakıştırdım bir önceki halinden kesinlikle çok daha iyi

      Sil
  12. Pelincim, Etel ve Milka'nin davetinde benim en şık buldugum isim Ece Dogulu idi. Keske fotografini bulabilsen. Sade şıklık nedir ders verir nitelikteydi.

    Sevgiler :)

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım görseli var elimde ama bana çok fazla sade geldi yani her zamanki gibi zarif hoş ama çarpıcılık eksikti bilemedim

      Sil
  13. Gonlume Gore03 Ocak, 2013

    Iyi yillar Pelin hnm 2013 te butun dilekleriniz gerceklesir insallah.Bir suredir seyahatte oldugum icin yazamadim :)Aylin T cok sik bencede dediginiz gibi onun tarzi bu tarzini en guzel sekilde yansitmis,resort 2013 giymeside ayrica bir havali olmus.Arzu S hoslastikca hoslasti ben niye daha once giyilen elbiseyi giydi gibi sacma birsey soylemiycem almis,begenmis giymis sira gelene kadar herkez giyiyor birseyleri zaten.Beyza A yida begendim oda citayi iyice yukseltenlerden.Siren E ,Sanem T,Pinar S nin guzelligi yeter.Birde citayi dusurenler var ama isim soyleyip yeni yilin ilk postunda kirici olmak istemiyorum .Herkeze mutlu yillar!

    YanıtlaSil
  14. Beyza Aslan'ın bordolarına, gümüşlerine, yeşiline bayıldım bittim. Nefis nefis bir kombin.

    YanıtlaSil
  15. Beyza Aslandan böyle bir kombine hem şaşırdım, hem çok beğendim. Etel baler i de böyle çıtı pıtı, romantik elbislerle görünce içim açıldı. Siren E her zaman güzel. Herkes ayrı bir şık bu sefer . Didem Antebi'ye giydiğini yakıştıramadım. Boynunu daha da kısa göstermiş , ama pantalon çok yakışmış. Çok ince kemikli değil ve pantalonla muhteşem görünmüş ama keşke o bluzu boynunu kesmeseymiş.Total kombin olarak güzel yine de. Begüm Şen ' e bu tarz elbiseler yakıştıramıyorum. O bir 21. yüzyıl modernliğine sahip. Trenchcoat lu hali gibi bunu ortaya çıkaran parçalar giymesi lazım.

    YanıtlaSil
  16. Snowwhite03 Ocak, 2013

    Begum Şen'in Pucci elbisesi harika, Bandaj elbise ve gotik makyajı yakistiramadim. Maskulen pardesu ve arkaya toplanmış sac en guzel hali. Siren Ertan in gri coraplari bootie'lerin güzelliğiyle çatışıyor.. Arzu Sabancı o elbiseye o kolyeyi takmamalıydı, mücevher secimi konusunda cok eksik bilgimiz var maalesef ama en azından sadece rengi elbiseye uyuyor diye takmamak gerek, asıl dikkat edilmesi gereken elbisenin yaka modeli ve sac modelimizdir. Ayşe Kucuroglu'nun pardesu ve ayakkabıları cok hos ama etek ve bluz yerine düz bir elbise giymiş olsa cok daha iyi olurdu. Hep aynı sonuna kadar dugmelenmis bluz ve elbiseleri giyiyor. Belli bir yastan sonra bir V yaka veya oval bir yakadan biraz ten gözükmesi yüzü daha genc daha yumuşak gosterebilir. Nevbahar Koc'un upuzun paçaların altına dev platformlar saklamasini enteresan buluyorum, farklı bir ayakkabi modeliyle görmek hos olurdu...Etel Baler in sacı ve Roland Mouret elbisesi cok iyi, kolyeler iki elbiseye de fazla gelmis. Mapa elbisesinin altına giydiği ayakkabilar, kolyesi ve sacı flapper havası yaratmış ama fazla kostum gibi olmus, daha farklı bir ayakkabi ve kolyesiz olsaydi harika olurdu. Beyza Aslan in sac rengini degistirmesi ve yüzüne fazla birşey yaptirmamasi daha iyi olurdu, ceketi tek basına mukemmel ama derinin ustune fazla kalabalık buldum. En doğal ve hos kadın Guliz Onursal...

    YanıtlaSil
  17. ben arzu sabancıyı çok ama çok beğeniyorum gerçekten yaşının 50 ye yakın olduğunu duyduğumda resmen kal geldi ne kadar hoş bir bayan maşallah begüm şen ve siren ertan çok hoş duruyorlar nevbahar koç önceden çok kötü giyinirdi şimdi eskiye nazaran gözüme daha güzel görünüyor bende yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi paçalarının altına dev platformlar saklamsı değişik gelio sürekli aynı şekilde boyu falan çok mu kısa acaba bileniniz var mı?:)

    YanıtlaSil
  18. Aylin Tahincioğlu muhteşem görünüyor! Ahh keşke herkesi böyle görebilsek :) Siren Ertan'ı çok beğenmedim maalesef. İlkinde elbise güzel diğerinde manto :) Özellikle metalik portföyünü ve ayakkabı seçimini hiç sevmedim. Begüm Şen'in Emilio Pucci elbisesini Penelope Cruz'da giymişti :) İkisi kapışır durumdalar :)) İkinci fotoğrafta olan makyajı çok fena. Hem ten rengine uymamış hem çok parlıyor. Hiç beğenmedim :/ Burberry metalik trenç bir harika ama çanta rengi hariç üzgünüm modeli çok spor kaçmış :) Beyza Aslan'ı ilk defa bu kadar beğendim. Evet Zeytin yeşili ceketi olmamış diyenlerdenim :)) içinde olan Peplum olmasaydı kesinlikle daha iyi dururmuş. Didem Antebi muhteşem bir seçim yapmış. Saçların toplanmasından yana olurdum. Chanel bence klasik kaçmış bu minimalliğe :) Diğerleri ortalama görünüyor daha yazamadım :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.