FERYAL GÜLMAN'ın GARDROBUNU GÖRMEK İSTİYORUMM !!!

 
Şayet ben bir magazin dergisinin yayın yönetmeni olarak işe başlasaydım yapacaklar listemde ilk sırayı Feryal Gülman'ın kıyafet odasını didik didik etmek olurdu. Kendisinin dillere destan antika mağazası gibi evinin salonunu görsem ne olur görmesem ne olur..

Hesap ediyorum..Kendisi 1 hafta içinde en az 4-5 davete katılıyor. Her davete farklı kıyafet. Her kıyafet sezonun en moda ve en pahalı ve özellikle de orjinal parçaları. Bir tanesi en az 2000 euro değerinde. Farklı ayakkabıları, çantaları, saçı dersek bir davet kıyafeti en az 5 bin euro değerinde. Haftada 4-5 davet varsa en az 20 bin euro ediyor. Ayda 70-80 bin euroya yakın bir harcamadan söz ediyorum. Yanlış anlamayın kesinlikle yargılamıyorum. Lüks modayı her zaman sevdim ve ölene kadar da seveceğim :) Benim de bu kadar param olsa hiç düşünmeden keyifle harcarım.

Benim takıntım Feryal Gülman'ın giyinme odası :) Bülent Cankurt işin ucundan hafifçe dokunarak Chanel ceketlerinin resmini Şamdan'da yayınlamıştı. Ama gerisi yok. Acaba giymediklerini ne yapıyor ? Nereye veriyor ? Herhangi bir bağışta bulunuyor mu ? Bunlar yanınızda çalışanlarınıza verebilecek kıyafetlerde değil ki ? Kokteyl elbiseler ve pahalı haute couture den bahsediyoruz. Kendisiyle o kadar röpörtaj yapılıyor ama Allahın bir kuluda şu işin üstüne gitmiyor.

Mesela bu haftadan sadece 2 örnek var ki hafta henüz bitmedi :)



Gucci'den sezonun en favori parçalarından biri. Siyah pantalon 650 euro. Bluz en az 1000 euro. Keşke bluzu Olivia Wilde gibi cesurca giyseydi diyeceğim ama herhangi bir frikik stresini kaldıramazdı lüksün kraliçesi.



Yine geçenlerde giydiği Yves Saint Laurent marka kıyafetini ele alalım. Sadece kemeri 430 euro değerinde. Siyah halter yaka bluz 1.100 euro, etek ise 800 euro. Gucci ayakkabılar 800 dolar, Hermes clutch ise 4 bin 500 dolar.

Büyük ihtimalle giymediği elbiselerini ve yüzlerce ayakkabı ve çantasını Anna dello Russo'nun yaptığı gibi ayrı bir evde saklıyordur. Bunca kıyafetle başka nasıl başa çıkılır ki ?!

Feryal Gülman'ın giyinme odasının resimleri ve detayları kapaktan haber olacak kadar ilgi çekici ve merak nesnesi. Umarım bu yazımı bir magazin yöneticisi okurda dikkate alır.

Yorumlar

  1. siyah kiyafetle ne kadar güzel olmuş. yahu beni de merak ettirdin şimdi. ben de çok merak ediyorum, bu kıyafetler nerede?

    YanıtlaSil
  2. Bülent Cankurt bu sorunun cevabını almış. :)

    http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/cankurt/2009/11/19/feryal_gulman_eskilerini_ne_yapiyor

    derya

    YanıtlaSil
  3. ben kiyafetleride merak etmiyorum cok...Ebay'den satar isterse, satmazsada tutar bir ev, orda depolar. benim asil merak ettigim yasam tarzlari..

    soyleki...bu insanlar haftada 4-5 gun disaridaysa, bunyeleri nasil bu programi kaldiriyor? ben en cok bunu merak ediyorum.

    ben bu insanlardan kat kat cok daha gencim ama, bazen sadece 2 hafta ust uste, cuma-cumartesi disari cikinca bile 3. haftasonunu evde gecirmek istiyorum.

    kaldi ki bu isler sporla olacak islerde degil...feryal hanim her gittigi yerde en az bir bardak alkol alsa haftada 5 bardak alkol eder. yaninda birseyler atistirsa, dunya kalori...nasil altindan kalkabiliyorlar anlamis degilim. gunde 5 saat spor yapiyor olsa gerek...

    feryal hanim, cevap verin lutfen!!!

    YanıtlaSil
  4. Ben en ince ayrıntısına kadar gördüm!

    Sevgiler
    Huban Ayşem :)

    YanıtlaSil
  5. analiz yapacak olursam=)
    sonradan görme bir kadın için gayet güzel bir zevki var. tabi zaten bu işler parayla olmuyor aslında zevk sahibi olmak bambaşka birşey.
    Yaşına göre fiziği çok iyi taşımayı biliyor ama bence aurası yok.
    Birinci fotoğraftaki giysi vasat yani ortalamanın üstü çünkü giyeceksen dekolteli giy içine bluzla giyme. giymek zorunda değilsinki paran var bir çok seçeneğin de var.
    2 resim güzel bence yaşıtlarına ve çevresine örnek bir gardrobu var. ayakkabı çanta seçimleri de çok iyi en ince detayına kadar düşünen bir kadın.
    röportalarında mütevaziymiş gibi görünmek için o konulara girmiyormuş.

