AYAKLI GAZETE ÖDÜLLERİ Kırmızı Halı..

Ayaklı Gazete Ödül gecesinde beklenmedik şıklıklarla karşılaştım. Sosyetik davetlerde şıklığa alışığım ama sinema ve müzik dünyasının ödül geceleri bildiğiniz gibi her zaman kıroluk ve avamlık konusunda tavan yapar.  Tabi yine arada böyle tipler yok değildi ama biz en iyisi güzellik ve şıklık üzerine yoğunlaşalım.




Bergüzar Korel 'in çok renkli ve çok desenli Emilio Pucci elbisesini görür görmez aklıma ilk gelen Ayşe Kucuroğlu oldu. Hatırlarsanız Elle Style Awards ödüllerinde bu elbiseyi giymişti ve hepimiz çok yakıştırıp ayılıp bayılmıştık. Böyle bilindik isimlerin daha önceden giydiği ve çok ses getirdiği kıyafetler seçildiğinde ister istemez isminizin yanında anılır. Hatta karşılaştırma yapmak için ideal bir zemin hazırlamış olursunuz. Ama bu karşılaştırma yapmak için ilginç bir örnek çünkü elbise ikisine de yakışmış ikisi de kendince güzel yorumlamış. 

Duruş olarak Ayşe Kucuroğlu bir tık daha başarılı. Bergüzar Korel 'in duruşundan rahatlıkla 3-4 aylık hamile olduğunu iddia edebilirim. Şu aralar moda dünyasını kasıp kavuran örgü taç modeli Bergüzar Korel 'in yüz hatlarına çok yakışmış. Ama en başarılı ne derseniz rahatlıkla makyajı derim. Elbisenin bordosuyla bir örnek ruj rengi muhteşem olmuş. Tek kelimeyle sanat camiasında görmeye alışık olmadığım klaslıkta bir saç modeli ve makyaj örneğidir. 





Melike İpek Yalova 'yı da beğendim. Çok minyon bir hanım olmasına rağmen kırmızı halıda her daim boyunu uzun gösterecek modeller seçmede başarılı. Hani hep şıklığın matematiği derim ya işte ona güzel bir örnek. Elbisenin kesimi ve rengi çok yakışmış. Tek bir eleştiri dahi edemem. Göğüs dekoltesi epey açık olmasına rağmen bunu da iyi kaldırmış ve taşımış. Ama o kadar sınırdaki görünen göğüs bandından rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yüzüne gelirsek dehşet bir şekilde Türkan Şoray kaymağından yemeye devam ediyor. Saç modeli kusursuz güzellikte olsa da 10 kiloluk takma kirpikleri feci rahatsız edici. Ama buna rağmen başarılı bir kırmızı halı şıklığı mıdır evet gayet başarılıdır ve çok zarif görünüyordur. Hele o muhteşem yüzüğü acaba Şevan Bıçakçı imzalı mıdır çok merak ettim. 





Ivana Sert 'in kıyafetini gördüğüm an bir Emilio Pucci çakma skandalı daha mı geliyor dedim ama boşuna heyecanlanmışım :) Elbise önceden Naomi Watts 'ın üstünde gördüğümüz Emilio Pucci 'nin ta kendisi. Ama memeler o denli fazla gelmiş ki dekolteye klaslık katan tül gerim gerim gerilmiş kıyafete ucuz bir hava vermiş. Çakma mı diye düşünmemin bir diğer sebebi de budur. Ama taktığı kemer seçimiyle kendisini hemen affediriyor. Elbiseye tam dozunda bir rock chic hava katmışki bayıldım. Saç modeli çok yakışmış. Makyajını özellikle allığını çok bulan instagram takipçilerim oldu ama bana göre hem kıyafet hem de saçı ve teninin rengi bu fazlalığı iyi kaldırmış derim. Seçtiği clutch yerinde. Elbisenin yırtmacından bacağını abuk sabuk çıkartmaya çalışmaması ise işin bonusu. Kısacası Ivana Sert 'in giyim kuşam işinde şaşırtan gelişimini ağzım açık bir şekilde izlemeye devam ediyorum !



Deniz Akkaya 'nın elbisesini beğendim üstünde daha da beğendim. Omuz işçiliği çok klas. Sanırım bir Cengiz Abazoğlu daha olmalı. Ayakkabı seçimi daha iyi olabilirdi ama bunu da beğendim . Hem çok şık görünüyor hem de bilindik afet Deniz Akkaya güzelliğine bir kez daha şahit oluyoruz. Keşke yapılan her estetiğin sonucu bu kadar başarılı olsa.



Bengü de Ivana Sert gibi süpriz yapanlardan. Üstünde Tuvanam marka elbisesiyle nefiss görünüyor. Zaten elbisenin kendisi ayrı bir güzel. Ve böylesi bir elbise güzel bir vücut dili isterki fotoğraflarda gördüğünüz gibi Bengü bu işi iyi kotarmış güzel pozlar vermiş. Topuzu çok kalıp gibi olup benim zevkimin dışında olsa dahi bu kıyafetle beğendim. 



Bade İşçil 'in kaliteli fotoları gelmedi ama soranlar çok olduğu için sağdan soldan bulduklarımı koyuyorum. Zaten şıklık konusunda böylesi caaanım bir elbiseye o koca LV tokalı çantayı yakıştıran birinin yüksek kalite resmi olsun ne yazar olmasın ne yazar !! 


