PETEK DİNÇÖZ ile Yıldızların Altındaaaa :)

 



Tamamdır. Petek Dinçöz ve müthiş orjinal(!) kıyafetleri artık benim son eğlencemdir :) Bugünkü D&G star motifli elbiseleri konu ettiğim postum sonrası bir okuyucum mail atmış ve bu elbiselerin benzerini geçtiğimiz günlerde Petek Dinçöz 'ün de giydiğini yazmış. Hemen istediğim resimleri bulan sevgili okuyucum moda moda ile irtibata geçildi ve işte buyrun Petek Dinçöz 'ün D&G çakması yıldızlı elbisesi karşınızda !

Elbisenin pembe renkli olanı var ama böylesi değil. Bu tarz siyah/pembe renkli bir D&G yok. Her zamanki gibi kim olduğunu henüz öğrenemediğim usta terzisine sipariş verilmiş ve gerçeğine yakın yıldız motifli bir elbise dikilivermiş. Aslında gayetde güzel dikmiş. Taklit olduğunu bilmesem pekala bir D&G diyebilirdim.

Katy Perry 'nin Şirine elbisesinden sonra bu 2. vakası. Programı seyretmediğim için kimbilir arada daha neleri kaçırıyorum.

Ne yazık ki artık Petek Dinçöz dendimi aklıma ne şarkıları ne de programı gelir. Gelebilecek tek şey birbirinden taklit kıyafetleridir !

Yorumlar

  1. Pelinciğim biryerlerde eda taşpınarla karşılaşmış olmasın ciddi şüphelerim var:))))Eda demiştir ne orjinali canım çakmasını yaptır gitsin hatta ben yapıyım sana benim tasarımım die hava atarım:)))Pelinciğim bir yerlerde duyarsan edanın işi diye bak beni anmazsan darılırım vallahi ilk pınar dedi diye onure et beni şekerim:))))

    YanıtlaSil
  2. Kim giydiriyor şunu allah aşkına ya ! Kendi diktiriyorda olabilir bilemem ama pes yani pes ! Sinirim zıplıo sen şunları paylaştıkça :)

    YanıtlaSil
  3. hahahha yine rezalet bir taklit taklitlere karşı değilim orjinalinden daha iyi yapıldığı sürece hem fikri calıyorsun hemde rezalet bir elbise ortaya cıkarıyorsun petek en kısa sürede yanındaki giyim kuşam işleriyle uğraşanlara yol vermeli insanlara yol vermeli...

    YanıtlaSil
  4. petek'in olduğu diğer posttada sölediğim gibi petek bu başka ne beklenir allah aşkına bir de assolistim şuyum buyum demiyor mu.?çok özenti bi hatun ...

    YanıtlaSil
  5. peteğinde imaj danışmanı bi aralar sagazaydı:) korkunç şeyler giydiriyolardı bu yine iyi olmuş ama çakma ibaresini görünce yine zeliha dan şüphelendim doğrusu:))

    YanıtlaSil
  6. Pinar sozum soz hemde sana ozel bir haber yapacagim :)

    YanıtlaSil
  7. Ay şekerim saol inan havamdan geçilmicek çatlatıcam herkesi pelin beni haber yaptı diye:))))))

    YanıtlaSil
  8. Asıl Petek Dinçöz, Lerzam Mutlu v.b. ayardaki sanatçı parçalarına program yaptırıp kanalında iş veren kanal sahiplerinde hiç akıl yok diye düşünüyorum.Biraz daha yaratıcı olsalar.Bu ne yaa petek dinçöz mü kaldı daha doğrusu ne yapmış yani Türkiye Cumhuriyetine kayda değer sanat adına Allah aşkına.Biraz ağır oldu, konudan saptı ama ister yayınlarsın Pelinim ister yayınlamaz tercihi sana bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  9. hahaha süper, resmi bulmuşsunuz:)aslında dediğin gibi elbise güzel ama keşke taklit olmasaymış...anlamıyorum bu ünlüleri dünya kadar para kazanıyorlar ama çoğu var yemez ne gerek var böyle şeylere.dolce&gabbana alacak paran yoksa bari taklit etme komik duruma düşüyorlar :/

