HÜLYA AVŞAR CANNES FİLM FESTİVALİ KIRMIZI HALI 'DA..




Kadın güzel orası kesin. Ama tarz ve şıklık anlamında ne yazık ki yıllardır özensiz, havasız ve etkisiz. Günlük halleri kesinlikle kırmızı halı performanslarından daha başarılı. Bir ara Dilek Hanif ile çalıştığı zamanlarda klas giyinmeye başlamıştı ama araları bozulunca fazla uzun sürmedi. Ardından gelsin alakasız dekoltelerle insanı şaşırtan ve delirten birbirinden fena kıyafetler..




Bu yüzden Hülya Avşar Cannes Film Festivali kırmızı halıda yürüyecek haberini duyduğumdan beri ne giyeceğini nasıl görüneceğini merak ediyordum. Nihayet dün akşam merakım sona erdi. Peki beğendim mi diye sorarsanız sorunuzu eh işte derim. Yani beklediğim kadar kötü değil ama iyi de değil. 






Melih Yazgan imzalı kıyafetini anladığımı söyleyemem. Bir omuz tek diğer omuz 2 askılı. Elbisenin sırtında derin bir dekolte var. Yanılmıyorsam bir yanı ten rengi tül ile kaplı. Ama dekolte nerden başlayıp nerede son buluyor bunu resimlerden göremiyoruz. Kıyafeti her ne kadar anlamamış olsam da Cannes Festivali kırmızı halı için doğru güzel bir seçim. Cepheden resimlerde gayet hoş görünüyor. Tek sorun ki büyük bir sorun o da ısrarla vazgeçilemeyen dekolte aşkı. Hülya Avşar fitim fitim diye yıllardır övünür ama benim fit anlayışım ne yazık ki kendisininkiyle uyuşmuyor. Yıllardır tenis oynayıp da fit olduğunuzu iddia ediyorsanız en azından kollarınız o kadar kalın görünmemeli. Minyon ve kalın hatlara sahip bir hanımın ısrarla dekolte giymesi de ne yazık ki sadece komik olmasına yol açıyor o kadar. 



Saç rengini ve modelini sevdim. Makyajı daha aydınlık olabilirdi. Bu haliyle sevmedim ama yüz hatlarının güzelliğiyle işi kurtarmış. Chopard takılarına gelirsek elbisenin yakası kolyeye uygun değil. Dekolte kare kesim değil de hafif bir V ya da oval kesim istermiş. Mesela gündüz saatlerinde bir başka şahane Chopard kolyeyle yaptığı çekimde giydiği elbisenin yakası çok uygun. Zaten o kolyeyle verdiği yakın çekim kare en güzeli. Doğal ve şahane çıkmış. Ama boydan baktığımızda meşhur Hülya Avşar basenleri yine ortada. 

Instagram hesabımda görselleri paylaştığımda bazı takipçilerim 50 yaşında bu kadar dekolte olur mu diye eleştirmiş. Tabiki de olur. Sosyetik hanımlarımızda belli bir yaş sonrası dekolteyi doğru bulmuyorum ama bir oyuncu ya da performans sanatçısıysanız elbette hatlarınız izin verdiği ölçüde dekolte giyebilirsiniz. Çünkü görsellik ve estetik güzellik her zaman mesleklerinin değişmez tartışılmaz unsurlarından biri olmalıdır. Nice iç bayıltan oyunculuk performanslarının nice karga gibi seslerin açığı bu avantajla kapatılmıştır :) Tabi arada Adele gibi örneklerde yok değil ama bunlar bile kaideyi bozamaz ancak istisna olabilir. 

Uzun lafın kısası Hülya Avşar en azından korktuğum kadar kötü görünmüyor. Klaslık ve zarafet namına hiçbir şey yok ama yüzümü buruşturan rüküşlükte yok.  

