TUHAF BİR EVLİLİK

 
Aslında artık kime ne ki demek lazım..Alan memnun veren memnun..İki kalp bir olmuş samanlığı seyrana döndürmüş. Ama yine de hislerimi sizlerle paylaşmassam çatlar patlarım.

Başından beri beni hep rahatsız eden birşeyler oldu bu çiftte..Belki de hiçbir zaman dürüst olmadıkları, uzun bir süre milleti enayi yerine koydukları için.

Erkek, aşık olduğu kadınla, rolleri gereği oynadıkları dizide her sezon sonu evlenmenin eşiğine geliyor ama bir türlü olmuyor olmuyor..Kendini dizideki rolüne feci kaptıran erkek, Kadirizm tarzı lennnn yetti gari deyip karısından boşanmaya kalkıyor. Kadere bakın ki karısıda o sırada gebedir. Olmaz nolamazzzz onun zaten lilliputu ve oğlu kadar sevdiği Kaan vardır. Nerden çıktı ki bu çocuk şimdi. Hemen kürtaj olmasını ister ve karısıda karşı çıkmaz. Engel ortadan kalkar ve ardından kaçınılmaz boşanma gerçekleşir.

Bu sırada kadın uzun süredir bir ilişki içindedir. Etrafa gülücükler saçarak ne kadar mutlu ve mesut oldukları her fırsatta dile getirilir. Yazarında şahit olduğu bir görüşmede kadının nişanlısı fırfır balet yakın dostlarına 30 Haziran'da çok sevdiği kadınla evleneceklerinin müjdesini veriyordur.

Ne olduysa birdenbire kadınla erkeğin aşk yaşadığı dedikoduları patlak verir. Ne de olsa Onur ile Şehrazat'ın aşkı 1001 gece masallarının büyüsüne sahiptir. Ama nedense çift bir türlü birlikte olduklarını kabul etmez. Halbuki Beyaz Show'da ki hallerinden sonra ilişkilerini resmi olarak kabul etmelerine bile gerek kalmamıştır.

Kadının eski nişanlısı doğal olarak aptal yerine konmayı bir türlü yediremez. Piyasaya her yeni çıkan güzelle beraber olmayı ilke edinen fırfır baletimiz bu sefer karizmayı fena çizmiştir. İşin en tuhafı o sağa sola verdiği evlilik tarihi olan 30 Haziran'da başka biriyle evlenir. Vayyy be !! İntikama bakarmısınız !!

Fotoroman devam etmektedir. Kadın hamile olduğunu öğrenir. Erkek havalara uçar. Eski karısından sahip olmak istemediği çocuk yeni karısından gelecektir. Artık eksik olan tek şey evlilik cüzdanıdır.

Dizide defalarca gördüğüm içinmidir nedir, beni zerre kadar heyecanlandırmayan bir düğünle çift muradına erer. Artık geride kimin kaldığı, ne olduğu, ne yaşandığı önemli değildir. Nasılsa evlilik herşeyi paklar. Ve benim saf insanımda yepyeni bir leydi anneye kavuşur..

THE END

Yorumlar

  1. pelincim yemin ederim bugun ben de yazacaktim, ama dur dedim pelin yazar bu işi üstadına bırak styleboom!yani işin zaten cılkı çıkmış durumda,hatta beyefendinin yegeni benim cok yakin arkadasim o bile kemkumlemekte,ele kina yakmalar filan zaten off fecci komik,dun izledim heyecandan konusamamalar desen ayri yalan!sonra derler bizden niye dunya standardinda oyuncu cikmiyor, ulen bi profesyonel olun, bi kez olsun rolunuz rolle sinirli kalsin yaa,asik(!) olmayin rol yapin kardesim!!!her dizide, her dizide fenalik geldi, evli erkekler ve kadinlar dizilerden men mi edilsin, bu mudur yani! modasal boyuta gelirsek gelinligi tek omzuyla filan begendim, ama halit ergenci iyice ezen o kat kat puf puf duvak hic olmamis, birak o duvagi bizim gibi minyonlar taksin sekerim.gelinlikle masumiyette yukselmek duvagi o kadar kabartmak demek degil!!

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarınla ne güzel ifade etmişsin anlatamam..Benim kendi yorumumsa;hiç ama hiç samimi bulmadığım bi kadın ve adam bunlar.Ve baştan ilişkilerini bu kadar inkar etmeleri beni çok irrite ettiği için asla ısınamayacağım gerçek..Tabi diyeceksiniz ki onların umrunda mı?Değil belki ama onları izleyecek,başarılı olmalarını sağlayacak olan da bizleriz!

    YanıtlaSil
  3. baletten evlilik sözleşmesi tarzı bir durum nedeniyle ayrılmışlardı sanırım, ben de sevmiyorum bu çifti ama tan sağturk çok fena ayıp etmişti ona...

