MAG DERGİ 'de 2012 'nin EN ŞIKLARI



MAG ailesine katıldığımı biliyorsunuz. Şubat sayısında 2012 'nin en şıklarını seçtim. Bu liste, sene boyunca şıklık anlamında ivmeyi yüksek tutanlardan oluşuyor. 2012 boyunca hangi markaları seçmişler, hangi özellikleri ön plana çıktı ve en çok hangi kıyafetleri beğenilmiş gibi detayların hepsini yazımda bulabileceksiniz. 

Yazımı okumak isteyenler dergiyi mağazalardan alabilecekleri gibi online olarak bu adresten de okuyabilir. Bir diğer alternatif ise telefonunuza MAG dergiyi yüklemek..

 

Yazım hakkında yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Böyle bir çalışmaya daha yeni yeni ısınıyorum fazla üstüme gelmeyin tamam mı :)

Yorumlar

  1. En iyisini yaparsin seeen,rahat ol.yeterki kasma.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha çok şekersin ve çok haklısın. öpüyorum :)

      Sil
  2. MAG Dergi alamadığım icin MAG app indirdim fakat Şubat sayısı henüz yok henüz okumasamda cok samimi ve içten bir yazı olduğuma eminim Tebrik Ederim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet henüz yok ben de kontrol ediyorum ara ara. bugün yarın koyarlar bekliyorum ve çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. pelin yazın çok güzel ... sen dergi editörlüğünü sonuna kadar hak ediyorsun haberin olsun iki sayfada görünce kızdım hafiften sana :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında 4 sayfa. güzel iltifatın için çok çok teşekkür ederim harikasın :)

      Sil
  4. Minna Tilbe10 Şubat, 2013

    MODAveSOSYETE=ZEKAveBASARI

    Sevgili Pelin hanim öncelikle sizi tebrik ediyorum, harika bir yazi olmus ve severek okudum :), ama benim icin guzel olan sey sizin basariniz, insan kendi sansini kendisi yaratiyor ve siz bunu guzelce ispatladiniz, Siz Siren Ertan hanim'in kiyafetlerinden post yaptiginizda;zekadan basaridan bahsediyorsunuz ve ben ne zaman bu blogu acsam ayni seyleri dusunuyorum, ZEKAveBASARI, dort sene icinde buralara geldiniz ve eminim bununlada kalmaz dahada yukseklerde sizi gorecegiz ve takip edecegiz :)
    Sevgiler ve saygilar... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar zarif ve insana moral veren bir yorum çok teşekkür ederim kucak dolusu sevgilerimi sunarım :)

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.