Düğün Sezonu Açılmıştır :)

Günlerdir o kadar şiştim o kadar bunaldım ki artık meditasyona ihtiyacım var. Bu yüzden gelsin moda, güzellik, şıklık..

Malum yazın başlaması demek bol bol Elie Saab 'lı gelinlikler demek.. Sosyetem de sanat camiam da pek sever Elie Saab 'ı. E haksız da sayılmazlar doğrusu. Hangi gelin birbirinden güzel, zarif ve işçilik delisi gelinliklerden giymek istemez ki ?





Bade İşçil 'in gelinliği Elie Saab 'ın geçtiğimiz sezon pek revaçta olan Aglaya modeli. Resmini görür görmez eteğin şaşalı görünümü çok hoşuma gitmişti. Ama ne yalan söyliyeyim Bade İşçil 'in gelinliğinin Aglaya olduğunu anlamam uzun sürdü. Çekimlerde gelinlik bir içim su ama Bade İşçil 'in üstünde alalade bir gelinlik. Eteğin içine tarlatan giymediği için albenisi sönmüş ve bacak boyunu baya kısaltmış. 



Dünya güzeli Bade 'miz için fazlasıyla sıradan bir modele dönüşüvermiş.. Bir ara makyajı için Kate Middleton 'ın gelin makyajını yapan makyözü getirdiklerini okudum. Umarım dalga geçmişlerdir. Ortada woww denilecek hiçbir makyaj görmedim. Ha doğal görünümü severim. İyi ki allar pullar olmamış ama kimbilir ne paralar verilmiştir. Üzülürsem birtek buna üzülürüm. Katlı duvağı sevmedim. Hele bazı karelerde duvak iyi bir baş belası olmuş. Buketi fena değil.

En güzeli ise yüzündeki mutluluk taşan gülümsemesi. Bu güzel çifte mutluluk dilerim. 



Romina Hakko 'nun gelinliği ise ilk saniyede bu kesin Elie Saab 'dır diyebileceğiniz bir model. İşçilik olağanüstü güzellikte. Instagram 'da gelinliği için bu havalara göre fazla kapalı dendi ama bir sinegog nikahı için son derece uygun bir model. Sinegog da giyilen gelinliğin dekoltwli olmayanı makbuldur. Saç modeli ve makyajı harika. Olmamış diyebileceğim tek şey bu sanat eseri gelinliğin altına uygun bulduğu YSL Tribute ayakkabıları. Nasıl böylesine vasat ve uygunsuz bir model seçilmiş bilemedim. Halbuki o kadar fazla işçilik var ki satenden düz bir ballerinas bile giyebilirmiş.











Bizler Elie Saab severiz ama Avrupalı aristokratların kraliyet düğünlerinde seçimleri genelde Valentino olur. İsveç prensesi Madeleine 'in gelinliği de Valentino Garavani imzalı. Sadece eskizi bile kalbimi fethetmeye yetti. O nasıl klas ve zarif bir dantel dokudur öyle. Muhteşemm ! Saçı, makyajı, duvağı, buketi, ayakkabı modeliyle kısaca herşeyiyle kusursuz bir prenses gelin olmuş. Ha arada gelinin yakası dağılmış ama bu bile sırıtmamış aksine hoşuma gitti :) Amerikalı damadın vatandaşlığından vazgeçmeyip ünvan almaması ise ayrı bir güzellik olmuş. 


Yorumlar

  1. bade işçil'in gelinliğiyle resimde görünen aynı değil gibi? omuz askıları kısmından daha iyi anlaşılıyor, google'da iki modelin de omuz ve göğsünü daha iyi incelerseniz, belli.

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle bade işçil hayal kırıklığı:( ne saçı ne makyajı, ne gelinlik..Üstelik pronovias hayranıyım ama bu model olduğunu duyunca ayrı bir şaşırdım.

