YENİ GÖZDELERİM...

Son günlerde şıklıkları ve güzellikleriyle dikkatimi çeken 3 ismi konu etmek istedim. Tuğba Belözoğlu, Ece Doğulu ve Yasemin Masis.

Bu 3 hanım da doğal güzelliklerini öylesine zarif bir stille tamamlıyorlar ki hayran kalmamak imkansız. 


Tuğba Belözoğlu bildiğiniz gibi Emre Belözoğlu 'nun eşi. Futbolcu eşleri ya da sevgilileri dendiğinde kafamdaki imajın tam tersi yani ciddi anlamda ezber bozan bir isim. Bunun gibi daha başka isimlerde var onları da zamanı geldiğinde konu edeceğim. 

Yüz hatları ve fiziği çok güzel. Doğal ve kendine has göz makyajıyla dikkat çekici bir havaya sahip. Tek sorunum kendisini sık sık davetlerde göremiyor olmam. 

Geçtiğimiz ay katıldığı bir davette giydiği Elie Saab elbisesi ve MBFWI 'da gördüğünüz kıyafetiyle dört dörtlük bir şıklık içinde. Özellikle Iro ceketi, kırmızı deri pantolonu ve kırmızı Chanel Boy çantasıyla tek kelimeyle muhteşem. 



Ece Doğulu ise Ozan Doğulu 'nun eşi. Doğal ve son derece klas. Fiziğine neyin yakıştığının bilincinde. Alalade siyah bir elbiseyle bile ışıl ışıl parlamayı başarabiliyor. Saçları makyajı her daim sade. Seçtikleri en gözde markalardan olsa bile asla bağırmayan göze batırmayan bir stile sahip. Hele gülümsemesi 10 numara 5 puan :)

 


Yasemin Masis de son günlerdeki favorilerimden. Kendisi Dikran Masis 'in eşi. Şıklık ve zarafet anlamında başarılı olan ama özellikle yeni isimleri keşfetmek nasıl keyif verici anlatamam. Kendisini 2 davette gördüm ve inanın yetti. İkisinde de Valentino ve Roland Mouret elbiseleri, aksesuarları ve zarafetiyle göz doldurdu. Saç rengi çok başarılı.

Son olarak şunu demek istiyorum ; Aman sakın değişmeyin, yolunuzdan şaşmayın ve aynen böyle devam edin..

Yorumlar

  1. Yasemin Masis'in saç rengi inanılllmazzz güzel.Çok hoş hanım. Bu postta konu ettiğin 3 hanımda birbirinden hoş ve şık gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. İlk look'u dergi de görmüş çok beğenmiştim ama isim yazmıyordu,, meğer Emre'nin eşiymiş.. Şaşırdım.. Yasemin Masis gerçekten takdir edilesi bir klaslıkta.. Örnek olmalı bazılarına :)))

    YanıtlaSil
  3. Tuba belozoglu su an cok guzel cok hos ama 20 sene sonra full estetik dolgu botoxlara plastik gorunumlu bir surata gececekmis gibi bir izlenim edindim makyajindan durusundan. umarim hep dogalligini korur. Ece dogulu ise benim favorim twitterdan da takip ediyorum sadece cok guzel ve tarz sahibi degil ulke gundemiyle siyasetle edebiyatla da son derece ilgili ve bilgili olmasini cok begeniyorum. Sosyetemin kadinlari iyiler guzeller ama kendi cemiyetlerinde yasiyorlar bu dunyayla alakalari yok gibidir ya hep :) markalarin hepsine hakimdirler ama iki bakan ismi soyleyemezler gibi gelir bana. Neyse kisaca Ece hanim muhtesem :)

    YanıtlaSil
  4. Yasemin Masis disinda soylediklerinize katiliyorum. Ece Dogulu cok klas bir hanim.

    Yasemin Hanim'in ifadesinde bana samimiyetsiz gelen birseyler var, o da kiyafetleri golgeliyor benim icin. Eger okuyorsa bir tavsiye: Mercan elbiseli karedeki makyaji zaten distan asagi egik gozlerini daha da egri gosteriyor, kirmizi elbisedeki gibi ustu altindan daha kalin ve koyu goz makyaji yapmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum ,içindeki kişilik ile olmak istediği kişi taban tabana zıt bence.zatwn Amerikan filmlerinde de öyle degilmidir :P

      Sil
  5. bir tek ben mi bu hanımlarda konu edilecek birşey göremedim
    yasemin hanımın sac rengi kendisini oldugundan yaslı gostermis
    ece hanım cok sonuk daha renklı makyaj yapmalı, siyah elbise ? bilemiyorum
    tugba hanım ise kötunun ıyısı

    bence /

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yazdığınız 4 satırda tarzınızı çözdüm. Evet beğenmemeniz normaldir gayet anlaşılır :)

