BU GÖRDÜĞÜM BUSE TERİM Mİ ?!?!



Hakkaten de o !! Ta kendisi !! Şaşkınlığım hala devam ediyor :) Zayıflamış fıstık gibi olmuş. Çekmiş üstüne de iddialı kumaştan siyah bir elbise. Saç modeli güzel, makyajı yaşına gençliğine uygun. Siyah elbise altına boyu daha uzun görünsün diye giymiş nude stilettoları. Evet poz verirken karnı olabildiğince içeri çekip kaburgalarını ortaya çıkartmış ama normal bir reflekstir bu anlaşılır birşey. Takıları, havası ile rahatlıkla şu ana kadar en beğendiğim Buse Terim 'dir diyebilirim.

Şimdi gözüm daha da bir üstünde !! Bunla kalmasın devamı gelsin..


Yorumlar

  1. İşte benim Pelinim.Ters düştüğüne bile beğenmişse beğendim der.Bu yüzden özelsin ve güzelsin öpüyorum seni çok :d Evet ben de çok beğenmiştim gördüğümde haklısın gerçekten çıtı pıtı narin çok hoş görünüyor.acaip kilo vermiş helal olsun.

    YanıtlaSil
  2. Noluyo bu hatunlara !!önce reçber şimdi terim ama haklısın ikiside hoş.buse terim'in makyajı harika olmuş.kızın beli çıkmış ortaya çok beğendim.yuvarlak hattını kaybetmesi zor ama olabilecek en iyi hali

    YanıtlaSil
  3. anlamadim kilo verdigini nerden anladiniz? bana bir fark var gibi gelmedi :/

    YanıtlaSil
  4. Buse Terim'e bravo sarfettiği gayretle verdiği kilolardan dolayı ama ben bu elbiseyi yakıştıramadım.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. nein, yasina uygun bir etek boyu, bir sac, bir makyaj goremiyorum ben. Kapali bir siyah elbise giymis, eline de kirmizi oje cekmis klasik bir turk kizi goruyorum. Bir de flaslardan patlayan gogus ve basende esnemeler goruyorum ama ona yapabilecegi birsey yok.

    YanıtlaSil
  6. hadi burda özel bir gece var, normal ama günlük hayatında yaptığı ağır makyajdan da kurtulup 'bi kot bi tişört, bi rimel bi allık sade genç kız' kıvamında gitse çok tatlı ve sevimli aslında. ben de çok beğendim bu halini umarım o alaturkalıktan, 15 yıl sonra zaten giyeceği tarzlardan da uzaklaşır, böyle devam eder.

    YanıtlaSil
  7. yaşına uygun olma konusunda pek katılamadım. ayrıca kilo vereni otomatik olarak güzel bulma huyumuz çok rahatsız edici malesef.

    YanıtlaSil
  8. Hiç fark yok. Hala aynı Buse Terim. Yine yaşına uygun değil yine makyajı ve saçı kötü yine üzerindekilerle alakasız.

    YanıtlaSil
  9. Daha zayif bir armut olmus. Bu nasil bir motivasyon ise instagramda butun muhabbet kilolari uzerine. My guilty pleasure kendisini takibe aldim.
    Gul

    YanıtlaSil
  10. Yok ne yapsa beğenemicem.

    YanıtlaSil
  11. Vala bana da hic kilo vermis gibi gozukmedi.. Elbisenin modelini de vucuduna ve yasina uygun bulmadim zatn su ana kadar begendigim hicbir looku yok neyine moda blogu yazmak once kendi vucudunu tani derler adama

    YanıtlaSil
  12. Buzi jersey, simli/lacquelı jersey zaten bir kötü bu modelde. Nude stillettolarla ilgili de doku ile o ayakkabılar olmaz. İş bir kaç moda dergisinde yazılanı giymek değildir. Neyi neyle giyeceğini bilmektir. Hah anlarım bu crepe bir elbise olur tamam. Ama zaten basit üstü bir kumaş bu model için.