    YanıtlaSil
  3. oh be nihayet:)
    esra

    YanıtlaSil
  4. Bade İşçil'in resimlerinde tek beğendiğim şey gülen yüzü, çok mutlu gözüküyor. Romina'nın gelinliği, saçı, makyajı kusursuz. Sinagog sonrası Çırağan'da yapılan düğünde de aynı gelinliği mi giydi merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Favorim Bade Malkoç Sualp çifti.. Son senelerde birbirlerine bu kadar yakıştırdığım bir çift daha hatırlamıyorum.. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar.. Allah herkese Bade İşçil'in yüzündeki mutluluk taşan gülümsemeyi (çok güzel ifade etmişsin) nasip etsin.. Sade ve çok hoş bir gelin olmuş..
    Diğer çiftlerede sonsuz mutluluklar..

    YanıtlaSil
  6. çok enteresan! Bade'nin gelinliğinin manken üzerindeki haline bayıldım.Bade'nin üzerinde hiç beğenmedim mankenin üzerinde daha dökümlü durmuş.

    YanıtlaSil
  7. Modeller aynı ama eteklerde dantel daha az kullanılmış. Gelinlik seçiminde modelin güzelliği değil üstümüze neyin yakıştığı önemli bence gelinlik çok sönük duruyor. Fiziğine ve o güzelliğe böyle bir gelinliği yakıştıramadım :) Aynı fikirdeyiz. Şu ikinci gelinlik modeli harika umarım güpürü işleyenin gözleri bozulmamıştır. Gelinliklerin çoğu el emeği ile yapıldığı için özellikle dantel süslemeleri uzun zaman alıyor.

    YanıtlaSil
  8. prensesin gelinliğini ilk gördüğümde beğenmedim ama gördükçe hoşuma gitti bence skeç hali daha da güzel gözüküyor belki de ben elie saab gibi daha parlak dantel sevdiğimden bu küpür gibi olan dantel pek hoşuma gitmedi! yani ablasının sade gelinliği çok daha güzeldi haa kate middleton kadar güzel değil! bu arada kate makyajını kendi yaptı bunu tüm dünya biliyor açıklama bile yaptı kraliyet ailesi bade işçil in makyajı ne yazıkkı çok iyi değil o kadar para dökülüyorsa nasıl o alın parlar hiç anlamam ? romina hakko nun gelinliği bence muhteşem tek beğenmediğim belindeki kemeri boyunu kesmiş gibi gerçi o bile gözükmez o ayrı muhteşem gelinlik bence! bade işçil in gelinliği prnovias koleksiyonundan yani tam bir elie saab denmez çünkü bu model gelinlik hazır bizzat mrs. saab ın yapmadığı aşikar! :)) royal wedding lere ayrıca zaafım olduğundan prenses saç makyaj takı e ayakkabı ile açık ara önde bence ::D

    YanıtlaSil
  9. o zaman elie saab moda çekimleri gerçekten olağanüstü. bade işçil de güzel evet ama gelinlin esas çekimindeki duruşuna zarafetine bakar mısınız? bade işçil'in fiziği çok güzel olmasına rağmen alttaki fotoğraftakinden çok daha sıradan duruyo gelinlik.

    YanıtlaSil
  10. Bade İşçil' in gelinliğinin etek uçları sonuna kadar güpür, modelde ise güpürden sonra tül devam ediyor bu da demek oluyor ki model kesilmiş, kısaltılmış içine de tarlatan giyilmeyince boyunu kısacık göstermiş. Yanlış bir seçim olmuş.Çok yakışmışlar mutluluklar dilerim
    Hatice

    YanıtlaSil
  11. bade işçil'in gelinliğini görünce verdiğim tepki "bu nasıl bir elie saab?" oldu, sorry

