Artık Sosyetem Yıldızları Bile Zorluyor..


1 hafta içinde Aslı Şen ve Begüm Şen 'in bende uyandırdığı his aynen budur. Aslı Şen 'in üstünde gördüğünüz Lanvin elbiseyi ilk Kim Kardashian 'ın üstünde görmüştüm. Ama ne görmek ?! Caanım güzelliğe elbise demek için bin şahit gerekir. O derece sefil hallerdeydi. Göğüslerin görüntüsü insanlıktan çıkmış bambaşka bir boyuta geçmiş. Sonra Zoe Saldana durumu biraz kurtarır gibi oldu ama elbise üstünde sönük kalmıştı. İncecik fiziği ne yazık ki elbiseyi dolduramamış sakil bir durum oluşturmuştu..Aslı Şen 'i gördüğümde ise işte budur dedim. Çok ince değil ama orantılı hoş kıvrımlara sahip. Doğal olarak elbiseye de hayat vermiş. Saçları, makyajı, şeffaf Gucci clutchı ve elbisenin rengine uygun ayakkabı seçimiyle çok hoş bir şıklık içinde.


Olivia Palermo 'nun üstündeki Louis Vuitton ceketi ise taaa ocak ayında Begüm Şen giymişti. Ceket Olivia 'nın üstünde alalade görünürken Begüm Şen 'in üstünde ise ben burdayım ve hayatımdan çook memnunum der gibi ışıl ışıl. Olivia 'nın ayakkabı seçimi sırıtmışken Begüm Şen daha iddialı olmasına rağmen beyaz ayakkabısıyla şahane bir uyum yakalamış. Tabi Begüm Şen 'in daha havalı görünmesinin en önemli sebeplerinden biri de uzun boyu ve gösterişli havası. Ama sadece bununla değil saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla da Begüm Şen Olivia Palermo 'yu adamakıllı sollamış.



UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. Aslı Şen'i bu elbise ilk instagramda görüp çok beğenmiştim. postta karşılaştımalı olarak gördüğümde de yanılmadığımı anladım. Ayrıca bu saç ve makyaj kendisine çok yakışmış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  2. Bence Olivia Palermo tam bir stil ikonu ve Aslı Şen i asıl o sollamış, Aslı Şen tam bir Türk kafasında düşünerek beyaz lı kombine beyaz ayakkabıyla takım yapmaya çabalamış ama Olivia nın ayakkabıları daha uyumlu olmuş+ bu bir ceket ama sıradan bir ceket değil ve bence Olivia gibi elbise olarak giymek kilit nokta, yani Aslı Şen gibi ceket olarak uydurmaya kalkınca son derece sıradan olmuş...+ Olivia nın ojeleriyle kombine canlılık katması+ mükemmel makyajı ile Aslo Şen den her açıdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim...

    YanıtlaSil
  3. Aslı Şen'in ayakkabı seçimi elbiseyi daha da bir güzelleştirmiş...

    YanıtlaSil
  4. Begüm Şen gerçekten ezmiş geçmiş Oliviayı. Olivia'nın ayakkabı seçimi cidden fena olacak iş değil.ceket begüm şende daha bir ortaya çıkmış.tabi içine beyaz giydiği için.bayıldım.aslı şen'i ig da da çok beğenmiştim fark ortada.

    YanıtlaSil
  5. Olivia'nın bacakları dizleri o kadar ince ve kötü görünüyorki bu boy hiçbirşey giymemeli.elbette begüm şen sırf bacak güzelliğinden bile sollamış :d

    YanıtlaSil
  6. Aslı Şen'in kıyafetinde haklısınız, ilk iki fotoğrafa göre oldukça başarılı taşımış elbiseyi. Ama aynı şeyi Begüm Şen için soyleyemeyeceğim. Tamam güzel taşımış ama yazıda isimlerin yerleri değiştilerek kullanılmalıydı.Oliva polerma şaşırtmış, yakıştırmış ve tarzını konuşturmuş. Begüm Şen'de her güzel giyinen insanın yapabileceği gibi uyumlu giyinmiş sadece. Zevkli bir bayan olduğunu gösterek hoş bir elbise seçmiş ve tabi fiziğinin avantajıyla da güzel taşımış. Ama ortada stil ikonluk bir durum yok bence.İkisine de doner bakarım ama Olivia polermo için vay be derim içimden:)
    Sevgiler
    zerrin