Ben diyeceğimi dedim sıra sizde :)



Görsel Kaynak : Facebook/HülyaAvşarOfficial

Yorumlar

  1. açıkcası kendimizi o kadar kötüye şartlandırmışız ki. Şahsen elbisenin sırtı bu kadar açık olmasaydı beğenecektim bile. Saç rengi ve modeli çok yakışmış, çok sırıtmıyor yine de kırmızı halıda sanki.

    YanıtlaSil
  2. elbise bir Hülya Avşar'a göre:))) ve bir Melih Yazgan'a göre:)) baya başarılı
    ama o elbiseye o gerdanlık! o gerdanlığa o elbise! aah ah! cidden ortaokul çocuğuna bile sorsan birçoğu diyebilir olmadığını. neyse ki zarif, klas ve güzel görünüyor ve bu bile çok büyük bir artı.

    YanıtlaSil
  3. Ben sizinle aynı fikirdeyim umduğum kadar kötü değildi! Yaşla alakalı olmayarak sırt dekoltesini yakıştırmadım...Birde şu dudağının altındaki dövme ne çirkindir Allah aşkına et beni gibi duruyor.Son olarak da bıngıl bıngıl durun kolları için bir şeyler söylemek istiyorum.Hülya Avşar'ın hiç bir zaman gerçekten spor yapan bir insan olduğuna inanmadım! Adına tenis turnuvası bile düzenleniyor ama yenilmediği kişi kalmamıştır.Bunlardan başlıcaları Filiz Taçbaş ve özellikle her daim fit olan Şahan Gökbakar :))

    YanıtlaSil
  4. bir kere itirazım var, kadın 'artık' güzel değil bu kesin :) gençliği evet, ama güzel yaşlananlardan olamadı maalesef. ne kadar uğraşırsa uğraşsın vücudu hantallaştı, biraz kalın ama sıkı olsa fit diyeceğim ama gayet etli butlu, yüz hatları bana göre uzun saçı kaldırmıyor, yakışan kısa saç, ama onun da ayarını kaçırıyor birkaç sene önce bir dönem oğlan çocuğu gibiydi. o dudak altında çenesine yaptırdığı ben gibi dövme mi nedir hayatımda gördüğüm en anlamsız hareket, son derece çirkin. giyim her daim kötü, özel gün veya gündelik farketmiyor. bu hali fena değil ama bu kadar hazırlanmış hali bile beni hayran bırakan bir güzellik değil. vücuduna bakıyorum, kollar, sırt, bacaklar, kalça, göğüsler, bel, her birini ayrı ayrı ele alıyorum, 'aaaa ama baş şurası hala çok güzel' dediğim biyeri yok, bütün olarak da aman aman değil. kendine biraz dikkat eden 50 yaş ev hanımından hallice. benim görüşüme göre kariyer planlamasını 90'ların başından itibaren kaliteli bir çizgide sürdürseydi büyük bir sinema yıldızı olabilirdi. maalesef şu an seçimleri kendini konumlandırdığı alanlar ve hareketleriyle türk medyasının şişirdiği bir balon olmaktan öte değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzun her bir kelimesine katılıyorum. Bu kadar-kendi iddiasına gore-spora ve imkana cok daha farklı yas alabilir, kariyerini ise cok daha zekice yonetebilirdi. Ben mesala Allah vergisi alt yapısı ablasından cok daha dezavantajli olan kızkardeşini cok daha bakımlı, fit ve güzel buluyorum. Ha ben 50 yasına geldigimde HA kadar bile bakımlı görünemem muhtemelen ama zaten ben de Türkiye'nin en güzel kadını oldugumu iddia etmiyorum. Kıyafet ise bence Laleli isi.
      NCY

      Sil
  5. ilk elbisenin yandan sarkan kolu ve dekoltenin biraz fazla aşşağıda olması dışındaki her şeyi beğendim. bence fıstık gibi görünüyor. sadece çenesine yaptığı ve bacağında da var, şu anlamasız ve çirkin ötesi dövme... bence çok saçma ve anlamsız. aslında hülya avşar en az 5-6 kg verse bir içim su olur. neden vermez anlamam.

