DIOR Davetinin Muhteşem Dörtlüsü !

İstanbul Moda Haftamızdan hemencecik geçiyoruz geçtiğimiz hafta düzenlenen Dior davetindeki müthiş şıklık örneklerine..

Davetten 4 isim hemen fark ediliyor.


İlk olarak Etel Baler ve Beyza Arslan diyorum. Birlikte verdikleri kare bir nevi yabancı blogların Paris ya da New York Moda Haftası 'nda koydukları street style tarz havaya sahip. Üstelik sezonun ilk Louis Vuitton dama desenli SS2013 kıyafetini sınırlarımız içinde görmemiz açısından da önemlidir. 

Hardal sarısı ceketi, Hermes portföyü ve taaa 10 sene öncesinin Tom Ford 'lu Gucci sandaletleriyle yine Etel Baler farkı diyorum ve coşuyoruuum :) 

Beyza Arslan 'da Christian Dior 'un SS2013 koleksiyonundan eminim bu sene çok göreceğimiz modellerden birini giymiş ve en güzel rengi beyazı seçerek harikalar yaratmış. Makyaj da ciddi bir değişiklik var yine gözlere ağırlık verilmiş. Böyle devam ediyoruz efemmm :) Aqua renkli Gianvito Rossi bootie'ler ile de nefis bir son dokunuş yapmış.


Pınar Sabancı 'nın tüvit elbisesi ne kadar hoş ve kendisine ne kadar yakışmış değil mi ? Narin, naif, zarif bir şıklık içinde. Mümkün olsa da her daim bu tarz tek parça elbiseler seçse. Onun tarzı ve kendisine en çok yakışanı budur. Gardrobunda ne kadar pantolon, jean varsa hepsine elveda desin. Çantası, ayakkabı seçimi, saçları, makyajı her şeyi dört dörtlük.



Benim için Begüm Şen 'in bu sene içinde ilk en flaş ve en güzel kombinini görüyorsunuz..Elbisesi Christian Dior. Gerek rengi gerekse kesimi itibariyle bu elbise birine ancak bu kadar yakışabilir. Ayakkabıları form itibariyle tahmin edeceğiniz gibi Charlotte Olympia. Ama dünyada sadece 100 adet üretilen el boyaması bir model. Her renkten kıyafete rahatlıkla giyilebilmesi açısından harika bir seçim yapmış. Kutu clutchı da Dior. Saçları toplamış nefis olmuş. Makyaj kusursuz. Duruş ve poz ise şiir gibi.

İstanbul Moda Haftası davetlilerinden sonra bu kadar şıklık birden bünyeme fazla geldi her an baygınlık geçirebilirim :) 


Yorumlar

  1. pınar sabancı gördüğüm en güzel gülen kadınlardan bence :)))

    YanıtlaSil
  2. Beyza Aslan tek kelimeyle mükemmel! Başka söze gerek yok.

    YanıtlaSil
  3. Etel baler zirve yapmis mukemmel olmus ne kadar genc dinamik bir kombin, benim diyen giyemez ama o super olmus

    YanıtlaSil
  4. Herkes çok şık çok güzel. Beyza Aslan'a bu boy olmamış. Olamamış.

    YanıtlaSil
  5. Simdiye kadar gordugum en guzel Etel Baler. Bayildim, bayildim...

    YanıtlaSil
  6. Sondan başlamak istiyorum. Begüm Şen'in elbise nefis, çok yakışmış. rengi harika, saç rengi ise çok iyi sakın bozmasın. Yalnız ayakkabıları sevmedim açıkçası. Sanırım bu Charlotte Olym. pabuçları bu T.C sınırları içinde sevmeyen bir benim heralde. İsterse tek üretsinler bana göre değil.

    pınar Sabancı çok tatlı, elbisesi yakışmış. Ama yine de dolabındaki jeanlere elveda demesin. Jean'siz olmaz, olamaz :)

    Ben Beyza aslan'ın saçını, makyajını çok beğendim ama elbisesinin boyunu kendisine yakıştıramadım.Pabuçları çok güzel. rengi ve modeli süper.

    Etel Baler ise süper. Çok tarz çok hoş olmuş. Ama onda da bir şeyi beğenmedim. bence o gözlükler kendisine trendy hava versede yakışmamış.

    YanıtlaSil
  7. beyza arslan süper olmuş bence

    YanıtlaSil
  8. LV'nin damalisini ilk Beyza Aslan giymedi mi IFW'de? sari beyaz diye hatirliyorum.

