ELIE SAAB GÖZLÜKLERİ 2018 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYON TANITIM DAVETİ



Elie Saab 2018 İlkbahar/Yaz Gözlük Koleksiyonu, dünyaca ünlü İtalyan gözlük üreticisi Safilo Group üst düzey yöneticileri ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katılımı ile özel bir davette tanıtıldı. 11 Ocak Perşembe günü düzenlenen özel organizasyonda, cemiyet ve moda dünyasından isimler,  tasarım üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirmenin yanı sıra, Elie Saab’ın yeni gözlük modellerini inceleme fırsatı buldu.

Safilo Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa Başkanı Çiler Yıldız, Safilo Group Ürün Tasarım Başkanı Vladimir Baldin ve Elie Saab gözlüklerinin tasarımcısı Giulia Scuccimarro’nun katılımıyla gerçekleşen yemekte, davetlilere yeni sezon Elie Saab gözlük modelleri tanıtıldı.  Elie Saab’ın her biri el işçiliği ile İtalya’da üretilen gözlük modelleri, Safilo Group’un üstün kalite anlayışı ile davetlilerin beğenisine sunuldu.

Benzersiz “Made in Italy” konseptinin göze çarptığı bu ayrıcalıklı koleksiyonda, usta ellerden çıkan incelikli detaylar, modaevinin rafine ve zamanı geçmeyen zarafet vizyonunun kusursuz bir yansıması. Chaine (zincir) ve Vague (dalga)  temalarının ön plana çıktığı koleksiyonda, Mazzucchelli asetatına eşlik eden gold görünümler sofistike ve ultra feminen silüetler sergiliyor. Bazı modellerde göze çarpan Swarovski® kristaller ve saplarda uygulanan özel zincir motifi modaevinin incelikli tasarım anlayışını gözler önüne seriyor.




Begüm Özer, Aylin Yılmaz

Bige Çalışkan 

Etel Baler, Deniz Akkaya

Vladimir Baldin, Çiler Yıldız

Aslı Şen , Aylin Yılmaz 

Feryal Gülman ,Bahar Şer, Ayşegül Boz

Berrin Okçu, Batya Kebudi

Begüm Tacir , Burcu Hanif

Burcu Şendir , Deniz Akkaya

Elif Eren , Etel Baler

Giulia Scuccimarro, Gamze Biran , Tuğçe Şimşek

Etel Baler

Begüm Özer

 
Esra Türker , Melis Ağazat

Ruken Mızraklı , İpek Toplusoy

 
Burcu Şendir , Özge Peker

İpek Köse , Gamze Biran , Melodi Elbirliler

Işıl Reçber , Neslişah Düzyatan

Reyhan İpekel , Tuğçe Postoğlu , Ayşegül Boz


Yorumlar

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.