TÜRKİYE 'nin 2011 ŞIKLARI !

Dünkü postumda 2011 Yılının En Şık Hollywood ünlülerine yer vermiştim. Sırada cemiyet hayatının ve magazin dünyasının en şık ünlüleri var. Öncelikle belirtmeliyim ki görsel malzemelerim yabancı ajanslarda ki gibi kaliteli değil. Ne bulduysam ne taradıysam o.

Şıklarımızda Feryal Gülman, Siren Ertan Çarmıklı, Ece Sükan, Ezgi Kıramer, Tuba Ünsal başı çekiyor. Bu isimlerden bazılarıyla size çok güzel bir süpriz hazırlıyorum. Bugün yarın post olarak burda bulabileceksiniz benden söylemesi :)



Eda Taşpınar 'a bu mavi mini elbiseyi çok yakıştırdım. Dekolteyi çok güzel taşımış. Christian Louboutin Daffodil'leri ve şapkasıyla gerçekten çok şık.

Yosun Mermerci Reza 'nin üstünde ilk kez Demi Moore 'da gördüğümüz Versace Atelier elbisesi çok yakışmıştı. Yanında Derin Mermerci 'nin de Roberto Cavalli saçaklı elbisesini görüyorsunuz.

Mine Kalpakçıoğlu Jenny Packham marka elbiseyi başarıyla taşımış. İlk zamanlar Sandra Bullock 'un daha iyi taşıdığını düşünmüştüm ama sonrasında gördüğüm birçok resimde Mine Kalpakçıoğlu çok daha iyi. Hatta oylamada sizler bile karar verememişsiniz.

Derin Mermerci 'nin Balmain şıklığı bizleri mest etmişti. Detaylı postumu okumak için TIKTIK

Zeynep Tosun imzalı turuncu elbiseyi sanırım Eda Taşpınar 'dan daha iyi taşıyanı olamazdı. Elbisenin güzelliği bir yana aksesuar konusunda da son derece başarılı bir çalışma.



Berrak Tüzünataç kırmızı halıda beni hiçbir zaman hayalkırıklığına uğratmayan isimlerden. Filminin galasında Elif Cığızoğlu tasarımıyla beyazlar içindeydi. Detaylı bilgi için TIKTIK

Ezgi Kıramer için ne denir ki ? Onu boşuna en stil sahibi seçmediniz. En sade kesim kıyafetleri bile son derece ustalıkla taşıyor. Beyaz bol pantalon üstü saten bir gömlek ve iki bileğinde cuff'ları ile şahane gözüküyor.

2011 'de en başarılı bulduğum Aylin Tahincioğlu şıklığı Oscar de la Renta marka yeşil elbisesiyle oldu. Elbisenin kesimi vücut hatlarına çok yakışmış. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla son derece başarılı. Detaylı bilgi için TIKTIK

Edvina Özyeğin siyah elbisesiyle her zaman ki zarafetinde.

Siren Ertan Çarmıklı Christian Dior marka pembe üst ve siyah etek ile harika görünüyor. Aksesuar eşleştirmesi, saçı ve makyajı son derece başarılı.



En beğendiğim Gül Saygı şıklığı Stella McCartney beyaz elbisesiyle oldu. Kıyafetin detaylı bilgisi için TIKTIK

Siren Ertan Çarmıklı 'nın kırmızı jarse elbisesine bayıldım.

Aylin Tahincioğlu 'nun bir diğer beğendiğim şıklığı ise Marchesa elbisesiyle oldu. Detaylar için TIKTIK

Sanem Tezman siyah Elie Saab içinde çok asil ve çok güzel görünüyor. TIKTIK

Ezgi Kıramer 'in YSL elbisesi ve Jimmy Choo şıklığı harika.

Siren Ertan Çarmıklı kendi tasarımı siyah elbisesi ve Christian Louboutin Duvette'leri ile bir içim su.

Demet Müftüoğlu 'nun kobalt mavisi tulumuna hepimiz bayılmıştık.



Merak ediyorum Elle Style Awards Ödülleri 'nde Ezgi Kıramer hiç aday oldu mu ?

Tuba Ünsal 'ın Louis Vuitton elbisesi güzel mi değil mi diye tartışabiliriz ama taşımakta ki ustalığını asla !

