Sende mi DENİZ BERDAN ?!!

 


Deniz Berdan, Penti firması için 5 parçalık bir mayo koleksiyonu hazırladı. Kendisini tebrik ederim. En doğrusunu yapan akıllı bir kadınmış. Çünkü ikoncanların asıl yapmaları gereken iş bu olmalı. Bakın Ivana Sert 'e. Kadın tasarladığı mayolardan birini Sex and The City 'de bile giydirmeyi başardı. E ne de olsa tüm ikoncan diye bildiklerimiz, önlenemez yükselişlerini şezlong ve avuç kadar bikinilere borçlular. Gerçi Deniz Berdan bunu kabul etmeyip medyada ki eski görevlerini saysada ben kendisini yaz aylarında her gazetede ve dergide çıkan seksi bikinili resimlerinden tanıyorum. Suçladığımı sanmayın. Aksine, öyle taş gibi vücudum olsa belki ben de bir ikoncan olmak için elimden geleni yapardım :) Ama lanet olsun ki yok işte !

Deniz Berdan ın yer aldığı TV programları hakkında da 2 çift laf etmek istiyorum. İlk programlarını meraktan seyrettim. Bir ikinci defa seyretmem. Fazla ajitasyon fazla arabesk bir program. Ivana Sert 'li Nur Yerlitaş çok daha seyretmelik. Çünkü en azından eğlenceli bir program. Bir kere gülmem bile kardır. Bu programın tek bir artısı olmuştur benim için. Deniz Berdan'ın ve Eda Taşpınar'ın ne kadar sıcak insanlar olduğunu görmüş oldum. Deniz Berdan samimiyetini ve içtenliğini ekrana güzel yansıtıyor. Kesinlikle kasıntı değil. Üstelik o yumuşak ses tonuyla 24 saat konuşabilir hiç sıkılmam :) Eda Taşpınar 'ı zaten dans yarışmasından beri seviyorum ve bu sevgimi de Allah kahretsin engelleyemiyorum :) Şu benim tasarımım laflarını bıraksa dört dörtlük olacak.

Deniz Berdan 'ın Penti için hazırladığı mayoların lansman resimlerine ilk baktığımda 2011 yazının ikonlarından Mark Fast 'ın limon sarısı elbisesini giymiş diye düşündüm. ' Yuppiiii bu elbiseyi en güzel vücutlu kadınlardan biri giymiş ' diye sevinirken birden patlamış balon gibi sönüverdim. Hayır bu bir Mark Fast değil ! Olsa olsa benzeri ! Hatta çakması ! Mark Fast'da tüm parçalar tığ örgü ile birleştirilirken bu koca koca siyah renkli ipliklerde neyin nesi ?!!

Çok büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorum. Eda Taşpınar 'a çakma tasarımcılıkta sıkı bir rakip geliyor anlaşılan.

Penti by Deniz Berdan 'ne güneşlenilir ne de yüzülür mayoları' nı detaylı görmek için TIKTIKTIK

* Umarım yanılıyorumdur da ettiğim tüm büyük lafları yemek zorunda kalırım...

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Edayı cnndeki programına kadar bende sevmezdim ne zamanki ses tonunu duydum hayran kaldım.

    YanıtlaSil
  3. papişciğim ben de çok beğeniyorum kendisini. yazımda da dediğim gibi taşş ötesi bir vücudu var. ne giyse yakışır ama ne yazık ki benim zevkime göre giyinmeyi çok oldu bırakalı :) kişiliği hakkında sağdan soldan duyduklarım kadarıyla bilgim vardı o kadar. tv programında çok cici bir karakter gördüm ve çok sevdim.
    valla kıyafete tasarımım demez inşallah. bu da yeni bir akım. orjinalinin üstünde oynamak tasarımcılıksa benim bir kaç fırın ekmek daha yemem gerekiyor demek ki :)

    evet eda yı dans yarışmasında çok beğendim. alçakgönüllü tavırlarıyla eminim birçok kişinin beğenisini kazanmıştır.

