SAGAZA MADRİD/PUCCI/ECE SÜKAN Saga Devam Ediyor !!

 


Bu resim geçtiğimiz günlerde yayınlanan Star Akademi 'den Sare Uçar adlı yarışmacının Sagaza Madrid tasarımı elbisesi.



Bu resimde ise Haziran ayında düzenlenen L'Oreal Paris Miss Turkey Final 'inde Ece Sükan 'ın ısrarla bu bir Emilio Pucci 'dir dediği elbiseyi görüyorsunuz. Bu elbise için yarışmacıların kıyafetlerini hazırlayan Sagaza Madrid 'in de Ece Sükan haklıdır bu bir Emilio Pucci'dir. Biz üstünde sadece 2-3 değişiklik yaptık o kadar dediğinide eklemem gerekiyor. Bunu bana telefonda söyleyen ise bizzat Zelia Kaçar 'ın kocası Baki Süslüer dir. Karı-koca Sagaza Madrid 'in sahibi oluyorlar.

Ve bu da tüm kıyameti koparan orjinal Emilio Pucci elbise.




Bir nevi suçlu mutlaka suç mahalline geri döner tarzı bir olay var karşımızda.

Sare Uçar 'ın elbisesinin kumaşı, rengi ve pullarıyla Ece Sükan 'ın giydiği elbisede kullanılan tüm detaylar birebir aynı.

Size hiç en nefret ettiklerimin başında aptal yerine konmak gelir demişmiydim ?!!

Yorumlar

  1. size demiştik yalan diye ece sukan skandalı ortme cabalarındaydı

    YanıtlaSil
  2. pucci görse hüngür hüngür ağlar..
    o nasıl bi çakma anlayışıdır...

    ece sükan da ismini kurtarmaya çalıştı ama eline yüzüne bulaştı an itibariyle

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. sırf Vogue moda editörü böyle birşey yapmış olmasın diye üstünü kapatıyorlar. ama kumaşım duruşundan payete bağlanışına kadar herşey farklı.

    YanıtlaSil
  4. ateş olmayan yerden duman cıkmaz bosuna dememişler onca kişi yazdı yorum olarak ama sizde haklısınız pelin hanım resmen kandırıldınız

    YanıtlaSil
  5. Ece Sükan ile ilgili tartismalardan sonra ne zaman Beyonce un adini bilmedigim bir klibinde orjinal elbiseyi görünce Ece ninkinin sahte oldugu cok bariz ortaya cikiyordu.

    YanıtlaSil
  6. ece sükan'ı anlamak zor.zaten böyle bir organizasyona sen doğru dürüst bir yerden bir elbise edinsen de giysen. sagaza madrid o da ne be. sen editörsün. bir sürü isim yapmış firma var. elbise talep ettin de vermediler mi yani. koskoca vogue editörüsün sen.hem koskaca editör anlamadın mı o elbisenin çakma olduğunu. anladıysan da ne diye giydin o da ayrı kabahat. bence bi daha yapmaz diyor acemiliğine veriyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. Burda onemli olan Vogue kadar onemli bir moda dergisinde yine onemli bir pozisyonda calisan bir kisinin boyle bir yalana basvurmus olmasi Bastan dogruyu soyleseydi bu kadar kotu bir duruma dusmezdi acikcasi. Kendini karsisidaki kisilerden akilli sanmak ne buyuk bir yanilgi Temsil ettigi yayin organi adinada hos bir durum degil

    YanıtlaSil
  8. şu taklit işinden nefre ediyorum artık bu ne ya heryerde aynı şey çok saçma bence direk vazgeçsinler şu işten bari markana zarar verme sagaza madrid i yakından takip ederseniz görürsünüz ünlülere verdileri kıyafetler harika olur ama sade vatandaşa verdiği elbiseler fatihte bulabileceğiniz derecede feci bunu paraya bağlayablirsiniz ama cengiz abazoğlunda neden böyle şeyler yaşanmıyo o zaman sıkıcı oldular artık zaten stylingleride pek güzel değil yarışmanın fazla zorlama..

    YanıtlaSil
  9. bazı yorumları isemeden silmek zorunda kalıyorum. Lütfen kişilere hakaret etmeyelim ve olayda kalalım.

