EN GÜZEL SİYAHLAR..

Yaz aylarına yakışmayan tek renk siyah olsa gerek. Ama bazen öyle güzel örneklerini görürüm ki bu yakıştırmamayı unuturum gider.

Nazlı Goldenberg, Deniz Marşan, Ela Taşkent ve Ezgi Kıramer seçtikleri siyah elbiselerle harika görünüyorlar.



Nazlı Goldenberg 'in her iki tarafa taktığı saç tokaları hemen dikkati çekiyor. Saçlar uzunsa bu tarz aksesuarlar bir başka güzel görünüyor. Makyajı, aksesuarları ile hem sıradışı hem de çok hoş.


Deniz Marşan 'a Elif Cığızoğlu elbise çok yakışmış ve güzel taşımış. Saçlarını sevmeyenleriniz var ama ben bu tarz topuzu kendisine çok yakıştırıyorum. Giydiğine çığlık attırmayan dingin bir tarzı olduğu için çoğu kez seçtiklerini yakıştırmasını biliyor. E mesleği gereği de bilsin bir zahmet :)


Ela Taşkent her zaman ki asil sadeliğinde. Tam bir zarafet abidesi. Havasıyla seçtiklerini örtüştürmeyi de iyi biliyor. Doğal olarak ortaya da böylesi bir şıklık çıkıyor.


Ezgi Kıramer tam bir yaz kokteyline nasıl giyinmeli der gibi.. Güzel bir elbise, Aquazzura 'dan seksi bir stiletto, doğal saç ve makyaj ve işte bildiğimiz sevdiğimiz Ezgi Kıramer

Yorumlar

  1. Ezgi Kiramer yine ef-sa-ne!

    Nazli Goldenberg'in de elinde yanilmiyorsam bir Kenzo Macaron clutch goruyorum. Ona da kalplerimi gonderiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Pelinnn yardım lütfenn :)) instagram hesabındada gördüğümden beri Ezgi kıramer in elbisesi rüyalarımda.markasını biliyormusun olmadı terziye alıp gidicem valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saint Tropez den almış no name bir elbiseymiş. Blogunda öyle yazmış ;)

      Sil
  3. Deniz Marşan ve Ezgi Kıramer'i beğendim zaten hiç yanıltmıyorlar tarzlarını beğeniyorum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. Ela taskent cok asil. Favorim o oldu. İkinci olarak ezgi kramer diyorum. Ucuncu nazli goldenberg. Sac aksesuarini cok yakistirdim. Ama gozume cok iri gozuktu. Ne kadar guzel olmasina ragmen kilo almis gibi geldi. En son deniz marsan diyorum. Deniz marsanin da kalbi kirilmasin. Rakipler cok iyi. Vucut yapisina yakistirmadim bu elbiseyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum, tek farkla, Ezgi Kramerin elbise etegi disinda elbisenin gogsu, kolu hicbirseyini begenmedim. Gunesten agarmis bir plaj elbisesi gibi duruyor, etekteki detay disinda. Ayakkabilari da arkada ananas formunda, altin altin yapraklar cikiyor meyvenin yesil yapraklari yerine, o isli ve tatli etek kismi ile cook fazla kacmisti, acikcasi bu eslesmeyi iyi bulmadim.

      Sil
  5. tek yorumum EZGİ KIRamer'e, sen giydiğin herşeyi nasıl bu kadar güzel taşıyorsun, nasıl kendine bu kadar yakışanı buluyorsun???? süper süper süperrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  6. Ela Taşkent göz kamaştırıcı derecede şık ve asil görünüyor...

    YanıtlaSil
  7. Ela Taşkent göz kamaştırıcı derecede şık, asil ve havalı görünüyor, şu kısacık yorumu yazana dek bile defalarca tekrar tekrar baktım, bravo...

    YanıtlaSil
  8. ben ezgi kıramer hayranı olarak tek geçiyorum kendisini o asaleti,saçı,elbisesi,ayakkabısı resmen asalet tanrıçası bence.nazlı G.saçlarıma bayıldım bayılıyorumda şu an çok güzel aksesuarlarıda öyle acaba nerden dir pelincim markası nedir bir bilgin varmı.deniz.M topuz saç çok yakışır elbisesini pek beyendimi söyliyemem ama tarzı ve havası farklı.Birde nazlı hanım saçlarınındaki sır ne acaba böyle uzun ve güzel olmasının sırrı bizi takip ediyorsa cevap veririse çok sevinirim pelincim harika bir post ellerine sağlık______

    YanıtlaSil
  9. Deniz Marsan felaket! Bu kiyafetin nesini begendiniz Allah askina? Ezgi Kiramerin o tuhaf elbiseside cok kotu :/

    YanıtlaSil
  10. İpek hanım saçlarına takmış olduğu taokaları ben nerde bulabilirim?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.