GÜNÜN ŞIKI : Beyza Arslan, Hande Ataizi, Esra Oflaz Güvenkaya, Özlem Önal, Güzide Duran, Sinem Güven, Siren Ertan Çarmıklı


Beyza Arslan son 2 kıyafetiyle Günün Şıklarına konuk oluyor. Chanel 'in Paris-Bombay koleksiyonundan nefis güzellikte bir parçayla gözlerime bayram havası yaşattı. Sanırım bu koleksiyondan ilk giyinen Beyza Arslan oluyor. Nadide koleksiyonlardan ilk giyen ve iyi taşıyan her zaman kazanandır. Bunu deyip cemiyete stres topunu da atarım :) Elbise çok yakışmış. Elbisenin havasına yakışan çantası, ten rengi stilettoları ile çok hoş görünüyor. Ayrıca saçlarının iri dalgalı halini çok beğendim. Belirgin makyajıyla çok şık bir Beyza Arslan görüyorsunuz.


İkinci kıyafeti ise yine nefisss güzellikte bir Alessandra Rich. Elbisenin dokusu zaten kendi başına baş döndürücü güzellikte. Yine aynı şekilde iri dalgalı saçları, hoş makyajı, Charlotte Olympia kutu clutchı ve metalik stilettoları ile dört dörtlük bir şıklık içinde. 


Hande Ataizi 'ni ne zaman kötü göreceğiz çok merak ediyorum. Hani birgün görürsem hiç vakit kaybetmeden hayalkırıklığı listeme alacağım. Böyle bir fırsatı kaçırmak olmaz değil mi :) Pırıltılı elbisesinin üstüne giydiği kürk etolu ve kırmızı stilettoları ile müthiş şık ve müthiş klas görünüyor. Hande oyunculuğu bıraksın profesyonel olarak moda dünyasına girsin inanın çok daha başarılı olur.


Esra Oflaz Güvenkaya kırmızı elbisesinin üstüne kırmızı saten bir trenç giymiş ve iddialı renkleri başarıyla taşımış. Renkli taşlı minaudiere 'i ve metalik renkli stilettoları ile baştan aşağı hem ışıl ışıl hem de dört dörtlük bir şıklık içinde.



Özlem Önal 'ın hem eski güzelliğini hem de rafine şıklığını mumla arıyorum. Zayıflığın dozunu iyice abartmış. Özellikle boynu incelmiş fotoşopla başkasının kafası oturtulmuş gibi görünüyor. Aslında kıyafeti çok sıradan ama eskilerden kalma kredisi o kadar fazla ki derhal otomatikman şıklar listeme alıverdim :)


Güzide Duran bizlere müthiş klas bir sokak stili şıklığı sunuyor. Elbisenin yaka modeliyle giydiği leopar desen astarlı kabanı çok yakışmış. Astarın deseninden çantası, Burberry yağmur çizmeleri, saçlarının modeli ve komple havasıyla müthiş şık.


Sinem Güven 'in alalade bir beyaz bluz ve siyah pantolon üstüne giydiği gümüş renkli payetli ceketi çok yakışmış. Tek bir hareketle kaliteli bir ışıltı yaratmış ve nefis taşımış.


Siren Ertan Çarmıklı 'nın degrade kürk ceketine hayran kaldım. Kıyafetinde başka bir özellik yok ama öyle güzel bir ceket seçip o kadar güzel yakıştırmış ki bu görüntü hakkında saatlerce konuşabilirim. 


Yorumlar

  1. Dikkat ediyorumda kürkle ilgili herhangi bir yorumda bulunmuyorsunuz,siz de kürk giyimini doğal mı karşılıyorsunuz?Sizin yapılan bu zulme bir duruşunuzun olmasını beklerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum. Ben uzuluyorum kurk giyenleri ve kurke ovguleri gorunce. Ayni sIklIgI gercek kurk giymeden de yakalamak mumkun. Tarzi olan insan kurk giymeden de tarzini konusturur. Neden moda icin hayvan katliami yapilsin ki. Cok yazik.

      Sil
  2. çok mutlu oldummmmsağolasın pelincim bu mübarek cuma günü beni mutlu ettin Allah da seni mutsun her daim:) içim açıldı bu resimlerle. her biri muhteşem görünüyor. güzeide duran o siyahlar içinde bu kadar şık görünmeyi becerebiiyor ya valla helal olsun. rejimi bozmak üzereydim sağolsun vazgeçtim.

    hande ataizi kesinlikle çok şık ve klas ama biz sıradan fani insanlar sanki bunu yapamaz gibi geliyor. bazı kıyafetler bazı isimlerde iyi gidiyor gibi geliyor.