    YanıtlaSil
  7. aslı şen'in kıvrımlarını seviyorum,bir de yüzünün güzelliğini.ama ikinci elbise de favorim olivia.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Lame ve dore; iki eltiyi karistirdin canim benim bahsettigimiz ve Olivia ile kasilastirdigimiz Asli Sen degil Begum Sen! Bence kesinlikle super olmus ve Olivia ezmis gecmis. Bravo begum hnm son aylardaki secimleri inanilmaz klas.

    YanıtlaSil
  9. bence begüm şen ve olivia palermo arasındaki fark ilkinin sosyal mevki sahibi orta yaşlı bir kadın gibi, diğerinin özgür ve genç kadın gibi seçimler yapması olmuş. orta yaşlı şık kadın lookunu beğeniyorsanız begüm şen'i beğenirsiniz. ha kötü mü değil, ama bence fazla muhafazakar.

    YanıtlaSil
  10. Begüm şen gerçekten daha iyi taşımış kesinlikle katılıyorum ama pembe elbisede aslı şen'e epey torpil geçmişsiniz bence. zoe saldana'nın ince fiziğinin elbiseyi taşımasında hiçbir eksiklik görmüyorum, aslı şen'de elbisenin belindeki kemer çok sıkmş duruyor, kim k. kadar olmasa da hafif kum saatimsi bir form var.ayrıca elbisenin etek kısmındaki sert ve kalın kesim kumaşı taşımak zordur, ince bir fiziğin daha iyi taşıyacağını düşünüyorum, daha fit ve hoş duruyor.

    YanıtlaSil
  11. Aslı Şen çok hoş görünüyor ama aynı şeyi Begüm Şen için söyleyemeyeceğim.Olivia çok daha dinamik bir görüntü oluşturmuş. Begüm Şen farklı parçaları alma cesaretini hep gösteriyor ama çok hoş bir kadın olmasına rağmen hiç woow diyemiyorum . Belki gerçekte görsem diyeceğim ama poz vermesinden kaynaklı olabilir .

    YanıtlaSil
  12. Lanvin elbisede ben Zoe Saldana'yi tek geciyorum.
    Ikincide ise Olivia'nin bacaklari o kadar rahatsiz edici derecede ince ki bakamiyorum o dizlerine. Yaninda Begum Sen'in zaten guzel bacaklari olunca elbise filan ikinci planda Begum hanim saglikli gorunumu ile kazaniyor bence.

    YanıtlaSil
  13. Asli Sen konusuna katiliyorum ama..
    Üzgünüm Olivia Palermo varken Begum Sen ancak sönük kalabilir...

    YanıtlaSil
  14. ilk kez sizinle aynı düşüncede olmadım sanırım. Zoe Saldana ve Olivia Palermo'yu her iki karşılaştırmada da tek geçiyorum.

    Lanvin elbiseyi Aslı Şen'in üzerinde ilk gördüğümde beğenmiştim ancak Zoe Saldana'nın üzerindeki duruşunu görünce fikrim tamamen değişti. elbisenin kalın görüntülü kumaşı ince bir fizik üzerinde çok çok daha iyi ve dökümlü durmuş. aslı şen'in üzerinde ise kemer sanki belini sıkıyor gibi ve kendisini olduğundan daha kilolu gibi göstermiş.

    Olivi Palermo ise ceketi elbise gibi kullanarak zaten bir adım öne çıkmış ve üzerinde o kadar güzel durmuş ki, mükemmel makyajı ve güzel yüzünden gözümü alamadığımdan bacaklarının inceliğini göremiyorum.