    YanıtlaSil
  13. Size katılıyorum , bende çok beğendim siyah elbiseleri oldum olası beğenmişimdir hep onunda etkisi var ama nude ayakkabılarla çok hoş bir kombin olmuş ..yaşına göre giyinsin diyenleri de pek anlamıyorum şu devirde 14-15 yaş neler neler giyip bizleri şok ederken , Buse Terim tütümü giyseydi :)

    YanıtlaSil
  14. instagramda cok daha zayıf aslında ama burada zayıf cıkmamıs.Gercı ınanıyorum kı hepımızın bır kusuru var ve bunu hıc kapatamıyoruz..Buse hanımın da alt kısmı.Ama tebrık ederım o kadar rahatlıgın ıcınde dıyet yapmak zordur helal olsun .
    kıyafete gelınce gogus kısmı harıc hosuma gıtmedı. ya kaburgalarını sısırdı dıye goguslerı bı garıp durmus ya da elbıse flashtan patladı dıye .
    acıkcası boyle kıyafetler yerıne belden oturan kloş elbıseler tercıh etse belının ıncelıgını ortaya cıkarıp daha kıbar gorunecek.bır de kılo vermesın zaten ustu zayıf yuzu de ıncecık sadece alta çalışsın ya da destek alsın bı sekılde.

    YanıtlaSil
  15. 1- Herkes zayıf olacak diye bir şey yok , bu garip herkesi aynı görme çabasından çok sıkılıyorum ben
    2- Buse Terim'in hala zayıfladığını da göremiyorum
    3- Bence tam tersi yaşına aykırı bir tarz daha , elbise sanırım asos ben beğenmedim kusura bakmayın

    YanıtlaSil
  16. buse terimi begendim ama iyi bir sac kesimi lazim ona, kisa bir model daha yakisir ona daha modern durur

    YanıtlaSil
  17. Evet gerçekten de zarif olmuş. LBD'sini en doğru renk nude Louboutin'larıyla birleştriemiş. Mücevherleri ve örümcekli Corto Moltedosu ile biraz daha hava katmış. Ayılıp bayılmadım ama hoş olmuş tebrikler... Devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  18. Bence hic olmamis. Elbise zaten hic yaki$mami$. Hadi diyelim cok begenmi$, cok ozenmi$, illede o elbiseyi giymek istemi$ en azindan icine destekli bir sudyen taksaymi$, gogus-kalca az cok dengelenseymi$.
    Ayakkabi zaten hemen her $eyle yaki$an bir ayakkabi, canta desem siradan siyah bir canta ama neyse diyelim. Benim anlamadigim o kolundaki sey ne? uzeri fiyonklu bilezik gibi bir $ey, ne alaka cozemedim.

    YanıtlaSil
  19. Beğenmedim...

    YanıtlaSil
  20. Bu kız ben de hep.. hani küçükken annesinin topuklu ayakkabısını giyip ayna karsısında dik durmaya calısan cocuk silueti vardır ya, onu andırıyor.. nedense sankı ustundekı hersey hep bır oturmamıs havasında..

    YanıtlaSil
  21. Makyajı çok kötü . Bülent Ersoy'un göz altları gibi . Ne yapsa olmuyor . Yaptığı işe ve okuduğu okula göre looku çok sıradan . Hala takip edilesi değil heyecan vermiyor insana

    YanıtlaSil
  22. Yani ben burda çoookk amazing bir Buse Terim göremiyorum ancak şimdiye kadar ki en iyisi. Beli incecik çıkmış ortayakum saati gibi ama basenler işte genetik olan bir şey olduğu için onlar gidemez. Bu kadar saran bir kıyafeti yine de basenli hanımlar tercih etmemeli diyorum ben. Siyah bir elbise çekmiş işi bitirmiş ama 10 numara değil açıkçası.

    YanıtlaSil
  23. Pelin Hanım ince zevkinize her zaman hayran olmuşumdur, bu looktaki kötünün iyisi seçiminize de lafım yok
    , fakat bazı yorumlarda da yazıldığı gibi resimde şıklık ve özen adına hiç bir detay göremiyorum, Saçlar felaket özensiz sanki kuaförden gelip o elbisenin içine zorla sığmaya çalışırken saçı başı dağıtmış gibi bir imaj çizdi bende,
    Elbise bir beden küçük gelmiş gibi görünüyor, o kadar dar olmuş ve sıkmış ki gögüsler ezilmiş gibi, basenin ön kı,smı kırış kırış olup katlanmış gibi, maalesef ben de hiç beğenmedim.

    YanıtlaSil
  24. Pelinciğim, Allah aşkına neresi incecik çıkmış bu kızın. Ayakkabıları haricinde herşeyi kötü. Stil denen meret ne yazık ki parayla pulla olacak şey değil bunun en iyi örneği de Buse Terim'dir.
    Sevgiler,
    Sena

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Stil denen meret ne yazık ki parayla pulla olacak şey değil" Valla bravo, bir çok ismin bu kadar talihsiz seçim yapabilmesinin en güzel ifadesi budur,paranın satın alamayacağı şeyler vardır bu olsa gerek :)

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.