NAZLI YAZICI 'nın GELİNLİĞİ



Genç bir çift daha evlendi. Nazlı Yazıcı ve Kaan Sert. Kendilerine mutluluklar diliyorum(z). 

Ve hemen Hakan Yıldırım imzalı gelinliğini mercek altına alıyorum. Bir kere eteğe bayıldım bayıldım bayıldım. Benim için bir gelinlikte ideal dozda kabarıklıkta bir eteğe sahip. Çok yakışmış. Gelinliğin belden üstüne pek ısınamasam da etekle uyumlu o yüzden fazla birşey diyemiyorum. Hatta abartısız ama gösterişli havası hemen hissediliyor. Saç modeli zarif olmuş ve yakışmış. Gelin makyajı olarak insan doğal olarak farklılık istiyor o yüzden bana göre fazla koyu kaçması pek önemli değil beni boşverin :) Duvağın modeli ve boyu da ideal. Tek şikayetim bordoya kaçan koyu kırmızı renkli buketi. Renk çok sert olmuş dersem benimle aynı fikirde olur musunuz bilemiyorum. Hani ha beline kırmızı kurdela takmışsınız ha bu buketi kullanmışsınız aynı şey gibi. Belki bukete tutturulan uzun kurdela olmasaymış daha iyi olurmuş. Bir de gerdanlık yakut olmayıp zümrüt olunca ortaya çok farklı renkler çıkması ahengi bozmuş. 

Verdikleri 2 resim de çok hoşuma gitti. Yakışmışlar, mutlular gerisi boşş :)

Evlenecek olanlar için gelinlerimizin hep yüksek kalite resimlerini koyuyorum ki fikir sahibi olun, alın hemen terzinize gidin :) 



Yorumlar

  1. Öncelikle bir ömür boyu mutlu olsunlar, en önemlisi bu gerisi boş!

    Gelinliğe gelince, üzgünüm ama duvaktan ve gelinin güzel yüzünden başka bir şeyi beğenemedim. Gelinliğin üstü Çırağan'a ve bu güzel yüzlü Nazlı Yazıcı'ya biraz hafif kaçmış. Neyse ki gelinliğin etek modeli biraz kurtarmış işi. Buket ise gelinden rol çalmış demekten başka bir cümle kuramıyorum. Gelinin önüne geçecek ne takı, ne makyaj ne de her hangi bir aksesuar kullanılmamalı, kullandırtmayın da diyebiliriz:)Makyajının da güzel yüzüne çok ağır kaçtığını söylemeden edemeyeceğim, ama kendisi beğenmiş bize sadece güzel dilekler söylemek düşer son olarak. Sevgiler, Çağla

    YanıtlaSil
  2. Gelinliği beğendim ama makyaj ve buket olmamış bence. Burada her ne kadar kadınların giysilerine baksak da damadın takımına da hayır diyorum o ceket çok yaşlı işi geldi bana. Yine de bir şekilde güzel bir görüntü sergilemişler o da mutluluklarından herhalde :)

    YanıtlaSil
  3. çift çok yakışmış çok genç ve güzeller ancak kıyafetler bu tarz bir düğün için 10 üstünden 6.Sert ve Yazıcı ailesi gelinliği çok daha iyi bir markadan secebilirlerdi....Gelinlik demode ve toplama bir model olmakla kalmayıp inanılmaz ucuz bir kumaşla hayata geçirilmiş.Üst bölüm ve alt bölüm stil ve çizgi itibari ile kopuk .Duvak kumaşı çok ucuz..Damatın kıyafti de keza çok daha iyi olabilirdi..Çiftin güzellikleri ayrı bir konu ama burada kıyafet eleştirdiğim için bunları yazmayı istedim doğrusu..Mutluluklar çocuklar ..

    YanıtlaSil
  4. Hemencecik ömür boyu mutluluklar dilemekle birlikte.... Makyaj çok sert, gelinlik kumaşı ucuz duruyor, toplama olduğuna katılıyorum... Türkiye'de couture gelinlikte Yıldırım Mayruk tek demek istiyorum ama bazen o da acayip garip ve çirkin gelinlikler yapıyor kalite ve model anlamında. Sanırım ne kadar ekmek o kadar köfte... 50 bin tllik Mayruk başka 30 binlik başka oluyor galiba. Neyse Hakan Yıldırım'ın bir gelinliğini daha canlı canlı görmüştüm o da fiyaskoydu kalite anlamında. Demek ki herkes Oscar, Vera, Reem, Monique, Carolina değil aslında Hakan'a 30-50 bin vereceğine bu tasarımcılardan en pahalısını aynı fiyata almak hatta daha ucuza sanırım daha doğru. Sevgiler, adsız :)

    YanıtlaSil
  5. bayıldııım resmeen çook güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. davetliler? en eğlenceli kısım nerede?! :)

    YanıtlaSil
  7. buket tercihindeki kırmızıyı çok sevdimm.göz makyajı ise ilk görselde ne fazla kaçtığını gösteriyor.takı da pırlantayı tercih ederdim.mutluluklar

    YanıtlaSil
  8. Acaba Reina'da yasananlar dogrumu ? Dogruysa bu guzel genc yeni evli bayan dugunden 1.5 ay sonra aldatildi hemde esiyle beraber gittigi klupte :( Erkek milletine guven olmuyor hakikatten ..... Cok aci .....

    GC

    YanıtlaSil
  9. :( umarım reinada yaşananlar doğru değildir.güzelde bir kız.

    YanıtlaSil
  10. çok çok üzücü bir durum yazık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.