    YanıtlaSil
  4. Deniz Berdan'ı daha çok seviyorum açıkçası bu elbiseyi gördüğümde çok beğenmiştim. En azından Deniz'in sürekli DIY çalışmaları yaptığını biliyoruz. Benim tasarımım demediği sürece bir sorun yok benim için. Eda'ya bu konuda rakip olmak biraz zordur :))

    YanıtlaSil
  5. esinlemmiştir:))))

    YanıtlaSil
  6. e tamam da bu kadının olayı bu zaten. para verip alacağıma evde kendim yaparım diyor hep

    YanıtlaSil
  7. Pelin,
    senin de haberin vardir. Bu aksam Altin Kelebek ödülleri var suan stardan arada bir takip ediyorum. Izlerken senin hazirlayacagin haberi hayal ettigimi farkettim, resmen su salak ödül törenlerinden cok senin bu kokoslar hakkinda ki yorumlara heyecanlaniyorum. Elini cabuk tut :)

    YanıtlaSil
  8. ama ben ilk kez bilinen bir markadan birebir kopya çektiğini görüyorum. ya da gerimi kaldım nedir :)

    başından itibaren seyrediyorum ve gördüğüm rüküşlüklere inanmıyorummm :)

    YanıtlaSil
  9. deniz berdan her kıyafetini modifiye etmeyi seven bi bayan.muhtemelen bu elbiseyi de 'deniz'leştirmek istemiş ve o iplikleri eklemiştir.kendisi inanılmaz fahiş fiyatlara satılmadığı sürece tasarıma ve tasarımcıya inanılmaz saygılı bi insandır bildiğim kadarıyla.zaten o da bi tasarımcı olduğundan böyle bi şey yapacağını düşünmüyorum.bi tasarımın üzerindeki emeği en az büyük tasarımcılar kadar biliyordur..

    YanıtlaSil
  10. Yorumlarınız bi harika ya tüm markalara da hakimsiniz Deniz Berdanı blog açmadan önce aynen sadece yazın çıkan resimlerinden tanırdım blog açınca stili pek bana uymasa da enerjisinden dolayı sevdim ama şöyle de bişey var pek duyulmamış markalar genelde ilham! alınıcak en kolay yerler oluyor bu da öyle bi durum olmuş heralde

    YanıtlaSil
  11. pelin, begum sen'in ayakkabilari gucci degil. sen onlari guccinin bu sezonki inga'si ile karistirdin sanirim.

    800 euro kadar olan lv marbella gibi duruyor sen'in ayagindakiler. topuguda metal olmali. resimden tam secemedim. bir bak istersen. sen daha iyi anlarsin ;)

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. amanın çok haklısın nasıl yapmışım bu hatayı :) herkesden özür evet marbella bunlar. düzelttim. tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. sevgili fashionable princess : modifiye dememiz için elbisenin orjinalini almış olup üstünde istediği gibi oynamış olması gerekirdi. ortada orjinal bir mark fast yok. ama mark fast ı kopyalayıp kendine göre yorumlamışsa buna modifiye değil ancak terzilik denir. tasarımcılık ise hiç denmez. umarım anlatabilmişimdir :)

    YanıtlaSil
  14. elbisenin mark fastten farkını göremiyorum ben. siyah iplerini diy yapınca elbisenin duruşu değişti belki de. mark fast olmadığını niye düşünüosunuz?

    YanıtlaSil
  15. mark fast ın orjinalini koydum resme. fast da dikişler tığ örgüdür. deniz berdan ın elbisesinde böyle birşey görmüyorum ben. böyle çalışmıyor zaten.

    2 elbisenin kalıbı birebir aynı ama 2 elbisede birbirinden tamamen farklı.

    YanıtlaSil
  16. bazı bloglarda okuyorum Mark Fast 'ı modifiye etmiş yazıyor. HAYIIIRRR YANLIŞŞŞ !! Bu zaten bir Mark Fast değil..Kopyalamış, diktirmiş sonra da istediği gibi şekil vermiş.

    Aradaki farkı bir zahmet idrak edelim !!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.