Kardeşlerin Şıklık Yarışı !

 


Elif Dürüst ve Şirin Yalçın kardeşler geçtiğimiz günlerde katıldıkları davette muhteşem gözüküyorlar. Elif Dürüst 'ü en nihayet kendisine çok yakıştırdığım bir elbiseyle görmenin mutluluğu içindeyim :)

Neler giydiklerine gelirsek Elif Dürüst Alexander Wang, Şirin Yalçın Emilio Pucci giymiş.

Bir Emilio Pucci güzelliği görmenin de ayrı bir mutluğunu yaşıyorum. Off bu post fazla çiçek böcek olmaya başladı :)

Elif Dürüst 'ün tek askısı deri, drape Alexander Wang 'ı çok yakışmış. Güzel de taşımış. Aksesuarları harika. Makyajı da güzel. Beni rahatsız eden tek unsur saçlarının sarı tonu. Bunun dışında son günlerde gördüğüm en iyi Elif Dürüst !

Şirin Yalçın 'ın ise tek omuz dantel Pucci güzelliği klasça taşıyışına hayran kaldım. Muhteşem ! Bu elbiselerin bel bölgesinde hafif bir toplama vardır. O detayı atlamadığını görmek harika ! Saçı, makyajı, aksesuarları herşey dört dörtlük ! Ojelerin cart rengi bazılarınızı rahatsız edebilir ama ben bu yaz aylarında böyle rengarenk ojeleri sevdiğim için aksine çok beğendim.






Share

Yorumlar

  1. Emilio Pucci cok zarif bir secim olmus cok begendim https://bb-shoppingtogether.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Gözüm gönlüm açıldı resmen. Elif Dürüst tarzını ve duruşunu çok beğendiğim bir hanımdır. Doğal bir asilliği var. Çok hoş bir kadın. Ama son bir yıldır, hep hayranlıkla izlediğim o şıklığından eser kalmamıştı. Sürekli 42 yaşında olmasına rağmen, sahip olduğu muhteşem fiziğine hiç yakışmayan kıyafetlerle boy gösteriyordu. Lakin şu haliyle o eski şaşalı günlere geri döndü. Harika görünüyor. Şirin hanım hep güzel, hep şık. Çok beğeniyorum kendisini.

    derya

    YanıtlaSil
  3. Hiç beğenmedim şirin yalçının makyajını çok kötü buldum beyazlatıcıları fazla kaçırmışlar. elif dürüst ne giyse yakıştırmıyorum çünkü saçlarının rengi berbat.

    YanıtlaSil
  4. Şirin Yalçın'ın tarzını hep daha fazla beğenmeme rağmen bu posttaki karşılaştırmada Elif Dürüst'ü daha çok beğendim. fakat saçlar konusunda size katılıyorum değişim şart :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. bu hanim kardesler nihayet geri donmusler her zaman sik bulmusumdur birbirlerinden cok farkli olup fiziki olarak ikisinin de bu kadar guzel olmasina her zaman hayran olmusumdur ozellikle sirin hanim ziyadesiylee sik sik kalpcikler gonderiyorum elbisesine sanirim bu elbiseden almaliyim
    bahar

    YanıtlaSil
  6. bunlar nasıl kardeş ya ne tarz ne tip hiç benzemiyorlar elif in saçlar berbat yaşından dahada büyük ve yaşlı duruyor surat beyaz saç sarı şirin yalçın bana daha sıcak geliyor daha doğal ve güzel bence ____________

    YanıtlaSil
  7. elif dürüst gerçekten çok hoş görünüyor ve elbise çok fazla yakışmış. bideki kadınların çok giymesindenmidir nedir siyah elbiseler itici gelmeye başladı. işte böyle eşsiz parçalar çıkıyor siyah elbiseye olan aşkımı körüklüyor:)

    şirin yalçın ın elbisesinin kolundaki dantel olayı elbiseyi farklı ve güzel yapmış.

    YanıtlaSil
  8. Ben Şirin'ciyim:) elif hn.da beğenirim ama Şirin hn.ın tarzını daha çok beğeniyorum. Burada da elbisesi çok güzel ve çok yakışmış. Ayrıca ben cart renk ojelere de bayılan gruptanım. Hatta kırmızı ve french ojeyi de sevenlerden:)

    YanıtlaSil
  9. Ben Turkiye'den uzak kaldikca (10 yildir Almanyadayim), goz zevkim mi degisiyor? Bu iki kisinin, hos genc kizlarken, gecirdikleri ameliyatlardan sonra, M. jackson'a benzemis kadinlar haline geldiklerini dusunen tek kisi ben miyim? Yuzlerinin geldigi hali gordukce,kiyafetlerini yakistirmakta zorlaniyorum. Acaba yillar gecince hepimiz mi goruntumuzden bu kadar mitsuz olup degistirmek isteyecegiz?...
    Nazli

    YanıtlaSil
  10. Şirin Yalçın'da ojeler değil de, yüzük çok fena

    YanıtlaSil
  11. Elif Dürüst'ü pek beğenmedim. O da yine senin dediğin gibi :)) sarı saçından kaynaklandığını düşünüyorum. Ten rengiyle gayet uyumsuz bir sarı saçları :S Şirin Yalçın'ın elbisesi çok hoş. Makyajı bana çok fazla geldi. Saçlarının koyu renk olması ile boğuldum görüntüden o yüzden toplamasını isterdim. Ojelerine takıldım evet :)) Bende renkli severim ama elbisenin zaten başlı başına bir ağırlığı var tırnaklar ile çekmesin isterdim birde tüm dikkatleri :)

    YanıtlaSil
  12. Ben normalde elif hanımı hiç beğenmem yüz hatlarını sevmiyorum ve yüzünü beğenmedim kadının ne giydiğiyle falan pek de ilgilenmem kadını beğenmeyelim ki didik didik inceliyim:) Tarzını da pek takip etmem o yüzden takip ettiğim kadarıyla da beğenmiyorum. Ama Şirin hanımı görünce vallahi elif dürüst gül suyu kaldı. Feci demode görünüyor yukarda. Saçlar çok siyah acayip siyah bu ton saçı ben hiç sevmem çok sert. Bir tek türkan şoray'a yakışıyor. Makyaj çok kötü hiç beğenmedim. Bir de ne alaka o gereksiz ojeler tamam detay ama şıklık detaylarda gizlidir. Nasıl sırıtmış o eller gözüme batıyor çıkartıp bir siyah oje sürmek bu kadar zor olamaz. Yani şirin hanımı beğenmem mümkün değil. Bin kere de elif hanımın sarı saçını şirin hanımın saçına tercih ederim. Biraz sert oldu yorumum belki ama vallahi böyle düşünüyorum:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.