Feryal Gülman 'ın pembe Jason Wu elbisesi hem çok güzel hem de iyi taşınmış. TIKTIK

Kırmızı Prabal Gurung elbiseyi sanırım hepimiz Feryal Gülman 'a çok yakıştırmıştık. Bence kendisinin 2011'de ki en şık kıyafeti. Detayları ve yorumlarınızı okumak için TIKTIK

Siren Ertan Çarmıklı 'nın Monaco Kızılhaç Balosu 'nda giydiği ve kendisinin tasarladığı bu elbise epey tartışma konusu olmuştu :) Ama ne dersiniz deyin benim için hem çok güzel hem de çok zarif bir şıklık içinde. TIKTIK



Feryal Gülman 'ın Mary Katrantzou taşıyışını çok beğendim.

Ece Sükan 'ın Phillip Lim imzalı deri kollu bluzu ve tüm kombinasyonun her bir parçasına bayılmıştım. TIKTIK

Edvina Özyeğin, Elie Saab elbiselerin tümüne hakettiği değeri vermekte epey usta. TIKTIK

Louis Vuitton fetiş elbisesiyle Tuba Ünsal 'ı IFW 'in en şıkı seçmiştik. TIKTIK

Etel Baler 'in Emanuel Ungaro elbisesinin güzelliği bir yana aksesuar konusunda ki ustalığını da çok sevmiştik. TIKTIK



Begüm Salihoğlu imzalı metalik elbise Ece Sükan 'a çok yakışmıştı. TIKTIK

Yine Edvina Özyeğin ve yine bir Elie Saab. Bence Elie Saab 'dan şaşmasın. TIKTIK

Memleketimin en rüküş sanatçılarından Nurgül Yeşilçay 'ın bu listede ne işi var diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Bence bir kerede olsa çok şık olmasından dolayı bu listeye layıktir derim. Rabih Kayrouz tasarımı sarı elbisesiyle çok şık görünüyor. Saçlar kötü ama yine de şık ya önemli olan o :)

Yasemin Demirkan 'ı birçoklarınız tanımıyordur. Ama ben eskiden beri tanır ve stilini çok beğenirim. Son derece güzel bir tarzı olmasına rağmen ortada fazla görünmediği için bilmiyor olmanız normal. Siyah kalem eteği, siyah bluzu, siyah bootileri ve Chanel çantasıyla çok klas bir şıklık içinde.

Mine Kalpakçıoğlu 'nun ipek jarse kırmızı elbisesi epey cesur bir sırt dekoltesine sahip. Ama ustalıkla taşımayı bilmiş. Ne derseniz deyin bazı kadınlara dekolte yakışıyor ve ne kadar dekolte olsa da ucuz görünmüyor.



Güzide DuranZeynep Tosun tasarımı beyaz elbisesiyle 2011 Elle Style Awards 'ın en şıkı seçtiniz. Oylamanın detayları için TIKTIK

Siren Ertan Çarmıklı 'nın kendi tasarımı olan bu somon renkli elbisesiyle ortaya koyduğu şıklığa hepimiz hayran kalmıştık. TIKTIK

Elif Gönlüm Antonio Berardi elbisesiyle benim için Elle Style Awards 'ın en şıklarından.

Beliz Sarıyer 'in Hüseyin Çağlayan şıklığına ve saç modeline bayıldım.

Tülin Şahin 'ın Raşit Bağzıbağlı elbisesi ve taşımada ki ustalığı çok beğenildi.



Ece Sükan geçtiğimiz günlerde giydiği Zeynep Tosun elbiesiyle çok şık.

Tuba Ünsal 'ın Neil Barrett şıklığına hayran kalmıştım.

Gamze Dinçkök Yücaoğlu 'nun kırmızı elbisesini taşımakta ki zarafetine bayıldım.

Feryal Gülman sarı Victoria Beckham marka elbisesiyle 938 oy sonunda Elle Style Awards 'ın 3. şıkı seçildi.

Burcu Esmersoy 'un kırmızı Antonio Berardi elbisesi içinde çok şık olduğunu düşünüyorum.



Banu Çarmıklı 'nın somon renkli elbisesini yeni gördüm ve çok beğendim. Kesim, renk, saçlar ve aksesuar uyumu şahane.

Banu Çarmıklı 'nın kobalt mavisi elbisesini de kendisine çok yakıştırdım.

Tansa Mermerci Ekşioğlu 'nun pili etekli elbisesi çok yakışmış. Bence yılın en şık Tansa Ekşioğlu'su.