    YanıtlaSil
  6. Benim icin Hulya Avsar'in guzelligi pek tartisilabilecek bir guzellik degil dogrusu. Bu kadina baktigimda standartlarin cok cok otesinde, muhtesem bir guzellik goruyorum. Soylenenlerin aksine, bence Hulya Avsar cok guzel yas almakta. Kiyafetinde tek sorunlu buldugum yer sirt dekoltesinin fazla asagida olmasi. Evet, belki kafamiza kazinmaya calisilan kadin prototipinden uzak dustugu soylenebilir. Ama "kalin" bulunan ne kollari, ne basenleri bence havasina bir golge dusurebiliyor. Bu kadin gercek, dogal bir guzellige sahip ve isiltisiyla parliyor. Zaten Hulya Avsar da bunun pek ala farkinda ve bence "Ben Turkiye'nin en guzel kadiniyim" dediginde kendine duydugu guven cogu kisiyi rahatsiz ettiginden bu kadar acimasizca elestiriliyor. Ne kadar iyi giyinirse giyinsin, yuzlerinde o "sisirilmis" operasyonlarin izlerini tasiyan bayanlarin yaninda evet bir kac kirisiklligiyla, belki yuzundeki lekeriyle ve belki "kalin" bulunan bedeniyle fakat inanilmaz isik sacan o guzelligi ve aurasiyla parliyor. Ben ona baktigimda hala Turkiye'nin en guzel kadinini goruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. grace kelly'nin, princess diana'nın zarafetini, aurasını hiç düşünmeyelim, aşağı yukarı kendi yaş grubundaki kelly rutherford'ın, jennifer aniston'ın, kendisinden 5 yaş büyük medeleine stowe'un fiziğini falan boşverelim. hülya avşar tüm zamanlar için 10 üzerinden 100. güldürmeyin allah aşkına :) kendisini beğenirsiniz, takdir edersiniz, yaşına göre ben çok güzel buluyorum en azından estetiksiz falan dersiniz saygı duyarım, fikirdir. ama 'muhteşem güzellik, ışık saçıyor' falan diye komik olmayın :)

      http://www.pressturk.com/galeri/photoshopsuz-hulya-avsar-(galeri)/85033/

      Sil
  7. Bu kadın yaşına göre özellikle estetik delisi olmamasıyla gerçekten güzel bir kadın. Yoksa her yerini yaptıracak parası mutlaka vardır. Kolları da şişman falan değil gayet yerli yerinde bir fiziği var. Kolları şişman, tombul diyenlerin kendi kolları nasıl acaba??? Ya da 50'lerinde nasıl gözükecek o kolları merak ediyorum. Bence de çok güzel yaş alan bir kadın biliyoruz ki bugünn ortada çok iyi yaşlanıyor diye bildiğimiz tüm isimler neredeyse haftada bir tonlarca işlem yaptırıyor, ara sıra liposuction'dır, mezoterapidir her işlemi yaptırıyorlar. Bu kadın estetik bombası değil herkes gibi yaşlanmayı seçmiş normal bir kadın. Beynimiz yapay güzellik algılarıyla nasıl yıkandıysa işlem görmüş güzelliği ham ve doğala tercih eder olmuşuz. Böyle yaş alarak birçok kadına yaşlanmanın doğal yüzünü gösterdiği için tebrik ediyorum kendisini. Kimse gerim gerim ya da süpermodel gibi yaşlanmak uzaylı gibi gözükmek zorunda değil. Bu arada kendisini sanatsal açıdan umursamıyorum bile ama bu tavrı takdiri hakediyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adımı veremem21 Mayıs, 2013

      Hülya Avşar'mı yapay değil??? Onunla küçük dokunuşlarını yaptırdığı yerde defalarca karşılaştım.Çünkü yakın akrabam orada çalışıyor. Sadece çok küçük dozlarda ve akıllıca atışları emin ellere yaptırıyor. Botox, dolgu kendisinde mevcuttur.