Özge Ulusoy 'un elbisesi hiiiç benlik değil. Böyle saten üstü dantel işleme hem de mini kesim elbiseleri hiçbir zaman sevmedim sevemedim gitti ! Böyle taşşş gibi vücutlarda zevksiz seçimleri görünce nasıl deliriyorum nasıl sinirleniyorum anlatamam ! Bıraksın böyle demode modelleri ne varsa dinamik yaşına uygun kesimlerde var. Derhal unutmak istiyorum bu kıyafetini !


Yorumlar

  1. Ne güzel bir günündesin bugün. Özge'nin böyle davetlerde kıyafet tercihleri bir basit geliyor bana ..

    YanıtlaSil
  2. yalnız Bade İşçil eski Türk filmlerindeki sarışın kötü kadın makyajı yapmış resmen, çok başarısız görünüyor, hele kaşlar felaket..

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Melike İpek Yalova'nın baygın bakışları beni öldürecek :( Favorim deniz Akkaya ve Ivana Sert. Ivana'nın tül parça azıcık açtırsa da çok da gözümü rahatsız etmedi. Makyajını ve saçını beğendim. Özge Ulusoy çok yorgun ve mutsuz görünüyor. Bengü'nün elbisesinde alt kısımdaki tülden itibaren olan kısım olmasaydı daha güzel olurdu belki de.

    YanıtlaSil
  5. Melike hnm in taktigi gogus banti ne ise yariyor acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir elbiseye sutyen takamayacagi icin o gorevi görüyor ve meme ucunu belli etmiyor.

      Sil
  6. Bade İşçil'in elbisesini çok beğendim ama LV herşeyi mahvetmiş..

    YanıtlaSil
  7. Ivana Sert'in elbisesi malesef çakma. Davetcokelbisem yok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüm sattıkları taklit mi ? ben sattıkları ürünlerin orjinal ve bunların kiralandığını düşünüyordum yanılıyor muyum biri beni aydınlatsın lütfen

      Sil
    2. bilmeden asılsız ithamlardan kaçınalım lütfen. bu yorumun sonrası firmayla irtibata geçtim ve doğrusunu öğrendim. elbise orjinal bir Pucci 'dir.

      Sil
    3. Pelin'im bana da biraz cakma gibi geldi. Egere etek ucuna bakarsan Naoemi Watts'in elbisenin yere inisinin ne kadar farkli oldugunu goruceksin...

      Sil
  8. Bergüzar Korel bence de muhteşem! Melike İpek Yalova ve Deniz Akkaya'nın yüzlerine bakamıyorum, gözüme görünen tek şey estetik cerrahın bistürisi. Deniz Akkaya'nın estetikleri yıllar geçtikçe daha da kötü görünüyor.

    YanıtlaSil
  9. Bade Iscil'in kiyafetini de begenmedim. sirtta toplanan kumas cok fazla, yerde cok fazla kuyruk var, top top kumas kullanilmis fazladan.

    Melike hanimin takma kirpikleri 20 kisiyi idare eder.

    Ivana Sert'i cok begendim, sac modeli de bu kadar dogru olabilirdi.

    YanıtlaSil
  10. Elbise Bengüde nefis olmuş.

    YanıtlaSil
  11. bengunun elbisesi inanılmaz kötü o etek kısmındaki iç astar etek uzunlugu facia üstelik saçıda kötü, elbisenin astarlı kısmı daha asagıda olmalıydı ve o astar olmamalıydı rengi sırıtıyor hatta elbisenin alt kısmı bu boy birinde hiç olmamalıydı
    topuzu da kötü, bade işçil ise ne yapsa olmuyor elbisenin fikri güzel ama işçilik kötü duruyor ve bade hanımın yaşına ve vucud yapısına uygun degil, sırttaki kumaş toplanmıs elbise yasından buyuk göstermiş, siyah dantel çok riskli dikkatlı kullanılmadıgında kaliteden uzak agır bir görüntü veriyor.
    özge ulusoy cok klasik mezuniyet elbisesi giymiş gibi.
    melike hanım ise yaşından daha buyuk gösteriyor daha dinamik bir sac ve minyon yapısına uygun bir elbise gerekirmiş,ayrıca makyajı cok yorgun bakısları cok yorgun
    deniz akkaya dingin göz tırmalamayan bir şıklık içinde benim zevkime uygun o yüzden beğendim ivana sert'i de begendim elbise gercekten yakısmıs dekoltesi bile ucuz durmamış aksesuar olmayışı da hoşuma gitti kemeri çok zarif, olmasa da olurmuş ama olması da kötü durmuyor

    herkesin aksine berguzar koreli ise beğenmedim, bu kadar iri desenler çok göz yorucu bana göre
    Nur

    YanıtlaSil
  12. E.Pucci elbise Berguzar Korel'e daha fazla yakısmıs Ayse Kucuroglu'ndan, Ivana Sert'ı de begendım, Deniz Akkaya'yı da, sadece Deniz Akkaya'nın ayakları cok buyuk, sectigi ayakkabı ile daha buyuk gorunuyor goume, daha narın gorunmelı dıye duusnuyorum. Ozge Ulusoy felaket.

    YanıtlaSil
  13. DİKKAT ! süleyman sultanın eşine bir dakikadan fazla bakmayın.aksi takdirde aseksüel olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  14. Deniz Akkaya'nin elbisesine bayildim. Ayakkabilar farkli olabilirdi ancak genel olarak guzel gorunuyor.

    Melike Ipek Yalova'nin dekoltesi sakil duruyor. Daha derli toplu, olculu ve klas bir gorunum yakalayabilirdi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.