    özlem önal ı çok beğeniyorum ama keşke şu estetiğin dozunu azaltsa. ona da hak veriyorum yaşlanmayı bi şekilde durdurmak için elinden geleni yapıyor. Allah iyi estetik cerrahların, iyi esetik uzmanların eline düşürsün bizleri. bugünde çok dua edesim varmış:)


    sinem güvenin bu tarzını çaldım gitti.
    siren ertan ın üzerindeki o kürk çok hoş ve enteresan geliyor. kürk her kıvama getirilebilrmiş hissini veriyor.

    YanıtlaSil
  3. Bayza Aslan 2. fotoda saçını sade bir topuz mu yapsaymış ne ?? Güzide D. ve Sinem G. çok hoş olmuşlar. Özlem Önal'ın 25'in altındaki bir fotoğrafını görmüştüm bir gün. Şimdiki haline baktıkça hayret ediyorum çünkü gerçekten çok değişmiş. Genç yaşından beri müdahale yaptırıyor ve doğal güzelliğini bence heba ediyor. Aslında gerçekten çok güzel bir kadın. Estetik son 15 yılda iyice yayıldı ve çok genç yaşından beri yaptıranların biz daha orta yaş ve yaşlılıklarını görmedik. Mesela Deniz Akkaya vs. Orta yaş üstünün abartınca ne hale geldiklerini biliyoruz ama onlar orta yaşta başladı sayılır çünkü estetik daha yeni yeni iyice coştu. Ben gerçekten genç yaşlarda yüzlerinde botoksa, gerdirmeye, kaldırmaya, doldurmaya başlayan insanların 50-60-70 vs. hallerini merak ediyorum. Bakalım ne olacak ? Kürk konusunda da Gizem'e katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. sevgili Derya hanima katiliyorum, benimde icim acildi, ellerinize saglik :). Benim dikkatimi ceken Beyza hanim oldu, cok zarif ve makyaji super olmus, bence Beyza hanima acik renkler daha cok yakisiyor, Diger hanimlarda cok sik cok zarif gorunuyorlar..

    YanıtlaSil
  5. tüm iyimserliğimle imitasyon kürk giydiklerini düşünüyorum ben (: Feryal Gülman'ın gerçek kürk giydiğini hatırlıyorum ama, üşüdüğü için giydiğini söylemişti sanırım..

    YanıtlaSil
  6. sinem guven ve siyah bluz mu?

    YanıtlaSil
  7. Siren Ertan'ın pantolonun rengi, kumaş ve kesimi altına giydiği botları beni aşırı rahatsız etti.
    Çok kalitesiz duruyor kumaş ve kesim.

    Bu görüntülerden sadece Güzide Duran ın çabasız şıklığına hayran kaldım.

    YanıtlaSil
  8. Beyza Aslan'ın Chanel elbisesine bayıldım.
    Özlem Önal'a ise inanamadım. Dillere destan güzelliği gitmiş, estetikle sıradanlaşmış bir yüz gelmiş yerine. Hala genç bir kadınken kendine insan neden böyle bir kötülük yapar ki?
    Evren T.

    YanıtlaSil
  9. Peliiiiin, kaç zamandır bloguna giremiyorum şimdi tek tek postlara baktım ve yorum bırakmak istediğim bu postta bir yanlışlık mı var dedim kendi kendime, B.Aslan'ı şık bulmuş olamassın değil mi? :)
    Şaka bir yana, B.Aslan bir Chanel kadını değil!!! Kimseden dört dörtlük birşey beklediğimiz yok elbette fakat, o çanta, o ayakkabı ve o saçla Chanel elbise uçmuş gitmiş, sıradan bir elbise olarak B.Aslan'ın üzerindeki yerini almış. Keşke bir bootie ile ve minik bir messenger çanta ile destekleseymiş.
    Hande Ataizi'nin neden bu kadar karakteristik ve güzel giyindiğine gelirsek de tamamen duygusal demek istiyorum ayrıca o kadar dolu ve birikimli bir kadın ki bunu içinde tutamıyor dışına da yansıtıyor, bravo!
    Sevgiler,
    Çağla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hande Ataizi gardirobunu çalmak istediğim tek kadın, yıllardır hic bozmadı stilini, her zaman cok hos ve zarif

      Sil
  10. gizeme katılıyorum ama kürke karşı olmadığınızı zaten biliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Bilmiyorum nedir, nedendir ama Beyza Aslan da bir olmamışlık var. Şıklık, marka herşey yerli yerinde ama bir olmamışlık, oturmamışlık bir alaturkalık var. Sanki buraların, üstündekilerin insanı değil de sonradan getirip koymuşlar gibi, aslında doğası buna müsait değil gibi. Uzun lafın kısası: Bazı şeyler maalesef sonradan olmuyor, olamıyor. Sema.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum, cok uğraşmış caba harcamış görüntüsü var, sac rengi cok yapay...Sadece giyime cok para harcıyor, şık degil...

