Çantaları Değişelim mi ? :)




Bahar Şer ve Beyza Arslan 'ın birlikte çektirdikleri bu fotoğrafı gördüğümde aklımdan geçen ilk şey keşke çantaları değişselermiş oldu :) Ama eminim Bahar Şer bu fikre pek sıcak bakmazdı. E kolay değil elinde Hermes Himalayan gibi bir servet varsa du bakim neyle değişirdi mmmmmm buldum ! Hiçbir şeyle :)

Beyza Arslan 'ın denim ve kertenkele derili çantası ise birkaç sezon öncenin Ralph Lauren Denim mavili Ricky 'si. Aslında fiyatı 6 bin 7 bin dolar civarında olan bir çanta ama işte karşısındaki Himalayan olunca işi zor.



İşin şakası bir yana Bahar Şer 'in elbisesi çok yakışmış. Aksesuar seçimleri de gayet şık. Beyza Arslan 'ın elbisesini eminim tanımışsınızdır. Hani daha önce konu ettiğim Dolce&Gabbana 'nın biberli elbisesi. Yakışmış güzel taşımış. Ama çanta son derece alakasız. Bu Ralph Lauren yerine daha açık tıpkı Bahar Şer 'in çantası formunda bir seçim yapsaymış iyi olurmuş.

Bahar Şer 'in ayakkabıları Christian Louboutin Beyza Arslan 'ınkiler ise Fendi.



Yorumlar

  1. saliselik poz olayında kadının serçe parmağına mı taktın

    YanıtlaSil
  2. ben bahar şer in ne tarzını nede kendisini beğenmiyorum,
    marka giyinmekle maalesef ki şık olunmuyorr...

    YanıtlaSil
  3. Veleki huysuzum yorumun cok guldurdu beni.
    Hakikaten cantalar tersine cok iyi olurmus. Ama ben Bahar Seri diger zamanlarina gore begendim Bu D&G kiyafetleri begenmedigim icin Beyza hanimin kiyafetide cantasida hic hosuma gitmedi.

    YanıtlaSil
  4. Ben Dolce nin bu yazki bu manav conceptini cok sevdim moda cekimini de velevki nin blogunda gormustum cok guzeldi Pelin ablacim sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ben diger zamanlara gore ikisinide fena bulmadim alaturka olmakla beraber hos parcalar var ustlerinde Hermes canta muthis RL canta guzel olmakla beraber bu kombinasyonla olmamis bencede!

    YanıtlaSil
  6. Simdi belki de bugun benim huysuz gunum bilemiyorum ama kusura bakmasinlar ikisinin de saclari cok kotu gorunuyor. Ben oyle saclarla birak fotografcilarin oldugu bir mekana gitmek, market alisverisine bile zor giderim. O kadar bakimsiz gorundukten sonra ne anladik Himalayandan.

    YanıtlaSil
  7. Bahar Hanım'ın elbisesinin iç çamaşırına sıkışmış görünümünü sevmedim, yoksa rengi kendisine gitmiş.
    Beyza Hanım ise, sezonun en iddialı ve herkese kolay kolay olmayacak modelini kendisine çok yakıştırmış. Ama o çanta... o çanta... ne alaka? Biber desenine denim? Iyyykkk diyorum, üzgünüm.

    YanıtlaSil
  8. hakkaten saçlar çok kötü ama sıcaktan terlemişler baya yapışmış falan ondan muhtemelen.