Stella McCartney elbisenin Beliz Sarıyer üstünde ki duruşu çok hoşuma gitmişti. Minimal tarzına en uygun kıyafetleri seçmekte son derece usta. Detay İçin TIKTIK

Melisa Kanatlı kim bilmiyorum ama kendisi son dakika golünün sahibidir. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette kıyafetiyle yarattığı romantik havaya bayıldım. Viktoryen tarzı en güzel şekilde uygulamış. Saçları, makyajı ve aksesuarları kusursuz. Tek sorun portföyünün gereksiz büyüklüğü olsa da arada kaynıyor. Melis Kanatlı 'yı izlemeye aldımm !

Benim listem bu kadar ! Mutlaka unuttuklarım ya da aynı fikirde olmadıklarımız olacaktır. O yüzden ne düşünüyorsanız paylaşmakta fayda var derim :)


Share

Yorumlar

  1. Pelincim yine şahane bir post olmuş ellerine sağlık.Sonraki sürprizlerini de dörtgözle beklemekteyiz. Benim için her zaman bir numara Siren Ertan Çarmıklı'dır. İlk üçüm ise Siren'dendir. ilki kırmızı uzun jarse elbise ile olan ikinci kendi tasarımı siyah elbiseli olan ve üçüncü de CD pembe üst ve siyah etekle olan. Türkiyenin hem en güzel kadını hemde en güzel giyinenidir bana göre.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle bende en çok siren ertan'ı beğendim her elbisesi çok güzel sonra feryal gülman geliyor diğerleri eh işte dedirtecek cinsten.Peki 2011 en rüküş elbiseleri hangileri hangi isimler katıldığı davetlerde hata yapmışlar onları da merak ediyorum:)))

    YanıtlaSil
  3. Birşey daha söylücem içimde kalır gerçi sende söylemişsin ama bende söylemessem çatlarım:)))Nurgül Yeşilçay bu kadınların arasında olmayı haketmiyor bir kere sarı elbiseylede şık olamamışki renk çok kötü kendisi açık tenli o duruşunu hiç sevmedim saçları zaten gözüm görmesin hiç olmamış bence güzel bir kadın da değil sadece renkli gözlü diye güzel olamazki.Burda feryal gülman,siren ertan edvina özyeğin varken,onca güzel elbise varken o sarı elbiseyle gözüme battı:( ayrıca eda taşpınar da bu listenin kadını değil bence rüküşler listesi yaparsan orda olmalı:)))))

    YanıtlaSil
  4. Feryal gülman Prabal Gurung elbisesi ile hepsini süpürür :)) Diğer favorim ise Berrak Tüzünataç kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle aynı fikirdeyim cucunam feryal gülman yaşına rağmen birçok genç bayana parmak ısırtmıştır bence
    http://semforever-semforever.blogspot.com/2011/12/yaptm-oldu.html

    YanıtlaSil
  6. curcunam ile aynı fikirdeyim kesinlikle feryal hanımın tüm seçimleri harika
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Allah'tan f Feryal Gulman ve Siren Ertan Carmikli var tüm genc kızlara ve hanımlara bir hanım efendi nasıl giyinir dersi veriyorlar. ronesanstaki sanatçılara hamilem yapan asiller gibi bu isimlerde modacılara hamilik yapıyorlar adeta. Keske biraz daha bizim modacilarlada çalışsalar. dikkatimi çekti bizdeki listen de yabancilardaki gibi fazla günlük secimler yok. Genelde davetlerden. Geçenlerde de konu ettigin gibi acaba aynı başarıyı günlük giyimde göstermemiyorlarmış?

    YanıtlaSil
  8. Bence de Curcunam FG'nin Prabal Gurung elbisesi müthiş!Edvina Özyeğin'in zarafetine hayranım..Askılı Elie Saab ile çok alımlı görünüyor.Pelin ne yazık ki Nurgül Yeşilçay konusunda katılamayacağım,elbisenin üst kısmındaki potluklar hiç hoşuma gitmedi ama evet her zamanki seçimlerine göre şık sayılır kötünün iyisi olarak.Siren Ertan'ı en çok kendi tasarımı siyah elbisesi ve Louboutin seçimi ile beğendim.Başa dönüp dönüp bakıyorum.Tekrar ellerine sağlık diyorum:)

    YanıtlaSil
  9. 2011 ile ilgili görebileceğimiz enn güzel post lar olmuş Pelin, ellerine sağlık. nasıl da özenmişsin :) evet feryal gürman çok şık ve zarif fakat ben edvina özyeğin ile ezgi kıramerin kendilerine özgü stillerini her seferinde farklı ifade etmelerine bayılıyorum. ece sükan da moda editörü olmanın hakkını veriyor bence.