    YanıtlaSil
  12. badenin gelinliği ileresmdeki gelinlik aynı evet.
    ama sanırım tadil ettirilmiş.
    geçen sene evlendim gelinliğim de pronovias 'tandı. Bana sormadan öyle bir tadilat yapmışlardı ki gelinlik tanınmaz hale gelmişti. Gerçekten güzel olacağına inandıkları için kafalarına göre orayı kapa, göğüs kısmına dolgu koy vs yapabiliyorlar. Pronovias çalışanları gelinliğin tadil edilmiş hali gibi kalması için o kadar uğraştılar o kadar uğraştılar ki neredeyse kanacaktım.
    Ellie Saab nereden alınıyor bilmiyorum ama Bade'yi de kandırmış olabilirler ve gelinliğin şeklini bozmuş olabilirler.
    Özellikle Vakko, Pronovias, Beymen gibi büyük markaların gelinlik bölümünde çalışanların gerçekten modern ve vizyon sahibi olmaları lazım bence.
    Herkese keyifli haftasonları :)
    Ece

    YanıtlaSil
  13. IG'de dediğim gibi Bade İşçil'in resimlerini görünce ne güzelliği ne gülümsemesi kalıyor hafızamda, hemen koşup yüzümü ve saçımı 2-3 saat yıkayasım geliyor, saçlarında da makyajında da çok kötü görünen yağlı yağlı duran bir parlama var...
    Prensesin gelinliğinin etek ucundaki kat çok ama çok basit görünüyor, kötü duruyor,
    Romina Hakko'nun gelinliği,saçı, makyajı harika ama bence bu kadar kapalı bir gelinliğin altına markası ne olursa olsun böyle açık bir ayakkabı giyilmemeli diye düşünüyorum, çok tezat ve alakasız bir görüntü oluşuyor,işte böyle...

    YanıtlaSil
  14. kraliyet damadinin vatandaslik degistirmemesi unvan almamak icin degil, isvec'te vergi odememek icin. zannettigimiz gibi egaliteryan bir durum yok yani. gelinligini de yakistirmadim, hamile elbisesi gibi duruyor. Ablasi daha guzeldi valla.

    Bade hanimin elbisesi, duvagi ve bence makyaji malesef olmamis. makyajda yuzunun ceperinde gercek ten rengi, sonra koyu bir fondoten var, nasil duzeltmemisler hayret.

    romina hakkonun her seyine bayildim. herseyine.

    YanıtlaSil
  15. Bade iscil gunluk hayatta sipsak cekilmis fotograflarda bile daha guzel cikardi.o duvaga o berbat saci hangi kuafor yaptiysa iyi bi dayagi haketmis bence.su gibi kiz sadece parlak bi alindan olusuyo sanki.fotograflar da kotu. Komplo kurulmus gibi kiza.insallah mutlu olurr

    YanıtlaSil
  16. Bade iscilin gelinliginde en begendigim sey askilarinin durusu. Straples gelinlik hic sevmiyorum. Straples disinda bir model tercih etmesi guzel. Bir de bana reklam modelindeki renk daha kirik beyaz, badeninki ise daha kar beyaz geldi. Kirik beyaz olan daha guzel duruyor. Daha vintage havasinda. Romina hakkoya bayildim. Cok asil cok kibar. Ayakkabisi da grounmez nasil olsa diye dusundu herhalde. Yuksek topuklu platformlu giymek istedi belki:) prenses eh. Cok begenmedim. Yasli diye midir nedir guzel enerji vermedi bana.
    Bade ile ilgili makyaji ben de hic sevmedim. Cok yagli duran ve cok abarti bronz bir cilt olmus.
    Neyse gecmis bitmis hepsine omur boyu mutluluklar:)
    Tugce

    YanıtlaSil
  17. Romina Hakko içlerinde eh işte dencek olmuş, o da ayakkabılarla batırmış.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba asagidaki blog sanirim yazinizi kopyalamis
    http://fashionstyletr.blogspot.com/2013/06/dugun-sezonu-aclmstr.html?m=1

    YanıtlaSil
  19. Romina Hakko yine gelin olma isteği yarattı bende..diğer iki gelin ise bu muhteşemliğin yanında gerçekten sönük kalmışlar.neyse ben biraz daha RH görsellerine bakacağım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.