      Sil
  8. Bence yaşına göre gerçekten hoş bir kadın, en azından yüzünde şarkmış dudaklar çekilmiş botokslu fena gözler yok. Hala çok güzel. Siyah renk çok kurtarıcıdır. Çok yakışmış saçlarını toplasaydı sanki o takılar daha bir ortaya çıkardı.

    YanıtlaSil
  9. Yuzu dogal gelmiyor bana. Hem Twitter fotograflarindaki, hem de buradaki botoxlarini bir tek ben mi goruyorum? Evet, diger bircok unluye nazaran mudahalelerin daha olculu oldugu soylenebilir, ancak dogal da gorunmuyor. Asiri yapayliga o kadar alismisiz ki, Hulya Avsar bize dogal geliyor.

    Fiziksel kusurlarini daha iyi kapatacak bir kiyafet secebilirdi. Guzel giyinmenin ve gozukmenin illa ki daracik ve asiri dekolteli kiyafetlerden gecmedigini umarim bir gun ogrenir.

    YanıtlaSil
  10. Hülya Avşar'ın cesaretini alkışlıyorum :) Aslında genele baktığımızda gerçekten hoş görünüyor zaten yüzü bir çok eksiğini kapatıyor beni rahatsız eden kolları ve dekoltenin derinliği oldu.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  11. kolları şişman yorumunu yapan ben değilim ama yoruma katıldığımdan cevabını vereyim. 50 yaşıma geldiğimde nasıl olur bilmiyorum ama bunun iki katı da olsa önemli değil çünkü 'ben çok güzelim' gibi bir iddiam olmaz zaten. ve şu çapsız bakış açısından lütfen kurtulalım birşeyi eleştirmek için o şeyin daha iyisi olmaya gerek yoktur. hayatınızda hiç beğenmediğiniz film, kitap olmadı mı? siz o filmden daha iyisini çekebilecek değilseniz o filmi beğenmek zorunda mısınız? veya güzellik yarışması jürileri yarışmacı kızlardan daha güzel olmak zorunda mı? köşe yazarları da olmasın o zaman 'geçin siz yönetin ülkeyi bakalım' desinler, hiç eleştirmeyelim yönetemiyorsak, doğrusunuz diyelim. daha örnek vereyim mi anladınız mı yoksa?

    bir kadın 'ben çok güzelim, en güzelim' diyorsa, bu bir iddiadır ve güzelliği tartışmaya açılır. ha böyle bir iddiası yoksa güzelliğini tartışanlara halt etmek düşer, abesle iştigaldir. güzelliğin tabii ki top model standardında değilse güzel değil gibi bir bakış açısı yoktur, yaş konum vs değerlendirmeye katılır ama 'suratı full botoxlu olan da var' diye botoxsuz herkesi baş tacı edecek değiliz. yanlıştan örnek olmaz zira. ben h.avşar'ı ortalama bir güzellikte buluyorum, çünkü kendi yaş grubunda çok daha güzel çok kadın gördüm, hiçbiri de 1.78 boyunda 50 kilo süper vücut, full estetik değildir. siz güzel bulabilirsiniz, buraya kadar saygım var ama 'muhteşem ötesi, gelmiş geçmiş en güzel kadın, güzelliği ışık saçıyor' falan diye abartırsanız komik olmaktan öteye gidemezsiniz, ha işte o zaman genişleyen hatlarını, sarkmış kol-bacaklarını kalınlaşan belini göbeğini gösteririm ve savunması da 'ne var estetikten görünmeyen kadınlar var!' değildir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuza bayıldımm eliniie gönlünüze sahip :) özellikle bir şeyi eleştirmek için o şeyin daha iyisi olmaya gerek yoktur görüşünüze canı gönülden katılıyorum. bunun bir de "kıskanıyorsunuz ondan" versiyonu var ki insanı delirtmeye yetiyor :)

      Sil
  12. Ben saçını beğendim açıkçası, Hülya hanım makyajsız, koyu ve lekeli gibi ten rengi ile hoş görünmese de kıvamında bir makyajla kesinlikle yaşının güzeli. Takıları ön plana çıkarmak için siyah ve gösterişsiz bir elbise giymesini Chopard zorunlu kılmamışsa, bu kadar Cannes güzelliği arasında çok kötü bir elbise tercihi ve temsili bence. Yani bana göre, bir aktristin ve tasarımcısının, Cannes vizyonunun bu olması kabul edilebilir değil.