    YanıtlaSil
  10. Varyemez ama ikeadan aldığı kıytırık dolaba bile swarovski taşla süsletcek kadarda görgüsüz :)) hemen dedikodu yapıyım dedim hahah :D

    YanıtlaSil
  11. Şimşekleri üzerime çekeceğimi bile bile ben diğer birçok yorumcunun tersini iddia edeceğim:
    1- Elbise gayet güzel dikilmiş, Petek'e de yakışmış.
    2- Petek'in orjinaline para vermemek istemesi mantıksız değil: Petek sürünmüyor ama öyle ahım şahım paralar kazanan birisi de değil. Ayrıca, elbisenin parası Petek'in program başına aldığından çoktur büyük ihtimalle. Üstelik, hiçbir gelecek garantisi yok; yetenekli bir insan degil ve gençliği / güzelliği bittiği zaman gösterek birşeyi yok. Bu sıralar ne kazanırsa karı.
    3 - Zevksiz, rüküş kıyafetler giymesi yerine (ki Petek bu konuda çok iddiali bir CV'ye sahip), zevkli bir markanın zevkli tasarımlarını sergiliyor olması (ya da yaklaşması) çok daha hoş bence.
    4 - İnsanlari enayi yerine koyup:
    i) orjinal Pucci (ay pardon D&G) terzime kıyafetin üstümde iyi görünmesi için bazı değişiklikler yaptırdım
    ii) Kendi tasarımım, Eda Taşpınar tasarımı (ay pardon Petek Dinçöz tasarımı)
    iii)Tuvana Büyükçınar (ay pardon Petek'in terzisi kimse artık) giydiriyor demek Tuvanam (ay pardon Petek'in terzisi) demek değildir önce bunun ayrımına varmanızı oneririm.
    gibi komik açıklamalar yapılmadığı sürece, bence bir sakınca yok.
    5 - Burada tek sakınca D&G'ye olabilir, ama o da isminin çok geçip, reklamının yapılması ile telafi ediyordur.
    6 - Bize de (en azından bana) eğlence çıkıyor. Sıkıcı plaza-toplantı bazlı günüm böyle postlarla biraz daha eğlenceli hale geliyor.

    Bu da madalyonun öbür yüzü.
    Pelin'e ve tüm yorumculara/okuyuculara sevgiler.
    Feride

    YanıtlaSil
  12. Evet ben de sana kısmen katılabilirim Feride.
    Çakmacıların en masumu Petek.
    Yanlız ben senin azman çakmacılar listesine Deniz Berdan'ı da eklemek istiyorum Mark Fast elbisesi ile :)

    Bijouxbeat

    YanıtlaSil
  13. Ben PeteK Dinçöz'ün bunu D&G'de görüp beğenip diktirdiğini zannetmiyorum. Haberi bile yoktur yıldız modasından. Bence ünlüler zannettiğimiz kadar modayı takip etmiyorlar böyle bir sorumlulukları da olmamalı modayı takip etmek başlı başına bir iş. Eğer olmadığı halde bu D&G diyorsa o ayrı bir konu tabi. Bir de Pelin bunlar her gün programa marka giyip çıkarlarsa bütün çalıştıkları sırf elbise-ayakkabıya gider.

    YanıtlaSil
  14. Valla cok hos degisik yorumlar olmus, kavgasiz tartismasiz da insanlar birbirlerinden farkli fikirler beyan edebiliyor demekki! :) Ama ben herseyi gectim Petek'in saclarinin hali nedir?!??! Kivircik marul koymus sanki kafasina... YC

    YanıtlaSil
  15. Ben de Feride hanımın yorumuna aynen katılıyorum...

    YanıtlaSil
  16. elbisenin modeli güzel, ama yıldız modasını sevmedim. bizim allı, güllü basma entarilerden pek farkı yok minik minik yıldız baskıların. ama tabii D&G bizim basma entarilerden elbise yapsa o da moda olur. çünkü D&G :D. neyse ben puantiyeyei tercih ederim. çok fazla geometrik şekil sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  17. Modacısı "Serkan Esen" diye birisiymiş. Ben de çok acımasızca bakmıyorum bu elbiseye, çünkü sizin de postta yazdığınız gibi bir sürü marka yıldız desenli elbise çıkaracak ve biz de giyeceğiz muhtemelen.. hepsi D&G çakması statüsüne giremez.
    Bence de "elbise orjinaldi biraz değişiklik yaptık " açıklamalarından daha masum ...