    YanıtlaSil
  9. Tutu seni seviyorum diyorum ❤

    YanıtlaSil
  10. Postun başlığını görür görmez gülmeye başladım çünkü günde 30 kere falan düşünürüm başlıkta yazan soru cümlesini. Bir yerlerde arkadaşlarımla otururken hemen düşünürüm yaa onun çantası benim olsa daha mı iyi olur acaba diye. Artık saplantı haline geldi. Arkadaşlarımı geçtim alışveriş merkezlerinde tanımadığım insanlara da aynı şeyi yapıyorum işte kıyafetime asıl uyan çanta şu kızın elinde olan çanta aslında diyorum kıza yaklaşıyorum falan çantayı yakından görmek için. Tamam deliyim hastayım kabul!!:) Konumuza gelelim yaa Bahar hanım çantasını benimle değişşsin lüffeeeenn!! Bahar hanımda beni bekliyor zaten:) Hanımların çantalarına laf yok ikiside çok güzel ama denim çanta biberli elbiseyle takılmaz. Blogta gül saygı örneği var yapmayalım lütfen:) O biberli patlıcanlı elbiselere gıcık oluyorum o da ayrı konu. Bahar şer'in kıyafetini de ben hiç beğenmedim saçlar da çok kötü görünüyor ama çanta hatırına susuyorum:) Ama biberli elbiseye hermes bile versek durumu kurtarır mı emin değilim:) Güzelim çantaları iki hanımda harcamış diyorum ve susuyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Birşey daha huysuz süpersin diyorum o parmağı yakalamak herkesin harcı değil. Müthişsin bende çay içerken falan serçe parmağını kalıdıranlara uyuz oluyorum iç işte kardeşim iç!!!:))

    YanıtlaSil
  12. Ben ikisininde kiyafetlerini begendim aslinda ama canta ayakkabi uyumu gercekten kotu

    YanıtlaSil
  13. Huysuza herzamanki gibi katiliyorum, müthis bir yorum :-) o parmak hic olmamis. Heriki cantayida begenmiyorum. Elbiseler konusuna hic girmiyorum bile.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  14. gerçekten çok komiksiniz yorumlar çok eğlenceli ençokda py'nin yorumuna güldüm iç çamaşırına sıkışmış görünümlü elbise ))))
    ben direk iki hanımında saçlarına takıldım kaldım çok özensizler hatta Bahar Şer'i tanımakta güçlük çektim. ikisinin de çantalarıda çok güzel fakat çantaları değişselerde sevdiğim D&G manav konseptli elbise de giyseler bu bakımsızlıkla hiç bir şeyi beğenemedim.

    YanıtlaSil
  15. sağdaki kızcağızın elbisesi berbat.
    http://enacemiyazar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. kadının parmağı o anda öyle çıkmış olamaz mı abla ya :)yada bırakın kadın bardak tutarken parmağını kaldırsın napalım ki niye damgalıyalım o hareketi hemen türk kadını mode on

    YanıtlaSil
  17. biberli elbise çok güzeelll sadece iki kadın da kötü gözüküyo malesef

    YanıtlaSil
  18. Anlaşmalı mı gelmişler ne yapmışlar bu kadar olurmuş :))

    YanıtlaSil
  19. Hermes Himalayan'ın rengi çok iyiymiş..Ralph Lauren ise boyut olarak weekend çantası gibi görünüyor! Giysileri ve ayakkabıları bizımlan değıl:)

    YanıtlaSil
  20. Yine eglenceli bi post olmus Pelin supersin,nasılda buluyosun bu markaları ve enteresan kombinleri ve bayanları vallahi tebrikler okurken ve incelerken keyif aldım cok dogru yazmıssın :)

    YanıtlaSil
  21. Silikon dudaklar çok kötü bir goruntu veriyor bence ,hele beyza aslan'inki gibi çökük bir suratta bir tek dudak ōne firliyor.Elbise guzel ama o ayakkabilar ve çanta ile tam bir kombin felaketi olmus.

    Velev ya olaysin,one man show mubarek,koptum gene.

    Pelin bence bunlar cadi kazanlik,Reyhan Ciftci'nin yanina cuk otururdu.

    YanıtlaSil
  22. yaa herşeyi geçtim Ralph Lauren'in en kıro tasarımlarından birine o kadar para verilir mi? Ben o çantayı çocuğumun diaper çantası bile yapmam. zevk işte....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.