    YanıtlaSil
  13. Doğal mı:)?!!!! Bir yıl önce ki yüzüyle şimdi kinin alakası yok,elbette ki yapıldı ama zaten bu zamanda bu kadar imkanı olup,bu işi yapan birisi yaptırmasa abes olur.
    Makyaj kötü bence,elbise de,elit gözükmüyor.O ses yarışmasında bile çok daha hoş gözüktüğü zamanlar olmuştu. Dilek Hanif'le problemlerini bilmiyorum ama bence O'na dönse süper olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya Avşar Dilek Hanif'e dönse bile, Dilek Hanif'in H.A ile iki cihan bir araya gelse işi olmaz. Buna o kadar eminim ki!!!

      Sil
  14. Muhteşem süper demek yanlış olur tabi ama kötü berbat demekte aynı şekilde yanlış ortalama olmuş yani..Saçlarını kesinlikle kısaltmalı ama oğlan çocuğu gibi değil;kıyafet konusunda da modacısını kesin değiştirmeli iyi gözlerle çalışmıyor bu kıyafette o takı olmamış sırt dekoltesi abartılmış ve makyajıda güzel değil;kilo kollar için incecik fit değil yaşına göre hallice daha iyi olabilir ama demekki bu kadar oluyo...Profesyonel birileri olsa çalıştığı kişiler saçlarının suratını daha sarkık gösterdiğini kıyafet seçimlerindeki yanlışları bir şekilde vücudundaki fazlalıkları kamufle etmesine yardımcı olabilirlerdi sonuçta kendisi beceremeyebilir..Sonuç olarak cannes için normalin altında olmuş ışık saçacak bir durum da göremedim..

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Pelin, geçenlerde kendisini İstinye Park Zara'da gördüm ve korkunçtu. Kocaman bir popo, sarkık kollar, kalın ayak bilekleri.. Cildi desen fazlasıyla lekeli, saçları sanki yağlıymış gibi pis bir görünüme sahipti. Herkesin güzellik anlayışı mutlaka ki farklı. Ben ne yazık ki çoğunlukla aynı fikirde değilim, gördükten sonra kendisini güzel bulmuyorum. Özgüvenini de çok zavallıca buluyorum ve bir an önce kendini her anlamda farketmesini diliyorum. Burada da gerçekten son derece kilolu görünüyor. Saçları bana kalırsa yine çok ahım şahım değil, bu vücutla bu dekolte benim için çok birşey ifade etmedi. Kesinlikle bir star görüntüsü yok. Oraya Ajda Pekkan gitseydi, fark çok açık olurdu.
    Sevgiler,
    Sena

    YanıtlaSil
  16. İnstagramda: 50 yaşında bu kadar dekolte olur mu? haa insan 50 yaşındaysa dekolte giymeyecek değil tabii ama..... kendini Twiggy mi sanıyor? diyenlerden biri de benim. Ama bir şeyler olmamış işte. Belki hatlarının yuvaraklığı, minyon oluşu ama çok farklı bir elbise seçebilirdi.Ben bu elbiseyi hiç beğenmedim kendisine de yakıştırmadım açıkçası.Hele ki Cannes için vasatın altında bir seçin bana göre. Yoksa Hülya Avşar'a bayılırım çoookk beğenirim.

    Bir arkadaşım var burada çok uzun yıllardır tenis oynuyor kızcağızın kolları da tenisden dolayı kalın ve dolgun. Acaba tenis oynayanlarda böyle mi oluyor.

