Adım Adım Tam Piştiye Doğru :)



Feryal Gülman ile Beyza Arslan 'ın tam pişti olmasa da aynı seçimleri yaptığına önceden şahit olmuştuk. Farklı davetler olmasıyla işi kurtarmışlardı. Bu sefer AYNI davette AYNI markanın FARKLI modelini seçerek yine ucuz kurtuldular :) Bu işin tam anlamıyla pişti olması için aynı davet ve birebir aynı kıyafeti giydiklerini görecek miyiz çok merak ediyorum ve heyecanla 
bekliyorum :)


Celine marka elbiseler yakışmış mı yakışmamış mı tartışabiliriz ama tartışılmayacak tek şey varsa o da hem Feryal Gülman 'ın hem de Beyza Arslan 'ın elbiselerine yakışabilecek en doğru aksesuarları kullanmış olmaları ve ayakkabı seçimlerinin güzelliği. 

Yorumlar

  1. Feryal Gülman'ın içine giydiği body ya da eklettirdiği parça hoşuma gitmedi.podyumdaki gibi elbisenin dökmli durmasını da isterdiö.Beyza Arslan ten rengi sutyen giymiş sanırım.gözüme batmıyor.Beyza Arslan da iyi gözüküyor.ama sonuç olarak her iki kıyafetin de podyumdaki hali daha güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Umarım Beyza Aslan saçlarına kaynak yaptırmamıştır ve umarım bunlar geçici kullanımlık çıtçıt postiştir. Kıyafetlerin duruşunu pek sevmedim sanırım. Yani ne bileyim ne olmuş ne olmamış. Nötr'üm sanırım.
    Feryal hn.ın ayakkabıları çok beğendim yalnız.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu kızcağız Feryal Gulman la yanyana konacak, karşılaştırılacak noktaya geldi ya, helal olsun! Adım adım zirveye...:) Sema

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle ve kesinlikle, tartışmasız olarak Feryal Gülman açık ara önde!!! Feryal Hanım, hem Allah vergisi fiziksel özellikleri, hem de kendi kombin seçimleri ile çok daha başarılı bir look ortaya koymuş.
    ECE

    YanıtlaSil
  6. Ikisi de berbat. Elbise kisa kalmia ouanim sifir

    YanıtlaSil
  7. elbise giyen modele yakışmamış bizim sosyetikler naapsın :)

    YanıtlaSil
  8. Feryal Gulman'in kiyafetlerini elden geciren terzisinin ismini siddetle merak ediyorum. Turkiye'de yasamiyorum ama cidden burdan aldigim kiyafetleri toplayip terzisine goturmek istiyorum bi dahaki sefere Istanbul'a geldigimde, inanilmaz basarili. Bir de Eda Taspinar'in terzisini cok merak ediyorum, o her ne kadar cakma seyler yaptirmak icin kullansa da belli ki yapan kisi isini cok iyi biliyor.

    YanıtlaSil
  9. Elbiseyi begenmedim. Beyza Aslan'in elbise secimini gidim daha iyi buldum ama ucgen kesim beyaz kismini yine ucgen beyaz ayakkabi ucu ile eslestirmesini biraz acemi buldum cok fazla kasmis.

    YanıtlaSil
  10. kıyafetlleri bilemem ama beyza aslan'ın makyajı mükemmel

    YanıtlaSil
  11. hahah böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki:) ikisi de hoş

    YanıtlaSil
  12. elbiseleri beğenmedim, her iki hanıma da boyları uzun gelmiş, o kadar imkanları varken neden üstlerinde eğreti duran, dekoltesini kapatmaları gereken elbiselerde ısrar ederler anlamam. feryal gülmanın ayakkabıları çok güzel bir tek onu beğendim.

    YanıtlaSil
  13. Ben normalde Feryal Gülman'ı daha çok beğenirim ama bu kıyafette içine giydiği parçanın ten rengi olmaması ve zaten uzun olan etek boyunun bir de ayakkabıyla kesilmesini sevmedim.. (ayakkabılar çok şık o ayrı.) orjinalindeki gibi akmıyor look, kesik kesik.. Beyza Aslan'ı birazcık daha çok beğendim ama o da ayakkabıyı zorlamayabilirmş ama bu da şekli de gayet olmuş..Aksesuvarları ve makyajı gayet aşarılı bence sonuçta mankendeki gibi durmasını bekleyemeyiz..Zerrin

    YanıtlaSil
  14. Ben elbiseyi beğenmedim ama iki hanımın da duruşunu her zaman beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  15. 100 elbisem var bunu da alayim bari demisler. Yoksa alinip giyilecek gibi degil. Net!
    Bir de Feryal hanimi taniyorum da beyza hn kim? Ne is yapiyor? Meslegi var mi? Kocasi kim? Google'da da bulamadim .