    Etel Baler'i pek begenmedim. Gozlukleri tarz olayim derken olamamis. Etek boyunu gecen seferki gibi gereginden azicik kisa buluyorum.

    Ilkokuldayken annemin siyah misafir terliklerini ayni Begum Sen'inkiler tarzinda boyamistim. Malesef ovgu yerine dayak yemistim. Meger tasarim yapmisim haberimiz yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok aynı gün gündüz etel baler akşam beyza arslan giydi saat farkı bile önemli ;))

      Sil
  9. Dior geçmişi günümüze günümüzü geleceğe yansıtan moda dünyasında önemli bir yapı taşıdır.Dior dan sonra gelen 20 yaşında kreatif direktör olan yves saint laurent ten,ırkçı söylemleri nedeniyle iş akdine son verilen saint martins schoolun çıkan dahi çocuk JOhn Galliano dan sonra güç kaybedeceği çizgisinden ödün verileceği düşünülüyordu.LVMH CEO su sahibi Bernard ARNAULT genç yetenekleri keşfetmesiyle ünlüdür.Dior markası, işlerin başına ünlü modacı Jil Sander'ı getirdi, tasarımlarını ise Belçikalı modacı Raf Simons'a emanet etti.RAF SİMONS gerçekten harikalar yaratıyor.
    BEyza aslan ın elbisesi 'SADELİĞİN SESSİZLİĞİ içersindeki HUZUR BULUŞ' olarak adlandırabilirim.
    GİANVİSTO ROSSİ ayakkabılarıyla gözlerin direkt ayakkabıya odaklanmasını sağlamış.HARİK-UL-ADE
    http://thefashionon.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar;Etel Baler LV. ile ceket ayakkabı kombini süper gözlükler için karasız kaldım açıkcası
    Beyza Aslan'ın G.Rossi leri muhteşem renk model süper kombinide sevdim.Pınar Sabancı için katılamıyorum yorumlarınıza yaşına göre sıkıcı olmuş ağır olmuş gibi geldi.Geldik Begüm Hanıma Dior seçimi güzel ama ayakkabılar ııhhhıh olamamış birde itici bir yüz ifadesi var belki öle değildir! ama o nedenle olumlu yorumlayamıyorum...Sevgiler...Esin

    YanıtlaSil
  11. Etel Baler'in tek rakibi kendi sanirim, yine hayranlikla baktim..

    YanıtlaSil
  12. Gercekten IFW kaosundan sonra bu post ve posta konu olan kisiler ilac gibi geldi Pelin'cim.. Ben Etel Baler'i cok begenmeye basladim, eskiden beri farkli durusuyla ve moda anlayisiyla zaten hepimizin gozbebegiydi ama son zamanlarda zarifligiyle de goz doldurur oldu.. Kendisinde Deniz Berdan'in da sahip oldugu "I like fashion but i don't take it too seriously' durusu var ama ona gore cok daha zarif, abartisiz ve zevkli bence:) Beyza Aslan'in bootielere ise tek kelimeyle bayildim..sahane! Ve eger bana Charlotte Oympia'mi mint green Rossi'ler mi deseler kesinlikle 2.ci si derim!!

    Beni de ziyaret edin:) http://followtheheelsatnight.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Etel Baler gözlükler dışında gayet başarılı, gözlükler hiç yakışmamış doğruya doğru. Begüm Şen'in elbisesi çok güzel. Üzerinde güzel durmuş ancak o ayakkabıları hiç güzel değil, üzgünüm :-( Çok kaba durmuş. Hiç beğenmedim. Papiş Style yalnız değilsin Charlotte Olympia ayakkabıları ben de hiç sevmiyorum :-)Beyza Aslan ın ayakkabıları nefis ama elbisesi hiç hoş durmamış.

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle önceki posta bırakamadığım yorumdan dolayı af dilerim :)

    LV'ın bu karelerinin yurdumuz sınırlarına girmemesi için duacıydım. Her ne kadar herkes bayılmış, kocaman bir trend olmuş, Marc kızıl haç misali hollywood'a -Hele elalemin giyinmeyi bilmeyen amerikalısı giyince artık iyice... Neyse- çıkarma yapmış olsa da ben bu deseni hiç beğenmedim, hayır hayır kesinlikle benim için faildir. Koleksiyondaki çiçekli parçaları beğenmiştim onların bir havası vardı oysa bu kareler kabalıktan öteye gidemiyordu ki gözümde buyrun Etel Baler giydi... İyi ki giydi! Ceketiyle, clutchıyla bayıldım! Çok iyi! Çok cool! Ayakkabılara dikkat etmediğimde yeni sezonun altın detaylıları gibi gördüm ve koca bir isyana hazırlanıyordum ki eskisinde altınların olmadığını fark ettim. Ayakkabı seçimi de benden yüksek notlarla geçti böylece, çok tarz olmuşlar. Ama ben gözlüğün kendisini hiç beğenemedim maalesef. Ama kalanların (O ceket o krokodil clutch!!) Hatrına hiç görmüyorum bile :)

