Sezonun Güzelleri CHRISTIAN DIOR Ayakkabılar

2013 İlkbahar Yaz sezonu trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Özellikle sosyetemden örnekler vererek konuyu ele almak daha hoşuma gidiyor. Yaz sezonunda Valentino Rockstud 'ların popülerliği tam gaz devam ettiğine değinmiştim. Şimdide sırada bir diğer gözde marka var.



Yaz sezonunda Raf Simons 'lı Dior sayesinde yeni bir form ile tanışıyoruz. Aslında bir sezon önce sinyallerini vermişti ama bu son haliyle tam anlamıyla bir sanat eseri seviyesine ulaştı. Kalın metal bir kayış ve topukların içe kıvrıklığı ile model Dior 'a özgü bir tasarıma kavuştu. Genellikle klasik tarza uyum sağlayan, tek parça kıyafetlerle, maksi mini midi her boy etek ve sigar pantolonlarla kullanıldığında muhteşem görüneceğinizin garantisini verebilirim.

Önce ünlülerde kimler kullanmış ve kime daha çok yakışmış diye bakarsak elimizde birçok örnek var.


Ana Girardot


Celine Sallette


Chitrangada Singh



Faith Hill


Izia Higelin


Marisa Tomei


Natalia Vodianova


Olivia Palermo

Bizde ise şu ana kadar 4 kişide gördüm ama eminim bununla kalmayacaktır.. İlk Feryal Gülman da ardından Eda Kosif , Aslı Şen ve en son olarak Etel Baler. En beğendiğim kullanım Feryal Gülman 'ın Mary Katrantzou ceketli kombiniyle oldu. Eda Kosif mini Celine 'i ile bir arada kullanarak gözlerimi sarhoş etti. Aslı Şen metalsiz modeli seçmiş olsa da bu koleksiyonun hiçbir parçasını bir jean pantolon ile düşünemiyorum. Etel Baler kendine has orjinal bir kombin yaratmış ama yok bu da bu ayakkabıların kombini değil.

 





Kullanım konusunda şimdilik yabancılar bizimkilerden çok daha başarılı. Mesela Olivia Palermo ve Ana Girardot 'nun kombinleriyle ve Faith Hill 'in dantel elbisesiyle olan duruşlarına bayıldım.

Bu nadide güzellikte Dior ayakkabıları daha çeşitli ve klas nasıl kombinleyebilirim diyorsanız yanına bir de Dior 'un değişimi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız sizi bir diğer moda delisi sevgili Fazılhan 'ın bloguna yönlendiriyorum :)




UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. evet kesinlikle sezonun enlerinden!

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden çirkin, kusura bakmayın. Üstelik ilk framedeki kadın anoreksik denebilecek kadar ince. Çirkin ve pahalı olmaktan başka bir özelliği yok.

    YanıtlaSil
  3. yaktı yıktı geçti. fena bişeyy. hani bazı adamlar vardır eğitimi parası karizması şusu busu olsada bazen çok arzuladıkları kadına en basit ifadeyle "çok tatlısın" derler ya bende bu ifadeyi bu pabuçlara "çok tatlısınız" diye zikretmek istiyorum.

    birde iyiki feryal gülman ın arkadaşı değilim diyorum artık. çünkü kendisini ne zaman görsem baştan aşağı süzerimde süzerim haliyle karşı tarafta rahatsız olur. demek ki Allah bu yüzden onu arkadaşım yapmadı:)

    YanıtlaSil
  4. aslı şenin gözlükleri ne markadır acaba?

    YanıtlaSil
  5. Eda Kosif'in pudra pembesi pantolonlu kombini bence çok güzel olmuş. Aslı Şen'in kot pantolonlu kombini olmamış ama Eda Kosif'in papişlerinin bolca (belki hafif boyfriend'imsi) ve yırtık bir kotla çok güzel olacağına inanıyorum. Aslı Şen'deki ayakkabının formunu da beğenemedim, bence bu modelin en güzel yanlarından birisi o metalik bantlar. Zaten bu yaz metalik görünüm çok moda, hatta sezonun nötrü metalikler diyebilirim. O kadar çok şeyle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz ki... Bu konudaki postuma beklerim :) http://onfashionandthings.blogspot.com/2013/04/spring-summer-footwear-trends-vol4.html

    YanıtlaSil
  6. Hepsinden istiyoum desem cok mu fazla olur ....

    derya

    YanıtlaSil
  7. gercekten guzel ve de farklılar.. ve evet bızım kombınlerımız cok daha basarılı..

    YanıtlaSil
  8. ayakkabılar güzel ancak hiç rahat görünmüyorlar ayakları çok rahatsız ediyordur parmak ucunda duruyorlar

    YanıtlaSil
  9. Aslı Şenin gözlükleri ne marka Pelinciğim?

    YanıtlaSil
  10. Çok güzeller gerçekten pek bir bayılıyorum kendilerine ama benim favorilerim burnu kapalı olanlar.. Onlar bana daha bir estetik geldi :))

    YanıtlaSil
  11. sırf trend diye böyle ayakkabıları giyen insanlar hala var demek

    YanıtlaSil
  12. pek de guzel degiller aslinda, kaba duruyorlar acikcasi.

    YanıtlaSil
  13. Natalia Vodiavona'nın elbisesi ne marka bilen var mı
    glee'nin son bolumunde sarah jessica parker'da cok benzer bır elbıse gıydı ( ya da ıkı parca mı emın degılım) cok guzeldi

    YanıtlaSil
  14. Natalia nin elbises Christian Dior Spring 2013.
    Eminim isciligi, kumasin kalitesi cok guzeldir. AMA:
    ozellikle yanar donerli iridesant kumasi ve kocaman gul desenleri ile acikcasi bence biraz kiro bir elbise.

    YanıtlaSil
  15. Bazen yapilan seyleri Turk bir modaci yapsaydi sosyetem bu seviyede kabullenip sahiplenir miydi diye dusunuyorum.
    Dior'un ne ayakkabilari ne de kocaman alli gullu etekleri, bu sene couture olarak bir Jennifer Lawrence'in oskarlara giydigini begendim bir de bu elbisesini:
    http://www.glamour.com/images/fashion/2013/01/christian-dior-couture-spring-2013-dresses-oscars-2-h724.jpg
    RTW olarak da bunu:
    http://www4.images.coolspotters.com/photos/1029873/christian-dior-spring-2013-rtw-laser-cut-dress-profile.jpg
    O kadar.
    Selin B

    YanıtlaSil
  16. Kapalı modellerini 36 numaradan daha büyük ayaklılar giymemeli. Zira bu kadar sivri burunlar, ayakları çok büyük gösteriyor. Bir de zayıfsanız ve ince bacaklarınız varsa, palyaço görüntüsü veriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  17. ayakkabıların elegantım ve burdayım bir hali var. çok beğendim

    gülnihan

    YanıtlaSil
  18. En cok etel baleri begendim

    YanıtlaSil
  19. Bence hic guzel degiller. Eminim kisa sure sonra modasi gececektir. Ayaklari hem buyuk, hem de kaba gosteriyorlar. Sirf moda oldu diye boyle seyler giymeyi tasvip etmiyorum.

    YanıtlaSil
  20. 2. ayakkabıya bayıldım.

    YanıtlaSil
  21. Hepsi çok komik. Şaşırmış bu insanlar (=

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.