      Sil
    2. Beyza Aslan eşiyle evlenmeden önce kimdi bu hanım hakkında hiç bilgim yok ,Pelin hanım çok merkaediyorum Beyza hanım kimdir ? Bir girdi pir girdi sosyeteye.Olumlu bir merak bu yanıtlayan olursa çok sevinicem

      Sil
  12. Hande Ataizi ve Esra Oflaz'a bayildim. Ikisi de ne kadar guzel guluyorlar, giydiklerini daha da guzel yapiyor bu.

    Siren Ertan'in kurkunu ise begenmedim, 70lerden kalma polyester fauxlara benziyor, Gonul Yazar tipi sacini da hic begenmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Pelin, Siren Ertan i şık bulamadım bir türlü, sadece pahalı parçalar giyiyor başka bir özelliği yok, daha genc ama oldugundan cok yaşlı giyiniyor...Monaco veya Miami vs jetsetİnde geckin kocası olan yaşlı hanımlar gibi giyiniyor cogu zaman, sac tam Gönül Yazar cok haklisin Nihan...

      Sil
  13. * Beyza Aslan'ı çok beğendim; seçtiği parçalar ve makyaj güzel olmuş. Saçını modern bir şekilde kestirse daha da hoş olacağını düşünüyorum.
    * Güzide Duran abartısız ve de çok şık.
    * Ben de Siren Ertan'ın saçını beğenmeyenlerdenim; Gönül Yazar benzetmesine katılıyorum. Olduğundan daha yaşlı giyindiğine de katılıyorum (genelde). Kendisi çok güzel bir hanım, daha da hoş ve genç gözükebilir.
    Feride

    YanıtlaSil
  14. EvrimKuzey23 Şubat, 2013

    Once fotografı gordum.. dedım kım bu kadın; ta ki, altında senin Özlem Önal dıye yazan yorumunu okuyuncaya dek.. cok uzuldum.. gercekten.. kımse kımseye, "insan kendıne ancak bu kadar zarar verır" sözünün özü özeti bu kadın.

    YanıtlaSil
  15. Beyza Aslan ne giyse olmuyor maalesef bu posttaki şıklık konusunda sana katılmıyorum Pelincim. Omuzları dar olduğundan bu tip elbiseler olmuyor vurguyu omuzlara yapıp daha geniş gösterecek kıyafetler seçmeli. Güzide Duran ve Hande Ataizi herzaman şıklar çünkü yakışanı giymeyi çok iyi biliyorlar buda hem içten gelen bir yetnek hemde birikimin sonucu olsa gerek.
    Ahhh Özlem Önal yeni yetme gençliğimde hayran olduğum tek insandı şimdiki halini görünce gerçekten çok üzülüyorum
    Siren Ertan'ın kürükündeki renk ile gözlerinin rengi aynı ayrıca sıcak ve içten gülümsemesi ile yine çok şık ve zarif.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  16. Siren Ertan hamile mı yoksa birkaç kilo fazlalık mı var??

    YanıtlaSil
  17. Beta Aslanin Alessandra Rich elbisesine bayildim! Renklerine cok yakismis. Her zaman dogru secimler yapmasa da cok icten ve samimi bir gulumsemesi ve durusu var. vamp kiyafetleri bile naif tasiyabiliyor.

    Siren Ertanin kurkunun rengi harika ve yuzunu ortaya cikarmis. Siyah pantolon yerine deri gri veya fume bir pantolonla giyseymis keske

    Hande Ataizi yorumlarina Ben de katiliyorum, keske moda editorlugu yapsa....

    Ayşe T.

    YanıtlaSil
  18. hande ataizi ve güzide duran harikasız özlem önal ne güzel bir kadındı ne olmuş öyle ayy inanamadımm estetikk sen güzel olucak diye ne hale getirdin özlemimizi________

    YanıtlaSil
  19. Guzide Duran bir harika! Gercekten kusrusuz gorunuyor.

    Ben Beyza Arslan'in ilk fotograftaki cantasina takildim. O kiyafete desenli canta cok ama cok ucuz kacmis. Isportadan alinmis cakma Coach'lara benziyor. Elbisenin potansiyelini iyi kullanamamis ve siradanlastiran bir sekilde kombinlemis. Yerin dibine batirilacak kadar kotu mu, degil; ama guzel de diyemeyecegim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.