    YanıtlaSil
  4. Bencede kabak tadi verdi bunlarin evliligi&bosanmasi&ayrilmasi&barismasi...Ben en cok bu durumda Halit'in ex karisina uzuluyorum..kadin kendini bilerek ya da bilmeyerek boyle bir kuyunun dibine atti ama sonunda en buyuk bedeli o odedi, ben onun yerinde olsam Berguzar'in adini bile duymak istemezdim herhalde?

    Firfir balet lafina bayildim bu arada!!!!!haha

    YanıtlaSil
  5. Pelincim süper bir yazı olmuş, senin bu tarz yazılarını inanılmaz başarılı buluyorum. Çok profesyonelsin, insanları pohpohlamak kolay da senin yaptığın gibi eleştirmek zor. Bunu da yeri gelmişken belirteyim istedimö :) Evliliğe gelince, başlarından o kadar olay geçtikten, o kadar insanı incittikten, o kadar insanın ahını aldıktan sonra neye yarar? Mutlu olabilirler mi, bilmiyorum bana pek öyle gelmiyor...

    YanıtlaSil
  6. yaw estağfurullah utandırıyosun beni styleboom cum. herkes yazsın herkes paylaşsın :) gelinlik fena değil evet ve büyük ihtimalle hakan yıldırım kreasyonu olacak. ondan başkasından giyinmiyo çünkü.

    pharmacist samimiyet ne kadar önemli dimi rkadaşım. olmayınca olmuyor işte..

    gizem valla ne olduğunu bitek kendileri biliyo sanırım. ama ikiside aynı dengede ceplere sahip. yani biri koç değilki sözleşme imzalatsın. bence aldatma işi olmalı. :)

    neslie aynı şekilde düşünüyoruz. ben evlilik ve bu ilişki yüzünen son verilen minicik bir hayata çok üzüldüm. hehe fırfır balet o yaw :)

    YanıtlaSil
  7. hiç bir evlilikten bu kadar iğrendiğimi hatırlamıyorum.Aynı konuyu bende yazdım.Hiç sevmiyorum ikisini de bir bebeğin ölümüne neden oldular

    YanıtlaSil
  8. alışveriş cini çok tşkler canım.

    jojee her bakımdan nefret edilesi bir evlilik

    YanıtlaSil
  9. ellerinize sağlık... bir vaka ancak bu kadar güzel analiz edilir... %100 katılıyorum..sizi keyifle okumaya devam:))

    YanıtlaSil
  10. tşkler selen..devam devam :)

    YanıtlaSil
  11. ağzına sağlık :) ne güzel anlatmışsın

    en güzel cümle de ''nasılsa evlilik herşeyi paklar'' olmuş bence!

    YanıtlaSil
  12. birde halis aği ve zeki (!) 17 ayy pardon 18 'lik karısı var ne iğrenç işler bunlar aman allahım bunların yaptığını biz sıradan insanlar yapsa aldığımız tepkiler yere göğe sığmazdı, hele bebek olayına bizim içinde hoş bi sürpriz oldu demeleri yokmu ,sanki birden onlar bakışırken masum masum ,cinsellikden bi haberlerken (!)alın size bebek diyip koyuverdiler onu oraya ,ama unutmasınlar bu bebek,diğer masum bebeğin öcünü almak için geliyor olabilir,ee keser döner sap döner gün olur hesap döner demişler,bekleyelimde hesapları dönsün...

    YanıtlaSil
  13. evlilik denen müessese kimleri paklıyo o kadar çok gördük ki caramel.. nefret ediyorum bu ikiyüzlülükten..

    neslihan o halis ağa olayına hiç girmek istemiyorum. her tarafı vıcık vıcık sapıklık çünkü. yani yazmaya başlarsam yazımda bir tane bile edepli kelime olmaz diye korkuyorum :)

    YanıtlaSil
  14. aynen katılıyorum pelin..çok güzel yazmışsın yine her zamanki gibi

    YanıtlaSil
  15. Daha resim açılmadan başlığı görünce dedim kesin Bergüzar Korel- Halit Ergenç evliliği bu. Onlar Tan Sağtürk'le çok tatlı bir çifttiler, Bergüzar Korel bana çok hanımefendi geliyordu. Ama yere bakan yürek yakan bir tipmiş:)) B. Korel'i ortaokul yıllarından tanıyorum, Balmumcu İstek'te okuyordu, çok şımarık,uyuz bir tipti, eski voleybolcuyum falan diyor kendisi ama kazmanın tekiydi:))) İşte en sinir olduğum insan tipi hanım hanımcık gözüküp yapmadığı şey kalmayanlar. Buarada Tan Sağtürk'te pek bir karaktersizmiş, onun yaptıklarını kıskandırmak için ortaokul yıllarında yapardı insanlar:)) İşte saçmasapan insanlar saçmasapan ilişkiler ne denebilir ki? Şimdi Bergüzar Korel de hamileymiş, her dönem ünlüler arasında farklı şeyler moda oluyor, şu aralar evlenmeden önce mutlaka hamile kalmak moda.