    YanıtlaSil
  17. Ya bir de ne geldi aklıma bundan 3 hafta kadar önce Cunda'da restaurantta yemekteydi kendisi. Ben de sahil boyu yürüyorum. Ay bu ne hoş bayan diye gözüm Hülya Avşar'a gitti ama kendisinin HA olduğunu o an anlamadım. Çok havalı, dimdik oturan, ve gayette normal kiloda, öyle etli butlu değildi bir kadındı. Kadının sıradan kıyafeti ile farklı bir aurası var bana göre. Havalı kadın yaa, ben beğeniyorum.Diyorum HA olduğunu anlamadım ilk başta ve gayet zayıftı.( Tabii Twiggy kadar da değil:)) ama abartıldığı gibi de kilolu değil yani:))

    YanıtlaSil
  18. Şimdi buradaki yorumları okudum da acaba benim gözlerim gerçekten bozuk mu:)) Yada ben sırf bel kısmından yukarısını gördüm de ondan mı bana incecik göründü acaba? diyor ve son yorumumla herkese iyi geceler güzel günler diliyorum Pelincim. Senin de güzel yazılarına,emeklerine tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. ben ise saçını hiç beğenmedim, çok basit gözükmüş, barbie den hallice, kusura bakmasın kimse 50 yi geçince bu genç kız saçları komik olmaya başlıyor. kısa saç daha asaletli duruyor kendisinde.

    YanıtlaSil
  20. Dayanamıyorum ve ikinci yorumumu da ekliyorum :) Tenis oynayanların kolları kalınlaşır evet ama sarkmaz. Ayrıca hobi olarak tenis oynayan birisinin bundan çok fazla muzdarip olması mümkün değil bence, profesyonel oyuncuların derdidir kol kalınlığı. Ayrıca kolların kalınlaşmasını ve sarkmasını önlemek için çok etkili egzersizler vardır. Hülya hanım imkanlarında, işi ve egosu gereği fiziğine bizden çok daha fazla özen göstermesi gereken bir insanın "bu Cannes görüntüsünün" hiçbir bahanesi olamayacağını düşünüyorum ısrarla.

    YanıtlaSil
  21. Hülya Avşar güzel kadın güzel. Yüzüne estetik retouch lar da yaptırıyorsa da hiç de belirgin değil. Ama keşke şu kilo problemini çözse idi. 10-20 yaş daha genç gösterirdi.
    Kıyafete gelince, sırtı falan öyle açmak hiç mi hiş olmamış kırmızı halida. 34-36 beden olursun anlarız.Gerek yok bunlar. Hele o kolye kare kesim strap li bir model le takılır mı? Hah, H.A bunu anlamıyor, Chopard'ın creative director u de mi anlamıyor. Valeur vereceklerine kolyeye,harcamış gitmişler o değerli parçayı.Suç burda Chopard 'da bence.

    YanıtlaSil
  22. Hulya Avsar Cannes Film festivale bir Chopard yuzu gibi gitti. Maalesef bir oyuncu, ya da bir filmin, ya da Turkiyenin film industrinin yuzu olarak degil. O yuzden bu elbise sade bir background gibi kulandilar bence, ve o cok basarili oldu. Guzel pirlantalr gostermek icin sade ve siyah bir elbisesi en uyugun dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  23. Ya siz birakin Hulya Avsari siz Saadet Isil Aksoyu gordunuz mu Cannes Film Festivali Kirmizihalisinda.. MUH-TE-SEM GORUNUYOR !! gercekten muhtesem bu kadar mi zarif ve sik olunur.Valentino Couture elbisesi ile yakti gecti. Cansu Dereyle beraberlerdi. Cansuda cok hos ve zarifti ama Saadet kadar degil..Nasil paylasmadiniz resimlerinizi hala cok sasiriyorum siteye hemen yazinizi okumak icin girmistim :)

    YanıtlaSil
  24. Hülya Avşar'ın elbisesi çok güzel fakat onun yaşındaki bir bayana hiç yakışmamış. Sırt dekolteli bir elbise hiç olmamış hele hele öyle bir gece için hiç olmamış. Gerdanlığı muhteşem ona diyecek sözüm yok zaten Chopard markasını her zaman sevmişimdir. Kendimde bu markanın ürünlerini kullandığım için gerdanlık zaten süpeer;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.