      Sil
    2. en ustteki adsiz arkadasa yaziyorum: zaten herkesin oldugundan genc gozukmeye calismasi gerekmiyor. Klasik giyinen markalari goze sokmayan insanlar konu edilmis. Sonuk derken neye gore mesela sahne sanatcisi gibi mi gozukmeli herkes veya 17-25 yas arasi gibi mi giyinmeli? bence cok dogal ve normaller ve herkesin ikon olmaya kastirdigi yapayliktan patladigi siralarda bu tur normal karelere hasretiz bence

      Sil
    3. Herkes sahne sanatcısı olacak diye bırsey yok elbette ayrıca ''herkes oldugundan genc gozuksun de demedim dikkat ederseniz, ama oldugundan yaslı gozukmek niye ? '' yeşile çalan röfleli saçlar genelde bayanlara oldugundan daha yaslı bir ifade katar bunu herkes bilir. ayrıca yuzunuze hafif bir renk vermeniz de sizi sahne sanatcısı yapmaz ! Doğal olmak için kasılmaz. Çok hafif majyaj ya da dogru sac rengiyle de dogal olursun istersen.

      ayrıca sayın aslı herkes aynı zevk ve renklere sahip olmak zorunda da degildir . Ben bu bayanların gayet saygılı bir sekilde daha iyi görünebileceklerini belirttim. Birisi birşey yazında hemen şak şakçılık yapmıyorum kendime ait bir zevkim var evet normal gayet anlaşılır !! 4 satırla beni çözdüğünü iddaa etmişsin tebrik ederim .

      Sil
    4. Çozdugunu iddia eden ben degildim ama piyango bana patlamis sanirim :))ben 2 ustteki adsiz :))

      Sil
  6. Harikalar. 3 hanımda çok klas,duru ve asil bir havaya sahip.Tuba B 'nun yüzünü, Ece hanımın fitliğini ve Yasemin hanımın saçlarını çok beğeniyorum.Çok zevklisin Pelin şapka çıkarıyorum seçimlerine

    YanıtlaSil
  7. Ece Doğulu'yu bir anda Kate Middleton sandım desem.Acaip aynı havaları var çok zarif bir hanım.Sayende yeni yüzler ve isimler tanıyoruz ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ben de o sandim bir an.

      Sil
  8. yasemin masis in saçından istiyrum ben o nasıl güzel bi renk öyle :/

    YanıtlaSil
  9. Çok doğru ben de önce Kate Middleton sandım Ece Doğulu yu. Tuba B. nin böyle kuyruklu eyeliner falan çekmesine hiç gerek yok. Zaten çok güzel yüzü var. Sert oluyor böyle iddialı makyajla.

    Ama 3 hanım da içime su serpti. Herşey dozunda, abartısız,iddiadan uzak taze bir şıklık. Kendileri için giyindikleri belli oluyor. Başkaları için giyinenler bazen fazla göz yoruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben cok yakistirdim makyajini, cok kendine has ozgun bir guzellik olmus.

      Sil
  10. Tuğba Belözoğlu'nun ilk fotoğrafta pantolonunu beğenmedim. Onun dışında gayet hoş.
    Ece Doğulu Vogue Bugün Ne giydimde de gördüğüm kadarıyla tam bir efortless chic. Arada beğenmediğim kıyafetleri olsa da genelde sade ve şık.
    Yasemin Masis'in ise iki kombinini de çok beğendim. İlk resimde Roland Mouret elbisesi, Lady Dior'u ve Valentino Rockstudları hem kendi başlarına hem birlikte çok güzeller. Ama asıl ikinci kombin harika. Kırmızı Valentino ile sarı CLlar harika! Siyah Valentino ile renkleri dengelemesi başarılı!

    YanıtlaSil
  11. Ben Ece Doğulu ve Yasemin Masis'i çok beğendim. Ama diğer hanımın yüzü aşırı estetikleri geldi ve o pantolonlu halini de hiç beğenmedim ama fiziği fena değilmiş. Yasemin Masisin kuaförünü bilen varsa yazsın lütfen...

    YanıtlaSil
  12. Tuğba B.'nin gözlüğünün markası nedir acaba ?

    YanıtlaSil
  13. tuğba hanımın yüzü hiç doğal durmuyor.

    YanıtlaSil
  14. Yasemim Masis RM elbisesi ile muhteşem. Ayrıca saçları , makyajı ve doğal gülümsemesi ile çok hoş görünüyor.Ece Doğulu'da doğal bir zariflik var. Vogue bugün ne giydim de sıkı takipcisi olmuştum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  15. 3 hanim da zarifler ama Tugba hanimin estetigi 100 metreden ben burdayim diyor:))

    YanıtlaSil
  16. ece doğulu çok güzel gülümsüyor, o yeter.

    YanıtlaSil
  17. Tuğba hanımın chanel boy çantasının fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz

    YanıtlaSil
  18. Bloğu geç de olsa keşfettim, paylaşımlar çok güzel, takipteyim!

    Bana da beklerim:)

    http://pukfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. yeni moda trendlerini merak edenler modave sosyete blogunu yakından takip etmeleri gerekir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.