SOSYETEMDEN ŞAPKA GEÇİDİ...

Romina Hakko ve Niv Herzikowitz 'in Şalom Sinegogu 'nda gerçekleşen dini nikahlarında tam anlamıyla bir şapka geçidi yaşandı. Konukların hemen hemen hepsi kıyafetlerine uygun şapkalarıyla ortaya hoş bir görüntü çıkardılar. Şapka kültürü dendimi akla ilk gelen İngilizlerin absürd seçimleri ve kıyafetlerinden sonra sosyetemin bir kaç kişi hariç genel olarak şıklığı yakalaması çok hoşuma gitti. En beğendiklerim Philip Treacy marka şapkalarıyla Dalia Garih (2), Feryal Gülman (12) ile Azer Hakko (13) ve Berrin Okçu (14) oldular. 


Ortama ve duruma uygun giyinip baştan aşağı en şık bulduklarım ise Louis Vuitton elbisesiyle Feryal Gülman, Dalia Garih, Banu Çarmıklı ve şeker pembesi elbisesiyle Berrin Okçu oldu. Arzu Sabancı da dört dörtlük bir şıklık içinde ama ne yazık ki görselini bulamadım :( Son zamanlarda Berrin Okçu 'nun birbirinden güzel seçimleriyle gözlerime ve zevkime şenlik yaşattığını da belirtmezsem olmaz. 






Yorumlar

  1. Pelincim şapka görünce aklıma geldi dün Bülent Ersoy'da bir şapka gördüm fotolardaki bütün şapkaları birleştirsen ancak yapar :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. görmez olaydım ama ne yazık ki büyük bir şanssızlık eseri zap yaparlen gördüm. İyykkk diyorum yeterlidir sanırım :)

      Sil
    2. Aynı programda ben de zap yaparken çakma bir Atelier Versace gördüümmmm :D

      Sil
  2. bu bir klasiktir sinogog töreninde sapka giyilir
    bayanlar her zaman gayet şık olur
    feryal hanımın bacakları sadece rahatsız edici kapatıcı içeren krem kullansa daha da hos gozukurmus

    YanıtlaSil
  3. FERYAL GULMAN.. nefıs olmus..

    YanıtlaSil
  4. pelin sen bu görselleri nerden buluyorsun ben bunları hiç bi yerde görmedim mesela özel fotoğrafçın falan mı var

    YanıtlaSil
  5. nasil ki camiilere girerken basa örtü alinirsa, musevilerde de sinagog töreni oldugunda sapka giyilir.
    hepsine de cok yakismis.

    YanıtlaSil
  6. banu çarmıklı bu elbiseyi melisa eliyeşilin düğününde de mi giymişti?? blogunda o kadar çok dolandım ki gözüme çarptı :) orada şapkasıyla da çok hoş..

    YanıtlaSil
  7. Her yer Taksim, heryer direnis!! #direngeziparki

    YanıtlaSil
  8. Biz daha çok baret giyiyoruz bu aralar. bir arkadaşıma sizin direnişe verdiğiniz desteği göstermek için girdim ama şapkaları görünce hayal kırıklığına uğradım. Polis kurşunuyla başından vurulup öldürülen ethemin cenazesinin olduğu, tüm gece adeta kendi halkına savaş açmış bir başbakana karşı halkın boğaz köprüsünü geçip taksime ulaşmaya çalıştığı bir günde bu yazıyı görmek gerçekten çok üzücü.

    Ben de blog yazarıyım yazmak istediğim şeyler de oluyor ama inşallah daha güzel ve özgür günlerimiz olacak o zaman yazarım diye erteliyorum. Siz de öyle yapın canı yanan bunca insanı üzmeyin.

