27 - Kim Daha ŞIK ?

 


Uzun bir offfff çekiyorum. Müthiş bir hataya düşen 2 kadına çok üzüldüm çoook.. Monique Lhuillier 'nin olağanüstü güzellikteki şampanya rengi tül üstüne minik payetli elbisesini Mandy Moore Oscar Töreni 'nde giymişti ve tartışmaşız gecenin en şıklarındandı.

Şimdi elinizde böyle bir örnek varsa Rita Wilson 'ın hatası Feryal Gülman dan daha büyük. Ne de olsa aynı topluluk içindeler ve bu insanları işinin uzmanları giydiriyor. Bel bölgesindeki potlukların çirkinliğini kimsenin görmemiş olmasına inanamıyorum. Şahsen ben Rita Wilson 'ın yerinde olsaydım bu resmi gördükten sonra derhal ekibimin işine son verirdim :)

Feryal Gülman Rita Wilson dan çok daha iyi görünüyor. Ama onda da bel bölgesinde ki potluklar gözümden kaçmadı. Elbise tam oturmamış. Ya da Mandy Moore 'un heykelimsi duruşu fazla kusursuz ve giymek isteyenler için çok şanssız bir örnek.

Üstelik elbisenin rengi Mandy Moore 'un beyaz teniyle müthiş bir uyum içinde. Feryal Gülman 'ın yanık teniyle elbisenin rengi harcanmış gitmiş kayboluvermiş.

Aslında kim daha şık diye sormak bile abes ama işte usuldendir bozmayalım geleneği :)





Yorumlar

  1. bu elbiseyi kesinlikle beyaz tenliler giymeli.

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Mandy Moore tam bir peri kızı gibi dururken diğer iki hanım düğüne ev sahipliği yapan kaynanalar gibi görünüyorlar. Feryal hanımı beğenirim aslında, stil sahibi olmasa da son derece bakımlı ve hoş bir kadındır. Ama bu elbise güzelliğini bile gölgelemiş.

    derya

    YanıtlaSil
  3. feryal gulman da rita wilson da bu elbiseyi tasiyacak "taze"lige sahip degiller bence oncelikle. evet yassiz, zamansiz bir elbise gibi gorunuyor ama durum ortada. genclik guzel sey:) ayrica fotograflar da onemli tabii. mandy moore elbisyele sanki daha maksimum 3 adim ya atmis ya atmamis oyle fotograflanmis gorunuyor, digerlri ise oturup kalkmis gibi ve bence stylistdedigin buna da dikkat etmeli secim yaparlen:)

    YanıtlaSil
  4. Bu elbiseyi her zaman kendim için düşünmüşümdür ama hayalden öteye geçmez tabi ki:) Feryal Gülman da görmek beni derinden yaraladı bi kere bu elbiseyi beyaz tenli biri giymeli ki kuğu gibi olsun ben Feryal Gülmanın üzerinde bu elbisenin biraz alaturkalaştığını düşünüyorum Rita Wilsonu konuşmaya bile gerek yok

    YanıtlaSil
  5. feryal gülman fazla kalın ve kısa boylu kalmıs bu elbıse ıcın

    YanıtlaSil
  6. aslında FG çok ince bir kadın da nedense bu resimde gerçektende kalın görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. Sosyetik teyzelerde bir şeyden de eksik kalsa ya ? Olmayınca olmuyor , hiç mi bakmadın daha önce kim giymiş ? hiç mi sana bu tüllü elbise daha genç kızlar için gibi gelmedi ?

    YanıtlaSil
  8. son zamanlarda gíyim kusam kousunda feryal gulman in cok fazla ustune gidildigini dusunuyorum evet bende begenmiyorum hanimefeniyi ama birazda kadin kiskancligi var isin icinde gibi geliyor

    YanıtlaSil
  9. Elbisenin kollarindaki detaylar nasil bir güzelliktir, bronz tenle o güzellik ancak bu kadar harcanabilir yazik..

    YanıtlaSil
  10. hadi FG yi geçtimde şu Rita Wilson a oy vereni çooook merak ettim :))

    YanıtlaSil
  11. bunee??? bu yaştaki kadınlar niye böyle barbi bebek gibi giyiniyor. bence çok kötü. düğüne giden minik kız çocıkalrı gibi. hani gelinlilk giyerler yaa :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.