    YanıtlaSil
  16. Önceki gün bunların görüntülerini tvden izledim..Bir gariplik var..Bergüzar fazla mutlu..Halit ise daha şaşkın ve sanki pişman gibi..Halbuki onun daha rahat gözükmesi gerekiyordu..Ne de olsa 2. evliliği..Aksine daha rahatsızdı..Vücut dilini iyi okuyan bir insanım ben..anlarım..

    YanıtlaSil
  17. Pelincim canım benim yine çok güzel bir noktaya değinmiş ve çok doğru yazmışsın.
    Annem hep "Harabeler üstüne viraneler kurulmaz" der...
    İki insanın birbirini sevmesini anlarım ama iki insanın diğer iki insanı böylesi aşağılık bir şekilde incitmesini ve hayatlarını yıkmasını gerçekten anlayamıyorum.
    Halit Ergenç bundan daha kısa bir süre önce eski eşi ile bir ömür birlikte olmaya imza atarken, hemen ardından aynı şeyleri bir başkası ile yaşamasının samimi olabileceğine ancak Kadir inanır...
    Ama işte medya işte zaman, izleyelim bakalım bu çakma masal aşkı ne kadar sürecek bekleyelim görelim...

    YanıtlaSil
  18. Capdelicino'ya katılıyorum, ikisinde de bir huzursuzluk vardı, sanki aileler evliliği istemez de bir tarafın ailesi gelmez böyle bir burukluk vardır aynen onun gibi geldi bana da. Bebeği de açıklarken "büyük süpriz oldu bize" diyorlardı ama gözleri öyle demiyordu, özellikle Bergüzar sanki "yanlışlıkla oldu" der gibi bakıyordu:))

    YanıtlaSil
  19. yani aslında rollere kaptırıyor kendilerini oyuncular,hani yırtınıyolar ya bişey hissetmedim falan diye yalan demek onların hepsi,Baksanıza birii evli,biri nişanlıyken bile dayanamadılar.Aşk diyesim geliyo,aşk yani belli de olmaz ama,kadın çok biçimsiz ya,hep böyle bi acındırma havalarında gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  20. halit e. nin bi dergiye yaptığı editorial çalışmadan duydum. yapan arkadaşım. bu binbir geceden öncede çalışmışlar ve o zaman gayet efendi bi adammış. ama bu diziden sonra yani şan şöhretten sonra nasıl uyuz bi adam olmuş anlatamam.

    ben ilişkilerini gayet çirkin buluyorum. dediğiniz gibi beraber olmak adına arkada bıraktıklarına davranışları çok çirkindi.

    ne tuhaf dimi. birimiz bile çıkıp aa çok sevindim evliliklerine demiyo. halbuki hepimiz aşk meşk insanıyız.

    YanıtlaSil
  21. Pelincim, yine döktürmüşsün. Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  22. pelincim, süper yazmışsın! noktası virgülüne katılıyorum :D

    ayrıca bu resimde bergüzarda resmen bülent ersoyun gençlik halleri tadı var yaa ahahhaa.

    YanıtlaSil
  23. saol serapcım..ne mutlu sizlere keyif verebiliyorum

    hesionka her zamanki gibi süper zıpırsın ve harikasın. yeni resminede bayıldım :)

    YanıtlaSil
  24. ellerine sağlııık:))))))))tamamına katılıyorum:))))))))))))

    YanıtlaSil
  25. virgulune kadar katılıyorum soylediklerine ve ayrıca eklemeden edemiyorum "yuva yıkanın yuvası olmaz"...

    YanıtlaSil
  26. bugun hurriyet.comda dugun fotolariyla ilgili yazida "1 yıllık beraberlikten sonra geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan" degismes cok affedersiniz ohhaaaa oldum. gecen yil adam bu zamanlarda evliydi, eski karisi icin cok rendice edici bi cumle. olanlari tek hatirlayan bizleriz herhalde. yakinim degil biseyim degil ama cok uzuluyorum eski karisina.

    YanıtlaSil
  27. valla 1 yıl lafı doğrudur gly. bunlar dizide beraber olmaya başladıki ikiside aynı sıralarda eşlerinden ayrıldı. tabi halit'in karısı için çok ama çok üzücü bir durum. naptılarsa kadın ya gururundan yada mahkemece ağzını fena kapattılar. normalde kadıncağız çoktan konuşurdu. en azından konuşarak rahatlardı onu bile yapamadı.

    kitty cim o laf varya atalarımızın söylediği en doğru laftır ve muhakkakda çıkar. çıkmayanını henüz görmedim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.