    YanıtlaSil
  16. Elbise bir gardropta illa olması gereken bir parça değil. Zorlama ve giyilmesi çok zor. Çooook uzun boylu olmak gerekir bu parçayı giymek için. Düşük kalça yapısı, uzun beden kesimi en uzun kişiyi bile zor güzel gösterir. Bir de etek boyu böyle uzun olunca. İkisine de olmamış. Ama bu elbise de seçilmezmiş yani. Bu arada Beyza Hnm'ın kocasının illa birisi mi olması gerekiyor?? Beyza Hanım 'ın kocası Murat Aslan / yani Recai Aslan'ın oğludur. Ama bu sayfalarda olmak için, parası yetiyor mu diyorsanız, evet Beyza Hanım'ın parası buna hayli hayli yeter.Buraya çıkan hanımların çoğundan varlıklıdır Beyza Hanım. Hem de kendi ailesi yüzünden tahmininizden çok fazla. Ablası da vardır Beyza Hanım'ın. Etrafta görünmeyen ve davetlerde sosyalleşmeyen, farklı mekanlarda/ ve gruplarda gezinen bir sürü aile var Türkiye'de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıklama yapmanız iyi oldu teşekkürler :) beyza arslan kim diye daha ne kadar sorulacak merak ediyorum. Sonuçta burda konuştuğumuz ele aldığımız milletin parası pulu değil. Moda konuşuyoruz yakışmış mı yakışmamış mı diye didik didik ediyoruz. Ha bu Beyza olur ha Aslı nedir bunda hala ısrarcı olunması ?! Kim high fashion dan sevdiğim modelleri giyer şık olur göze batar konu edilir. İş bu kadar basit.

      Sil
    2. Pelin, bunu yazmamın nedeni, zannediyorlar ki, illa bir hanımın birinin karısı olması gerekiyor. Ne alaka şimdi? Beyza Hanım evlendi, arkadaşları da evlenince insanın dolaştığı çevre biraz değişiyor. Bu çevre de davetten davete giden bir kesimse, mecburen daha fazla göz önünde oluyor. Yukarıdaki arkadaşımıza idi yorumum. Kimin karısı diye yazmış. İlla birinin karısı mı olmak gerekiyor ona şaşırdım. Eminim sende aynı mekanlarda dolaşan birisin , aynı alışveriş noktalarından seçimlerini yapıyorsun. Üstüne üstlük moda bloggerlığı yapıyorsun. Ama seni tanıyor muyuz? Hayır. Bu gayet normal. Üzüntüm, Beyza Hanım'a ille de zengin kocanın eşi yakıştırması yapılması.

      Sil
    3. evet canım ben de yanlış yazıyormuşum geçenlerde farkettim tümünü arslan diye değiştirdim :)

      Sil
  17. Kocasının illa birisi olması gerekmiyor. Dikkat ettiyseniz önce kim diye sordum. Mesleği ne diye sordum. Ne iş yapıyor diye sordum. Tanımıyorum ve soruyorum, ayıp mı? Feryal Hanım'ın mimar olduğunu biliyorum. Kocasıyla resimlerini de orada burada görüyorum.Beyza Hanımı tanımıyorum. Soruyorum. Fazla hassas çıkışmışsınız. Benim yorumumda ima yok, soru var. Böyle imalarla karşılaşıyor olabilirsiniz ama genelleme yapmayın lütfen. Ben soru sordum. Suç mu?

    YanıtlaSil
  18. samimi fikrim, bu elbise yesilköy pazari'ndaki elbiselerden farksiz. yani hic klas durmamis ikisinde de. dolayisiyle, bizimle diılsınız hanımlar:))
    yukaridaki para muhabbetine de aci aci gülmemek elde degil. "beyza hanim hepinizi parasiyla döver" imasinda bulunmus arkadasimiz. görgü denilen sey satilik degil ki gidip alasin. ah ah!

    YanıtlaSil
  19. Adsıza katılıyorum.Ben de google a girdim beyza arslan diye bulamadım. Bir tek moda ve sosyetedeki haberler çıkıyor. Ama aslan diye girince röportajları var. demek ki basın da karmaşa içinde. gazeteciler bilmeyip yanlış yapıyorsa biz bilememişiz suç mu?
    sıkıldım bu paramızla döveriz yorumlarından. siz paranızla giyinin. ama güzel giyinin. bizim sizden tek beklediğimiz bu. fazlası değil.

    YanıtlaSil
  20. ay bir de etek uçları püsküllüymüş, şimdi gördüm. işte bu yüzden edvina sponza diyorum. net! moda olan herşeyi giymediği için. stil sahibi olmak her yeni kreasyondan bir parça kapıp ilk davete giymek mi? şık olmak dar omuzlara rağmen böyle bir yakayla omuzları daha da daralttığını farketmemek mi? bu kıyafet nedir allahaşkına? bir insan kendine bunu niye yapar? içim acıdı.

    YanıtlaSil
  21. yani tamam yakışmış da böyle bağrımı açtım tarzı elbiseler pek beğenemiyorum :)

    gülnihan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.