    YanıtlaSil
  6. cahilliğime verin arkadaslar bu hanımın elşi ne iş yapıyor acaba para mı adayanır bu kıyafetlere yoksa sponsor mu oluyorlar hanımefendiye bilen biri cevaplarsa sevinirim

    YanıtlaSil
  7. of of..ayda 80.000 euro ne demek canim ya???Bence Beyonce, Rihanna bile ayda kendilerine bu kadar para harcamiyorlardir! Zaten indie markalardan, adi yeni duyulmaya baslamis yeteneklerden giyinmemesini coktan gectim ama bu devirde kiliga kiyafete bunca para...bilemedim..hani yanlis anlama fakir edebiyati yapmak degil hic amacim, bende sozkonusu moda olunca gayet superficial olabilirim ama bu kadar harcamada pes dogrusu..Ne is yapar bu Gulman'lar? Umarim bir hayir kurumlari falan vardir bir kenarlarda..
    (bu arada, evet, sana katiliyorum! i'd love to see her wardrobe!!)

    YanıtlaSil
  8. deryacım o röpörtajı biliyorum ama cevap beni hiç tatmin etmediği için üstünde durmamıştım.

    bir kere verilen cevap inandırıcı değil. hele ki dernek tam bir bomba. feryal gülman ın en az 10 bin dolar değerindeki haute couture kıyafetlerini toplamış olacaksın ve duyulmayacaksın. duyan varsa lütfen yardım etsin de meraklıları rahatlasın :)

    YanıtlaSil
  9. feryal hanım gezmeyi seven sosyal hayattan keyif alan biri. ama bir yerde de haklısın her davette olunca işin rengi keyiften ziyade görev yapıyormuşa dönüveriyor.

    sevgili verabox böyle bir harcaman ve de aldığını göstermen varken mütevaziymiş gibi görünmek ne kadar etik tartışılır.

    eşi kemal bey gültaş yapı market'in sahibi. yanılmıyorsam kendisi devlet memurluğundan geliyor. yanlışım varsa düzeltin lütfen.

    sevgili huban çok kıskandım !!! biraz detay versen harika olur. hiç resim varmı ya da ne bileyim ilginç birşeyler biliyorsundur sen kesin.

    YanıtlaSil
  10. Benim evimde saklayabilir kıyafetlerini :)
    Memnuniyetle kabul ederim :)

    Bijouxbeat

    YanıtlaSil
  11. aynıo şeyi düşünmüşüz. ben de içimden geçiriyordum giyinme odasını görsem diye

    YanıtlaSil
  12. reyyan buyurgan16 Nisan, 2011

    feryal hanım sizin giymediklerinize seve seve talibim:)

    YanıtlaSil
  13. aman tanrım sizden korkulur :)) bu parmaksız olayını ilk kez duydum şahane :)

    toki daire başkanlığı mı ? :)))))))yiyen yiyor ne yazık ki. benim bildiğim sekreterdi ve sonrada evlendi.

    giyim konusunda kesinlikle haklısın. benim için sadece lüks giyinen bir kadındır. stil sahibi değildir ama giydiği kıyafetler sezonun hit parçaları olunca epey dikkat çekici oluyor.

    YanıtlaSil
  14. pelinciğim, sekreterlik hikayesi külliyen yalan. toki dışişler daire başkanlığı doğru. bütün röportajlarında detaylıca anlatıyor evlenmeden önceki iş hayatını ve evlilik hikayelerini. ayrıca itü mimarlık mezunu birinin sekreterlik yapmış olacağına nasıl inanıyorlar onu da anlamıyorum. hangi itülü mimar mezun olunca sekreter olur gözünüsü seveyim? akıl var mantık var.
    hatta toki'ye geçmeden önce de alarko'da çalışıyordu. leyla alaton ile falan arkadaşlıkları hep o alarko yıllarına dayanır.

    kocasına parmaksız kemal derler çünkü kemal gülman'ın bir elinde 3 tane parmağı mı ne eksik. çocukken dedesinin iş yerinde parmaklarını kaptırmış derler.

    sırf gülman'ın değil bir sürü kişinin vakıf yararına elbiseleri satılıyor ve bu bir çok yerde haber oldu bugüne kadar. ben okudum, merak edenler google'dan araştırabilir.
    çağdaş eğitim vakfı, toplum gönüllüleri vakfı ilk aklıma gelenler.

    verabox feryal gülman'ın sonradan görme olduğunu nerenden çıkardı merak ettim doğrusu.

    bence kendisi giyim konusunda risk almayı sevmiyor. beğendiğimi alayım, defiledeki gibi giyeyim kafamı yormayayım mantığında.

    ben kendisini ilgiyle takip ediyor ve oldukça beğeniyorum.

    ayrıca bunu okumanızı da tavsiye ederim.

    http://www.stargazete.com/pazar/-belki-de-babasiz-buyudugum-icin-kemal-e-bu-kadar-baglandim--haber-3397.htm

    YanıtlaSil
  15. Ilk ornek, bluz pantalon degil ama jumpsuit.....
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. jumpsuit değil de tulum desek nasıl olur :)
    teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
  17. aklımda sekreterlik nerden kalmış bilmiyorum ama rastlantı bu ya bugün klas dergisindeki röpörtajını okudum ve senin dediklerini yazıyordu. kadın gayet donanımlıymış meğersem.

    ama ben bu kıyafetlerin hangi vakıfta satılıpda kimler tarafından alındığını hala merak ediyorum. bu vakıflarda çalışan birçok arkadaşım var ve hiçbirinden böyle bir çalışma işitmedim. yarın özellikle soracağım. birçok açık artırmayada katılırım üstelik. tuhaf geldi bana açıkçası.

    ben de aynı fikirdeyim seninle. ben kendisini takip etmekten çok büyük bir keyif duyuyorum. aslında lüks markaların lüks parçalarını kimde görsem hoşuma gidiyor ya :)

    YanıtlaSil
  18. feryal gülmana sesleniyorum eğer dekolte vermem diyorsan dekolte elbiseleri mahvetme yalvarıyorum bir olivia'ya bakın bide gülmana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.