    YanıtlaSil
  15. Ben de ciddi anlamda Olivia da ne görüldüğünü anlayamayanlardanım. Beğenirim yanlış anlamayın her giydiğini süper taşır ama burda Pelin ile aynı fikirdeyim.Ceketi elbise olarak giymesi niye abartılıyorki bu ceket marka tarafından ceket olarak sunuldu.Şort etek üstüydü yanılmıyorsam.Bacakları o kadar inceki etek giyilmesi en azından bu boyda giymesi yasaklanmalı.Ayakkabılarının modeli çok alakasız.Renk ise ceketin aynısı aman ne büyük başarı.begüm şen in ise endamı yeter.çok asil görünüyor çok hoşuma gitti.saçı makyajı duruşu her nokta kusursuz.aslı şen de de aynı fikirdeyim.zoe saldana nın incecik hatlarını değil de aslı şen gibi hatları olan bir hanımın üstünde hoş duruşunu tercih ederim.ikisine de bravo

    YanıtlaSil
  16. Begüm Şen 'e bayıldım. Çok narin hoş bir hanım. Olivia küçücük kız çocuğu gibi görünüyor burada.

    YanıtlaSil
  17. Aslı şen rakiplerinden önde kim kardashian kıyaslamaya dahil olamaz zaten hamile haliyle iyice yasemin yalçının gülazer tiplemesine benzedi
    Begüm hanım oliviaya göre daha iyi değil bence kombini çok 70ler duruyo olivia daha dinamik, ayakkabısı da gayet olmuş

    YanıtlaSil
  18. Olivia felaket görünüyor ve bu görüntüyü beğenenlerin olduğunu görmek cidden üzüntü verici.Bacakları hastalıklı denebilecek kadar ince çok kötü görünüyor.Ojeleri çok rahatsız edici.Bunu bizden biri yapsa ağzımıza geleni deriz ama Olivia yaptıya nedense beğenilir hatta özellik farklılık olarak alınır.Aslı Şen de Begüm şen de harikalar.Sağlıklı güzel ve şıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada insanlarin fiziksel görüntülerini degil, giydiklerini konusuyoruz.. Siz yanlis anlamissiniz galiba, isteyen ustedigi kadar zayif olur ;)

      Sil
  19. Asli Sen'de elbise 2 beden ufak duruyor bence, ozellikle ust kismi. LV elbiseyi ikisinde de begendim, farkli tasimislar ama ikisi de cok guzel tasimislar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esra
      yorum yapacak yeri bulamadığım için size yanıt gibi yazıyorum paylaşırsanız sevinirim pelin hanım bunada bir göz atarsanız sevinirim bence mükemmel taşıma burda var
      http://www.instyle.com.tr/images/news/photogallery/small4/%C5%9Febnem-dincgorun-%C5%9Fik-ve-modern-evi-647253-30042013135918.jpg

      Sil
  20. Aslı Şen'in ayakları can çekişiyor net!!!!
    irem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yahu evet, bütün fotolarında ayaklarına bakınca benimkiler sızlıyor.

      Sil
  21. Aslında ben Olivia'nın üzerinde o ceketi ayrı beğendim( ama o ayakkabılarla değil) ve Begüm Şen'de de ayrı beğendim. İkisi de farklı dokunuş yapmış.

    Aslı şen'in ise elbise ve ayakkabıyı aynı tonda kullanmasını çok sevdim. Çok yakıştırdım. Kim Kardashian'da bu elbise hiiiç ama hiç olmamış. Bu kadın önüne ne denk gelirse yakışsın yakışmasın alıp giyiyor sanırım.

    YanıtlaSil
  22. ben de ciplak ten uzerine daha cok sevdim, etegin gorunmesi olabilir ama ustundeki o uzun kollu beyaz beyaz gorunmeseydi keske..
    gozde..

    YanıtlaSil
  23. olivia palermo doğal ve romantik havasıyla nefis görünüyor, bence bu elbise kalıp gibi taşınacak kadar klasik değil

    YanıtlaSil
  24. Begum sen hos biri ama burda palermo cok cok daha iyi. Karşılaştırılamayacak kadar daha iyi palermo. Begum sende tesettür ceket gibi durmus

    YanıtlaSil
  25. Begün Şen konusunda katılıyorum, ceketi şahane taşımış !!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.