    YanıtlaSil
  10. Feryal Gulman keske markalari direk alip hic kendi zevkinden birsey ilave etmeden giymesede o guzel zevkinden birseyler gorsek ustunde.Defileden yada magaza askisindan aldigi gibi giyiyor.İste bahsettigim seyi hakkiyla yapan bir isim :Siren Ertan  . Markalari alip direk ustune defiledeki gibi yada askidaki gibi gecirmiyor , elbet kendinden bir yansima oluyor her kiyafetinde.Bize paranin marka gucu yerine zevkinin gucunu gosteriyor. Stil , yararicilik budur .Derin Mermercide yaraticilik ve marka kombinasyonlarinda kendi imzasini atan bir baska isim bence. Ezgi kiramerde buna dahil olarak buyuk stil sahibi. Melisa Kanatli basında gordugumuz prensesleri aratmayan  gelinliğiyle gozumuzun pasini silmisti gordugum en guzel gelindi , simdiyse yine prenses asaletini andiran viktoryen tarzi siyah elbisesiyle beni cezbetti,takilari super , Edvina Ozyegin sıklıgin sozluk karşılığı olan bir stile sahip , herzaman goz kamastirici, Elie Saab ı muhtesem tasiyor . Konu stil sahibini secmekse Sİren Ertan , ama konu kiyafetlerin kendisini secmekse magza askisindaki gibi alip giyen Feryal Gulman . İyiki varsin Pelin gozumuz senin blogunu okudukca renkleniyor. Yasemin

    YanıtlaSil
  11. edvina özyeğin ve elif gönlüm en beğendiklerim.
    feryal gülman ı da ayrı tutuyorum. her ne kadar kendinden bişey katmıyor aynen üzerine geçiriyor desenizde bu kadın bu senenin en güzel parçalarını dolabına katmış biri ki, bunu tonla parası olsa bile yapamayan çok kadın var. bence feryal gülman parasıyla kendini rezil edenlerden değil. bana her seferinde hoş geliyor. edvina özyeğin çok asil ve zarif geliyor bana. bizim dandik makine ve ışığa rağmen kadının kendisindeki ışık onu her daim çok hoş gösteriyor.

    siren ertan barbie bebek gibi görünmediği sürece hoş hatta kırmızı elbise ve kendi tasarımı olan siyah elbisesi fena yakışmış ona.

    mermerciler ağızlarıyla kuş tutsalar bana yaranamazlar o kadar itici geliyorlar ve tarz sahibi bulmuyorum onları.

    ezgi kıramer sıradışı olupta hoş görünenlerin başında gelir bence ve ben onu çok cesur buluyorum.

    gül saygı bu sene çıtayı yükseltti o kıroluktan kurtulup daha modern ve modayı daha yakından takip eden biri oldu. 2012 de daha da yükselişe geçer bence. en umut vaat edici onu gördüm.

    güzide turan o muhteşem vücuduna en kötü kıyafeti bile hoş gösterebilecek biri ama sanırım ona bu sene bol para lazım bu listede üst sıraları koruması için.

    tuba ünsal ı beğeniyorum ama bişey eksik onda ama nedir onu bulamıyorum.

    ece sükan ı zorlama tarz sahibi buluyorum. "bugün bunu giysem ne derler ne düşünürler" gibi bir enerji dağıtıyor bence.
    ( sevgili pelin, vur dedin ama inşallah öldürmemişizdir bizde:)

    YanıtlaSil
  12. Merakla beklemekteydim,çok güzel bir post olmuş, ellerine sağlık...
    para+zevk=feryal gülman
    zevk+stil=siren ertan
    stil+cesaret=ezgi kramer diyorum :))
    birçok kişi gibi bende bir tek Nurgül Yeşilçay konusunda sana katılamıyorum maalesef,buraya yakışmıyor.
    Ama bence bunların üzerine bir de modada "ahududu" ödülünü hakedenleri yazmalısın bence :)))

    YanıtlaSil
  13. Ellerin sağlık Peincim, postun tek kelimeyle yıkılıyor:).Edvina Özyeğin, Ezgi Kıramer, Sanem Tezman, Siren Ertan bence kesinlikle tarzları belli, giysileri iyi taşıyan, ve görmeyi sevdiğim insanlar:)

    Onların dışındada elbette çok iyi giyinenler, nefis olanlar vardır ama benim listemin üst numaraları onlara ait:)

    YanıtlaSil
  14. Begenmenize sevindim yorumlarinizi okumak keyif verici tesekkur ederim ;)
    Rukusler listesi yapayim istiyorsunuz iyi hos da liste icin sablon bile iflas edebilir ;) o kadar coklar ki hangi birini yazayim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.