    Bengü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Bengü üzüntü verici yorumun karşısında söylemek istediğim şudur ; bu davranışınla karşı durduğun fikirden ne farkın kaldı ki ?! Herkes istediğini istediği şekilde ifade edebilme özgürlüğüne sahip olmalı. Yaptığıma, hayatıma karışma diye günlerce sokaklardayken senin bu yorumu yapman pek bir çelişkili oldu. Belki senin gibi düşünmüyorum. Düşünmek zorunda da değilim. Ama aksine beni biraz olsun tanısaydın direnişe başından beri deli gibi destek verdiğimi biliyor olurdun. Kaç gündür post yapmıyorum. Bu 2 postta olayların durulduğu zamana denk gelir. Instagram ve twitter da deli gibi direnişimi de tepkimi de gösterdim. Benim bu dönemde tepki gösterdiğim tek duruş, sakil görünenler, mahalle baskısı yaşadıktan sonra hadi 1 resim koyayımda fazla laf edilmesin bari diyenler. O kadar belli ki onlar gülüyorum hatta üzülüyorum hepsine. Bir düşüncen varsa elinden geldiğince tüm gücünle iştirak etmektir doğru olan. Bloga koymuşun, instagrama koymamışın ya da twitter da 2 cümle yazmışın bloga ellememişin olmuyor. Sahte griliği sevmiyorum. Bana bunla ilgili bir eleştiri yapmış olsaydın haklısın arkadaşım özür dilerim derdim. Yine de sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  9. Sevgili Adsiz basindan beri Pelin in direnise olan destegini takip ediyorum. Iste Turk insaninin en zayif yaninin yenilmeden yenilmis gibi yapmasinin en guzel orneklerindensiniz bana gore. Insanlarin neler yaptigini ne gibi calismalar icinde oldugunu bilemezsiniz. Ben londra da yasiyorum ve ay cok uzuluyoruz diyip bi kenarda oturan insanlar taniyorum ama ben harrodstaki indirimden alivrs yapip konsolosluga eyleme gidiyorum. Bence artik Turkiye nin daha ileriye gidebilmesi icin dik durma ve sapla samani ayirma vaktidir.sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Ozgur dusunceyi savunuyorsunuz anliyorum ama baskalarinin ozgurluklerine karismakta ayri bir ironi. sanirim pelin haniminda kendi blogunda yayin yapip yapmayacagi da kendine kalmis. bu kadar olaydan sonra kafa dagitmaya insanlarin ihtiyaclari var. kimse kimseye baski yapamayacagi gibi ozgur gunler diyen insanlarida baskalarina kendi dusuncelerini empoze etmeye hakki yoktur. herkesin bildigi en anlamli sozlerden birisi baskalarinin ozgurlugune kadardir ozgurlugun! direniscilerin arasina koyamiyorum bu tip insanlari. ayni fikirde olun yada olmayin herkes bir bireydir herkesin istedigi gibi dusunup davranmaya hakki vardir. kendin gibi davranmaya, kendin gibi insanlari dusunmeye zorlayanlarin hergun kufur ettikleri adamdan ne farklari kaliyor? o da aynisini yaptigi icin hakkinizi arama sebepleriniz arasinda degil miydi? o zaman kimse kimeye karismasin! elinize saglik pelin hanim kafamizi dagitacak konulariniza ihtiyacim vardi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk cümlene canı gönülden katılıyorum teşekkürler. anlatmak istediğim de işte budur.

      Sil
  11. Berrin Okcu nun kiyafeti cok kotu, hele o ayakkabı, bi benden buyukmu ne

    YanıtlaSil
  12. Şapkalar, benim de dikkatimi çekmişti, televizyonda haberi izlerken.
    Hanımların hepsi de çok şık görünüyor.

    Nikah şapkası ve ya özel geceler için şapka arayanları, sanal mağazalarıma beklerim.
    Dileyenler, hayalindeki şapkayı tarif ederek, özel sipariş de yaptırabilirler.

    www.sanalpazar.com/dukkan/Paperfaces__u778973
    www.emeksensin.com/paperfaces

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.