    Buyrun eleştiriye doyamadıysanız, Raf Simons'tan da memnun değiliim! Tamam önümüzdeki kış için çıkardığı koleksiyonu beğenmiş olabilirim ama bu sezonun koleksiyonu bence olmamış. Hayır bir de yine benim beğenmediğim parçalar yine tüm ünlüler giyiyor, yine her editoryelde var! Neyseki yorumumuz yine aynı yönde gidiyor ve Beysa Arslan'a yakıştığını düşünüyorum. Zaten güzel bir kadın olan Beyza Arslan saç ve makyajıyla son zamanlarda harikalar yaratıyor. Gianvito Rossi bootilerinin renkleri zaten başlı başına olay. Ayrıca BVLGARI Serpentine sevmeye başladım. Özellikle şuan çok hoşuma gitti. Gerçi yine de tüm görünümde beni bir şeyler rahatsız etti. Emin de olamadım, en doğrusu gördüğüm en iyi Beyza Arslan değildi demek çünkü genel anlamda beğendim. Hele standartlarımın düşük olduğu birinde tapardım herhalde :D

    Pınar Sabancı'nın elbisesi çok yakışmış! Sade makyajı ve saçları harika! Loubiler çok güzel olmamakla beraber fena değil ama cluch seçimi bence yanlış.

    Begüm Şen çok iyi görünüyor! Bayıldım. Elbise, clutch, makyajı, saçı hele o Charlotte Olympialar!! Kesinlikle kusursuz. Sadece aksesuarlarından (Küpe ve saat) tereddüt ettim o kadar. Kalanı nefis refine şıklıkta. Renklerin dore ile birleşiminden çıkan uyum harika (Clutchda da dore gitmesi iyi olmuş). O Charlotte Olympia Art Basel parçları zaten epey ilgimi çekiyordu. Diğer ressamların arasından ben bu parçayı seçmezdim ama çok kullanışlı bir tercih. Bir de Begüm Şene zarefet konusunda eleştiriler geliyordu. Çok da zarif olmuş bu sefer. Özet olarak ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  15. ooooooo begüm şen yine enfes hakikatten.

    YanıtlaSil
  16. Ethel Baler Paris moda haftasından fırlamış gibi

    Sezonun en hit parçasını herkesten önce giyicek kadar hızlı ,ama altına 10 yıllık ayakkabı giydiğini söyleyecek kadar mütevazı ve umursamaz.

    üstelik bunu instagramdan gururla payalaşabiliyor

    Tam ikonluk bir hareket ******************************************************************************************************************

    YanıtlaSil
  17. en nefis görüntü begüm şenden gelmiş, özellikle de ayakkabılar harika..

    YanıtlaSil
  18. kendi yorumuma kendim eklenti yapayım. pınar sabancının ayakkabısı da görüntüyü bozmuş..

    YanıtlaSil
  19. Begum sen'in kompleksini anlayamiyorum.Uzun olmaya ihtiyaci mi var? Ayakkabilari kendi basina fena olmasa da ben Begum hanima hic mi hic yakistiramiyorum bu boy topuklari.

    Saliha

    YanıtlaSil
  20. Beyza Arslan'in bootilerin rengine bayildim mi desem oldum bittim mi desem ne desem bilemedim. cok ama cok guzel :)

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  21. Etel Baler ve Beyza Arslan gercekten harika gorunuyorlar. Gozluk konusundaki elestirilere katiliyorum :) Fakat genel gorunum olarak gercekten ilham vericiler. Ozellikle Beyza Arslan'in renk kombinasyonuna bayildim.

    Pinar Sabanci'nin elbisesi cok hos ancak aksesuarlar genel gorunume alaturka bir hava katmis. Daha modern, carpici canta-ayakkabilarla daha yasina uygun gorunebilirdi. Ozellikle clutch cok demode duruyor.

    Charlotte O. ayakkabilar konusunda kararsizim :) Kotu degiller ama olesiye begendigimi de soyleyemeyecegim.

    YanıtlaSil
  22. Etel Bayer ne kadar modern ve tarz sahibi.. Beyza Aslan ise o guzelim ayakkabilari hic olmayacak alaturka bir elbiseyle eslestirmis.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.