Sosyetenin En Şık Çifti !

 


Evet Türk sosyetesinin en şık çiftini açıklıyorum. Gulu Lalvani ve Semiramis Pekkan !

Ne zaman görsem şıklar ve birbirlerini stilleriyle görünümleriyle çok güzel tamamlıyorlar. Gulu Lalvani 'nin en ağır davetteki seçimleriyle en spor hali bile son derece başarılı.

Semiramis Pekkan zaten kendi başına bir fenomen. Hele bu ipek saten büyük olasılıkla Ralph Lauren 'in 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan seçtiği elbiseyle şahane görünüyor. Yıllara meydan okuyan estetikli yüzünü, genç kız havasını, fit vücudunu kullanmasını iyi biliyor.

Elbisenin iddialı kumaşı ve rengi dozunda yaz tenine çok yakışmış. Aynı tonlarda şalı, leopar stilettoları, hasırdan portföyü, saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla dört dörtlük !

Bu yaşta böylesine buram buram stil kokan dinamik bir ikili görmek nasıl keyif verici anlatamam.



Share

Yorumlar

  1. Pelincim merhaba, benim bu tarz elbiselerde en çok zorlandığım nokta doğru iç çamaşırında, askısız straplez ve kalıplı modellerde üst çizginin elbiseden belli olması iğrenç bir manzara meydana getiriyor heleki böyle açık renklerde, nasıl bir kullanım yapmak lazım? Hatuna laf yok taş gibi maşallah diyerek nazarları savuşturup noktayı koyuyorum...Öptm

    YanıtlaSil
  2. Çok çok beğendim! Muhtesemler... Bu yasta bukadar zevk sahibi olmak... Bütün ❤❤❤❤❤❤ bu ikiliye! Sevgiler Feryal

    YanıtlaSil
  3. gerçekten şıklar :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. Su gibi derler ya, su gibiler

    YanıtlaSil
  5. bu kadar zor bir elbiseyi bu kadar mutteşem taşımakk söylenicek bir şey yok bence ajda ve semiramis love you harıkasınızz

    YanıtlaSil
  6. Boncuk bu elbiselerde en dogrusu ice hicbir sey giymemekir. Gogusler buyukse mumkun mertebe boyle askili hele hele ipek satenlerden kacalim derim. Ama yardimci cok ince silikonlardan yapilan teni iyice saran ve cizgi belli etmeyen straplez sutyenlerde var. Agent Provacateur de gormustum gecenlerde. Bir gidim kaldirip topluyor ama gercek sutyen kadar olmasi imkansiz.

    YanıtlaSil
  7. Pelin, saten elbise beğendin ya sen kesin güzeldir, doğru kullanılmıştır o zaman:))

    Ben de Semiramis'i Ajda'dan daha çok beğenen ve seven gruptanım.

    YanıtlaSil
  8. Bir ilave daha bu iki kız kardeş yıllardır bu mavi lenslerden kurtulamadı ya bana da gına geldi. Lens mi kaldı artık, renkli lens modası aşermesi dönemleri bitmedi mi hala? :))

    YanıtlaSil
  9. Ama elbise hakikaten gecelik gibi

    YanıtlaSil
  10. Pelincim bilgi için teşekkürler, öptmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.