    YanıtlaSil
  18. Bu haber biraz eski olmus, gecen hafta giydi

    YanıtlaSil
  19. Bir önceki postdaki kıyafetler sırf D&G tasarımı diye beğenilmiyor… adamlar zevk sahibi neyi nasıl kullanacaklarını ve neyle kombinleyeceklerini çok iyi biliyorlar, başarılarının sebebi de bu zaten.o basit yıldız motiflerini doğru parçalarda kullanarak ve çeşitli aksesuarlarla kombinleyerek ortaya harika bir koleksiyon çıkardılar.
    örneğin ben leopar desenini hiç beğenmezdim ama geçtiğimiz sezon D&G o leoparları dantellerle süsleyerek leopar sevmeyenlerin kalbini fethetti.
    Petek dinçözün D&G tasarımlarını takip ettiği apaçık belli çünkü bu programın ertesi günü yine aslında bir D&G tasarımı olan yeşil allı pullu disco topu gibi parlayan bir elbise giydi.eğer ünlü modacıların kıyafetlerine para harcamak istemiyorsa bari onu giydiren kişiye daha özgün farklı şeyler dikmesini istemesi bence daha doğru olacaktır,bu şekilde pek hoş olmuyor taklit etmiş gibi oluyor.bunu normal ,ünlü olmayan herhangi biri yapsa bu kadar tepki toplamaz tabiki ama söz konusu ünlü olunca eleştirlmesi çok normal.

    YanıtlaSil
  20. birbirinden farklı ve güzel yorumlar. harkasınız.

    sevgili feride sözlerinin çoğuna katılıyorum harika yazmışın eline sağlık.

    bencede elbise güzel dikilmiş. resimler fazla net değil ama hiçde gözümü tırmalayan birşey yok doğrusu. :)

    saliha yaza yaza bunumu yazdın :) yinede teşekkürler :) bak yardımcı olayım sana. şirine elbisesini en az 1 ay önce giydi. o dahada eski bir haber :)

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Pelin, senden bir ricam olacak. Hello dergisinin son sayısında Ayşe Arman'la çekim yapılmış. Ve ben Ayşe Arman'ın fotoğrafların bazılarında giydiği mavi (mavi- yeşil arası petrol mavisi tonlarında da diyebilirim) yüksek platformlu t bantlı ayakkabısına bayıldım. Hatta geçenlerde Ajda Pekkan da tv deki yarışma programında ya aynısını ya çok benzerini giymişti. Sen neyin nereden alındığını hemen ortaya çıkartıyorsun, bana da yardımcı olabilirsin diye düşündüm.

    Sevgiler...

    http://trendsandshopping.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. eğer programını takip ederseniz ya da tamam sabahleyin şöyle bi kanalını açarsanız aslında bu kadının iyi giyindiğini görebilirsiniz bence.taklittir değildir gayet hoş durmuş üzerinde ve bir çok insan "yıldız modası"ndan bihaberken petek dinçöz!ün giyiyo olması bile şahane bence.şirineli elbise hakkında da aynı şekilde düşünüyorum "çakma"sını yaptığı şey şirine yani süper ünlü bi markanın süper bilinen bi modeli değil.ben de çoğunuz gibi düşünmediğimi söylemek isterim.cidden modayı takip eden bir modacısı var (en azından) ve yakıştığını da düşünüyorum.fazla mı iyimserim onu da bilmiyorum: )

    YanıtlaSil
  23. sevgili trends and shopping ; daha dün akşam geldim istanbul'a. henüz dergilere bakınamadım. bakar bakmaz bildiğim birşeyse buraya ekleyeceğim :)
    ama nolur rica ediyorum. bu tarz konu dışı sorularınızı modavesosyete@gmail.com adresine alayım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.