    YanıtlaSil
  10. Amaaaaan bosuna cenenizi yormayin arkadaslar:)Bunlar da bir yolunu bulur uste cikarlar, merak etmeyin:)) bkz:tuvanam tutti vs.
    Vildan.

    YanıtlaSil
  11. ah be ece niye yalan söyledin ki herkes hata yapar bazen bir şeyleri gözden kaçırabilir olabilir yani bunlar. Hepimiz biliyoruz ki türkiye'de her şey malesef yurtdışındaki kadar profesyonelce yapılmıyor editörlerin arkalarında büyük ekipler ve danışmanlr yok Ece'nin de ben bu elbiseyi giyerken Pucci sahtesi olduğunu bilerek giydiğini düşünmüyorum fakat burda beni en çok üzen bu olayın yalanla kapatılmış olması ne gerek vardı . Düzgünce farketmedim, gözümden kaçmış gibi birtakım şeyler söyleyip konuyu kapatabilir insanları büyük bir kandırmacayı gerçek gibi yutturmaya çalışmak yakışık almadı. İpek

    YanıtlaSil
  12. Bu ne rezalettir yahu!! Bir Turk firmasinin, kendi tasarimlarina yatirim yapmayip, yabanci moda firmalarinin tasarimlarini, uc-bes degisiklikle CALIP, bir de maille minareye kilif uydurmaya calismasi ne kadar utanc vericidir! Turk tekstil firmalarinin ve modacilarinin, sadece bir elin parmaklarini gecmeyecek kadar dunya capinda gurur verici basarilar yakalamasi, digerlerinin de bir adim oteye gecememesini ben, moda tasarimi egitimi almis biri olarak, sadece KOPYACILIGA bagliyorum. Yazik! Turkiye, tekstil sektorunde uretici ulke kimligini, fiyatlarin yuksek olmasindan dolayi geride birakmaya basladi.Bu nedenle,Turk tekstil sektoru/modacilar orjinal tasarima yatirim yapmalari ve marka yaratmalari,en buyuk gereksinimdir!Siir Weber.

    YanıtlaSil
  13. Ece Sukan nin Pucci oldugunu iddia ettigi yazini okuyunca demistim ortme cabalari ama ses vermedim. Nasil boyle bir hata yapabilir biraz daha dikkat etmeli! Sagaza Madrid'e ise Ece'yi korumaya calismis ama olmadi.

    YanıtlaSil
  14. bence zelia kaçar bir an önce moda endüstrisinden kaçmalı; yok illa da kaçmam derse bir kampanya başlatıp "bye bye" demek lazım.

    YanıtlaSil
  15. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar Ece hanııımm, Sagaza Madriiiiddddddd, Zelia Kaçaaarrr!!!! N'abeerrrr yemezler:-)))

    YanıtlaSil
  16. Burda zelia kaçar ve sagaza madridin rezilliğini ve yine sagaza madrid ve baki süslüerin yanlış politikasını izliyoruz.rezalet...zeliHa hanım bence modayı bıraksın.yazık.herhafta daha önce ünlülere giydirdiği kıyafetleri star akademi yarışmasına resmen 'kaka'lıyor..yapmayın..Ajda pekkan,sertab erener gibi büyük isimlerin olduğu bi yarışmada böyle ucuz insanlara prim verdirmeyin.

    YanıtlaSil
  17. Yok artik yahu kimse nicin birsey soylemiyor bubduruma, herkes gormezden mi geliyor?

    YanıtlaSil
  18. yorumumu nedne siliyorsunuz gayet dogruları doyluyorum bu olay yurt dısında yasansa baska bir vogue moıda editorunun basına gelse skandal olur utancın istifa eder

    YanıtlaSil
  19. artık tarafların kendileri bile birşey diyemezler. herşey o kadar ortada ve açıkki sadece zaman kaybı olacaklarını onlarda anlamış olmalı. gerçekten yazık.çok yazık.

    YanıtlaSil
  20. sevgili adsız kişilere hakaret dolu yorumları yayınlamak istemiyorum. o zaman konu çok başka yerlere gidiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.